Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas pradeda šildymo sezoną

QUOTE(&joy @ 2011 11 02, 19:05)
Ačiū už programą, bet toj kalboj neraukiu visiškai nieko, todėl pasidėliojimas man neįveikiamas dalykas doh.gif  biggrin.gif  O sėdėt ir verstis nelabai turiu kada, jau ir taip netelpu į paros laiką ax.gif

o kaip ši kalba
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2011 11 02, 21:32)

Nu su šita labiau draugauju mirksiukas.gif biggrin.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2011 11 02, 21:32)

Arba aš visai fool.gif arba nesuprantu kažko. Tiksliau nesusidraugauju su ta programa, apie stogą nieko ji man nepasakoja. Papasakokit jei galit kas nors paprastais, lietuviškais žodžiais kaip ir kuo tą vatą apsaugot ir prie gegnių plėvelę pritvirtint...
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2011 11 02, 21:22)
Arba aš visai  fool.gif arba nesuprantu kažko. Tiksliau nesusidraugauju su ta programa, apie stogą nieko ji man nepasakoja. Papasakokit jei galit kas nors paprastais, lietuviškais žodžiais kaip ir kuo tą vatą apsaugot ir prie gegnių plėvelę pritvirtint...

mes tai prisaudeme, taip prisaudyta stovi jau kokius 3 men. palubese ir niekas neatsikabina unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
darėm geodezinius matavimus. Dabar dokumentai rajono žemėtvarkoj. Gal žinot per kokį laiką jie ten suderina smile.gif
Atsakyti
Arba aš visai  fool.gif arba nesuprantu kažko. Tiksliau nesusidraugauju su ta programa, apie stogą nieko ji man nepasakoja. Papasakokit jei galit kas nors paprastais, lietuviškais žodžiais kaip ir kuo tą vatą apsaugot ir prie gegnių plėvelę pritvirtint...

Labas,

mes dejom plevele su aliuminiu ir irgi prie gegniu prisaudem. Stovi jau daugiau nei metai, ir nieko jai neatsitiko...
Atsakyti

dar čia pasistudijuok http://www.paroc.lt/...ofs/default.asp
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 11 02, 22:27)
mes tai prisaudeme, taip prisaudyta stovi jau kokius 3 men. palubese ir niekas neatsikabina  unsure.gif

O kokia plevele dejot? Mus cia gasdina, kad prisaudyta nesilaikys, tai galvojam kuo ja pritvirtint protingiau...

QUOTE(Pabaisiukas @ 2011 11 03, 18:17)
Labas,

mes dejom plevele su aliuminiu ir irgi prie gegniu prisaudem. Stovi jau daugiau nei metai, ir nieko jai neatsitiko...

Aciu 4u.gif

QUOTE(narvid @ 2011 11 03, 19:58)

Va su sita labiau susitart galima biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jepsius: 04 lapkričio 2011 - 13:33
Sveiki.gal kas daretes vandens grezini? gal rekomenduotumet kokia firma 4u.gif
Atsakyti
stogo irengimas garo plėvelia ne aukščiau 1/3 šiltalo. dauguma pasilieka apačioje 5cm kad nepažeistu pvz su instaliacija
QUOTE(&joy @ 2011 11 03, 21:25)
O kokia plevele dejot? Mus cia gasdina, kad prisaudyta nesilaikys, tai galvojam kuo ja pritvirtint protingiau...
Aciu 4u.gif
Va su sita labiau susitart galima biggrin.gif  Aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2011 11 03, 21:25)
Aciu 4u.gif
Va su sita labiau susitart galima biggrin.gif  Aciu 4u.gif

stabilizuota, stora (nepamenu kiek ten tu mikronu). blush2.gif
Atsakyti