Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

QUOTE(aaagnex @ 2011 11 05, 17:27)
geriau lietuviškus aprašymus būtum sukėlus, nes tokių temų yra daug pas rusaites, nemanau, kad verta kopijuot blush2.gif

Kad lietuvisku pati neturiu, net nesu macius...
O kai reik pavyzdzio, kad ir nelietuvisko, tai ir narsai interneto platybese... Manau bus naudinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 11 05, 16:30)
Kad lietuvisku pati neturiu, net nesu macius...
O kai reik pavyzdzio, kad ir nelietuvisko, tai ir narsai interneto platybese... Manau bus naudinga rolleyes.gif

tai yra gi šitoj temoj surašyta tikrai: aeolian, merginos Gail studijavo, tai nemažai medžiagos yra, poto Echo flower buvau surašus lietuviškai, North roe, Vlad... Dabar čia merginos kažkokią nagrinėjosi tai tarškaliukas nemažai aprašius buvo...

aš tai tokią tą temutę įsivaizdavau ax.gif

nes nemanau, kad daugiau surinksi info nei šitoj temoj: http://club.osinka.r...a7959c641000036

o kopijuot ar verta? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 11 05, 17:39)
tai yra gi šitoj temoj surašyta tikrai: aeolian, merginos Gail studijavo, tai nemažai medžiagos yra, poto Echo flower buvau surašus lietuviškai, North roe, Vlad... Dabar čia merginos kažkokią nagrinėjosi tai tarškaliukas nemažai aprašius buvo...

aš tai tokią tą temutę įsivaizdavau ax.gif

nes nemanau, kad daugiau surinksi info nei šitoj temoj: http://club.osinka.r...a7959c641000036

o kopijuot ar verta? rolleyes.gif

Na, as pas rusaites nesilankau... Nenorit, Jus nesilankykit ir toj temoj... rolleyes.gif Man pvz lb patogu, matosi skaru pvz, nuorodos i aprasymus, nereix kompo apkraut ir failu saugotis, tikiuosi kam nors kitam irgi bus kazkiek naudos ax.gif Be to, i ja ir lietuviskus aprasymus galima kelti, jei kas sukurps tokius issamius, kaip uzsienietiski rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilgakojuke: 05 lapkričio 2011 - 17:12
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 11 05, 16:48)
Na, as pas rusaites nesilankau... Nenorit, Jus nesilankykit ir toj temoj... rolleyes.gif  Man pvz lb patogu, matosi skaru pvz, nuorodos i aprasymus, nereix kompo apkraut ir failu saugotis, tikiuosi kam nors kitam irgi bus kazkiek naudos ax.gif

tik parašiau savo nuomonę, nematau dė ko užpykt 4u.gif Nu ir nesilankysiu smile.gif , kad jau taip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 05 lapkričio 2011 - 17:13
QUOTE(aaagnex @ 2011 11 05, 18:12)
tik parašiau savo nuomonę, nematau dė ko užpykt 4u.gif Nu ir nesilankysiu smile.gif , kad jau taip rolleyes.gif

Tai as ir nepykstu, tik draugiskai patariu cool.gif
Geriau kokia nematyta skara ten ikelkit mirksiukas.gif
Atsakyti
uzmeciau aki i ta tema ,puiku thumbup.gif
Atsakyti
Aš seniai audžiau mintį, kad gerai būtų, jei skaros ir jų schemos būtų krūvoj blush2.gif , nes dabar norint megzti reikia nemažai laiko praleisti viską surenkant, o kai kurias programas ne visoms gal atidaro( man su pikasa nekas schmoll.gif ). tad dideliausias ačiūūū
Atsakyti
Gerai, kad atskirą temą sukūrė. thumbup.gif
Šitoj temoj galima bus diskutuoti, klausti, prašyt pagalbos, girtis ir pan. O anoje naujai sukurtoje temoje bus sudėtos tik schemos be jokių pašalinių komentarų. 4u.gif
Aš pas rusaites į forumą ir gi dažnai įkišu nosį, bet ne kiekviena ten gali savo surastą modeliuką įkelti. Tad jei ir daug kas kartojasi su rusaitėmis, vistiek šaunu, kad turime savo lietuviškąjį skarų temos variantą.
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif
Prasom pildyti mirksiukas.gif
As dar turiu keleta modeliuku, bet mano klodai tuoj is lotuliukas.gif sex
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 11 05, 16:02)
Na, merginos, neiskenciau ir sukuriau temele:

Trikampiu skaru schemu lobynas

Prasau gerbti, myleti ir puoseleti ax.gif

O db begu sukelsiu viska, ka pati turiu bigsmile.gif

Na mano nuomone tikrai šauni mintis mirksiukas.gif Pamatei-patiko-aprašymas vietoj....Imk virbalus ir pirmyn smile.gif Ačiū ilgakojukei 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už tokią temą ilgakojuke 4u.gif Kaip tik ieškojau skarų, bet belekiek pervertus netekau kantrybės, o čia viskas viename trumpai drūtai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,ka tik istampiau su 2 padejejais biggrin.gif user posted image/
Tarskaliuk aciu uz pagalba 4u.gif
Papildyta:
user posted image,user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 06 lapkričio 2011 - 09:56