QUOTE(Augustinaa @ 2011 10 26, 21:54)
Kažkaip skaičiau ir kilo noras ir man pasakyti savo žodį.

Mes iš pat pradžių atsisakėm neįgalumo, nes nenorim nuo pat vaikystės klyjuoti savo vaikui tokios etikeės, o pagalba jis gauna manau neprastesnę nei kiti, tiesiog pati viskuo domiuosi ir susku galvą kaip dar labiau galėčiau jam padėti. Popierius su diagnoze turim iš pp tarnybos, jų pagrindu lankom logopedinį darželį ir dar visaip lavinam savo nuožiūra. O svarbiausiai tikim, kad mūsų vaikui viskas bus gerai, o ne jį nurašom. Tokia tai mano nuomone, tikiuosi nieko neįžeidžiau...
Papildyta:
Labas, mes irgi duodame šiuos vitaminus, vaikui 3,5 metų, duodu po 6 per dieną, po dvi 3 kart dienoj, pradžioj irgi spjaudėsi, nenorėjo, bet tiesiog vertėm kažkaip bandėm įkalbėti pradžioj, o po mėnesio priprato, dabar valgo be problemų tuos guminukus.
na jei jau gaunam neigaluma tai tikrai nereiskia kad ji nurasom. mes naudojames tik tiek kiek priklauso. vazinejam traukiniais, autobusais pusvelciui. i juru muzieju einam veltui ir tai galim daryti kad ir kasdien, jei reiktu visur moket pilna kaina tikrai neisgaleciau sau tiek leisti vaikui visko parodyti.
tikiu ir as kad vaikas gales gyventi normalu gyenima, bet bus kaip bus. o kiek jusu vaikui metu?
Papildyta:
QUOTE(Pupkė @ 2011 10 26, 22:24)
Pritariu Augustinooos nuomonei. Mūsų visuomenėje neįgalumas yra tabu. Mūsų šeima stengiasi to neafišuoti, kadangi tikime, kad iš to išaugsime. O turint mūsų amžių, tai mes dirbame tuo reikalu labai stipriai.
o jei neisaugsit? ir aplamai kas jums pasake kad is to yra isaugama ? mano vaikui greit 5 ir nei viena gyditoja tokio zodzio kaip isaugsim nera nei paminejusi.
beje kai vaikas didesnis jau kazkaip nebeiseina nutyleti kad vaikas biski ne toks kaip visi, nes tarkim kad ir kaimynei kokiai paklausus koks tavo vardas ar kiek tau metu jis visiskai nesupranta ir nemoka atsakyti. nors jis ir kalba, kai pasakoji jis klausosi o va jau kai klausi jo tai jis klausimu nesupranta