Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 22, 19:20)
Roma siūliukai visai neblogai išlaiko formą ax.gif
Matmenų net nežinau-nematavau,nes....ardysiu unsure.gif Ir net nebetampiau....Taigi prašau nekreipt dėmesio į išvaizdą ax.gif O pasirodau,kad nepagalvotumėte,kad išvis nemezgiau lotuliukas.gif
Na ne prie dūšios ji man nors tu ką  blush2.gif Lauksiu kokią nutarsit kitą megzt ax.gif

o kas tau joje nepatinka g.gif foto maža, nelabai matosi, bet graži kiek įžiūriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 22, 19:47)
o kas tau joje nepatinka  g.gif foto maža, nelabai matosi, bet graži kiek įžiūriu  4u.gif

Foto pasididina kažkiek...Net nežinau,šiandien dar neardysiu,užsidėjau prie palto-nugi gal ir nieko...Tada teks dar šlapinti ir tampyti unsure.gif
Ardyt nutariau būdama pikta,nes buvau alkana ir pavargus labai lotuliukas.gif -visą dieną ant ratų doh.gif O dabar jau soti ir laiminga,tai akys mato kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 22, 20:09)
Foto pasididina kažkiek...Net nežinau,šiandien dar neardysiu,užsidėjau prie palto-nugi gal ir nieko...Tada teks dar šlapinti ir tampyti unsure.gif
Ardyt nutariau būdama pikta,nes buvau alkana ir pavargus labai lotuliukas.gif -visą dieną ant ratų doh.gif O dabar jau soti ir laiminga,tai akys mato kitaip lotuliukas.gif

tiek darbo idėjai, dar ko užkąsk, nuomonė pasikeis tikrai, graži skara, o kai išsitampys, visas vaizdas pasirodys mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 22, 20:19)
tiek darbo idėjai, dar ko užkąsk, nuomonė pasikeis tikrai, graži skara, o kai išsitampys, visas vaizdas pasirodys  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Įtariu taip ir reiks padaryt lotuliukas.gif Einu link šaldytuvo lotuliukas.gif mirksiukas.gif
O tada lauksiu ką išrinks mezgėjų taryba toliau megzt cool.gif
Atsakyti
Ištampiau saviškę 4u.gif

Mažumu turbūt visas pranoks cool.gif Jau nuėmus nuo virbalų bijojau, kad neužteks ant kaklo užrišt, bet užtekt užtenka, tai ištampius turėtų būt pats tas...

Jeigu nesusitrauks daug nuėmus nuo adatėlių, tai maniškė 130/50cm rolleyes.gif

Žodžiu raštuotas baktusas beveik cool.gif

Kol kas skarom trumpą pertrauką darau, nes susivėriau karoliukus riešinėms prie šitos skaros rolleyes.gif

Tarškaliuk
- neardyk schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 22 spalio 2011 - 21:19
vakar vakare finišavau su "Gail":

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 10 23, 09:24)

Sveikinu su finisu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lauksim dabar kito starto
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 10 23, 09:40)
*Sveikinu su finisu!  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
**Lauksim dabar kito starto
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

*dėkui 4u.gif
**startuoju šiandien nail.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 10 23, 09:42)
**startuoju šiandien nail.gif

Graži labai Gail wub.gif

Vėl skarą megsi? bigsmile.gif Kokią? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 23, 09:45)
*Graži labai Gail wub.gif

**Vėl skarą megsi?  bigsmile.gif Kokią? g.gif  ax.gif

*dėkui 4u.gif
**a-ga rolleyes.gif "Haruni". Vieną jau turiu, labai labai lengvai mezgasi:

user posted image
Papildyta:
dar vieną radau temą, galima dėti skarų schemas:

http://www.supermama...;#entry47982293
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 23 spalio 2011 - 08:51
QUOTE(diasaja @ 2011 10 23, 08:24)

Sveikinimai 4u.gif Gražu wub.gif Dabar galvoju,šitos lyg ir nemezgusi aš dar....
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 23, 11:16)
*Sveikinimai  4u.gif Gražu wub.gif
** Dabar galvoju,šitos lyg ir nemezgusi aš dar....

*dėkui 4u.gif
**daugiau tokios nemegsiu. raštas nesunkus, bet man vis reikėdavo į jį žiūrėti blush2.gif
Atsakyti