Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

QUOTE(linaule @ 2011 10 25, 20:34)

sita visai noreciau nusimegzt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 10 25, 20:34)

rašto nėra? g.gif nu bent jau išgooglint man nepavyko doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Tikiu, kad seniausiai numezgusios Haruni skaras, o aš tik dabar pradėjau smile.gif Pirmas mano bandymas.

Mezgu modifikuotą paprasčiausią variantą, štai tokį:
user posted image

Ir man niekaip galai nesueina: rašo, kad schemą B pradėt, kai turi 169 akis. Aš tiek ir turiu. Bet neaišku, kodėl būtent tiek akių reikia: bus viso 8 motyvai po 20 akių (160), kraštinės akys (3+3), centrinė akis 1. Gaunasi 167. Ką su 2 akim daryt?
Numezgiau pusę pirmos B schemos eilės ir viena akis lieka iki centrinės. Gal kokia klaida shemoj įsivėlus ir tiesiog tris sumegzt motyvo pabaigoj ir viskas išsispręs ar aš kažką ne taip darau? Gal kuri pamenat? Ar bent jau įsivaizduojat, kurioj skarų temoj ieškot atsakymo?
Atsakyti
QUOTE(G.Jurgita @ 2011 10 26, 07:42)
Ir man niekaip galai nesueina: rašo, kad schemą B pradėt, kai turi 169 akis. Aš tiek ir turiu. Bet neaišku, kodėl būtent tiek akių reikia: bus viso 8 motyvai po 20 akių (160), kraštinės akys (3+3), centrinė akis 1. Gaunasi 167. Ką su 2 akim daryt?
Numezgiau pusę pirmos B schemos eilės ir viena akis lieka iki centrinės. Gal kokia klaida shemoj įsivėlus ir tiesiog tris sumegzt motyvo pabaigoj ir viskas išsispręs ar aš kažką ne taip darau? Gal kuri pamenat? Ar bent jau įsivaizduojat, kurioj skarų temoj ieškot atsakymo?

o jūs man pasakykit - kaip platinti, kai mezgama taip paprastai? aš jau gal penktą haruni mezgu, bet paskutinę mezgiau senai ir pamenu, kad užbaigimo schemoj yra klaida. viena mama čia man aiškino, bet aš kažkaip kitaip tą klaidą taisiau, tai dabar ieškau, parašysiu kai rasiu.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 10 26, 08:22)
o jūs man pasakykit - kaip platinti, kai mezgama taip paprastai? aš jau gal penktą haruni mezgu, bet paskutinę mezgiau senai ir pamenu, kad užbaigimo schemoj yra klaida. viena mama čia man aiškino, bet aš kažkaip kitaip tą klaidą taisiau, tai dabar ieškau, parašysiu kai rasiu.

Pradėjau nuo 9 akių, kurias skirsčiau taip:
3kraštinės, 1 "kūnui", 1 centrinė, 1 "kūnui", 3 kraštinės.

Tada mezgu taip:
3kr, užm, 1 gera, užm, centrinė, užm, 1gera, užm, 3kr
grįžtam blogom
3kr, užm, 3geros, užm, centrinė, užm, 3geros, užm, 3kr.
grįžtam blogom
3kr, užm, 5geros, užm, centrinė, užm, 5geros, užm, 3kr.
ir tt
Visada užmetimai po priekinių kraštinių akių, prieš ir po centrinės akies ir prieš galines kraštines. Kiekvienoj eilėj gaunasi po +4 akis ir labai gražiai platėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 25, 23:13)
rašto nėra? g.gif nu bent jau išgooglint man nepavyko doh.gif

Parasykite i az el.pasta atsiusiu 4u.gif

http://forum.darievn.../topic1272.html
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2011 10 26, 08:58)

O negalima čia būtų įdėti??? ax.gif manau tikrai ne viena užvers jūsų až, o gražios skaros ir schemos labai reikalingos temukėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Jurgita @ 2011 10 26, 08:40)
Visada užmetimai po priekinių kraštinių akių, prieš ir po centrinės akies ir prieš galines kraštines. Kiekvienoj eilėj gaunasi po +4 akis ir labai gražiai platėja smile.gif

ačiū labai, bandysiu ir tokį variantą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 23, 10:23)
Skara Vlad 4u.gif 7 mano numegzta skara blush2.gif Siūlai Baltika. Dydis 130/50cm

Gražu wub.gif Ir kokie kampučiai smailūs! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Januse @ 2011 10 23, 14:01)
Beaded Shawl  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Jurgita @ 2011 10 26, 06:42)
Labas rytas,

Tikiu, kad seniausiai numezgusios Haruni skaras, o aš tik dabar pradėjau smile.gif Pirmas mano bandymas.

Mezgu modifikuotą paprasčiausią variantą, štai tokį:
user posted image

Na ar išsiaiškinai?...Klaidos nėra.Tik raštas prasideda ir baigiasi geltonai pažymėtomis akimis.Jei nesuprasi-rašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 26, 13:37)
Na ar išsiaiškinai?...Klaidos nėra.Tik raštas prasideda ir baigiasi geltonai pažymėtomis akimis.Jei nesuprasi-rašyk mirksiukas.gif

aaaaa, dabar viskas aišku, aš kažkodėl baltu fragmentu užbaigt norėjau, matyt ne viską perskaičiau cool.gif Ačiū ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Jurgita @ 2011 10 26, 12:40)
aaaaa, dabar viskas aišku, aš kažkodėl baltu fragmentu užbaigt norėjau, matyt ne viską perskaičiau  cool.gif  Ačiū ačiū ačiū  4u.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti