QUOTE(liuoga @ 2012 01 10, 21:35)
Laba
Giedruole, man ir labai idomu isgirsti Jusu nuomone apie Renovent Excellent 400 Plus. Aciu

Giedruole, man ir labai idomu isgirsti Jusu nuomone apie Renovent Excellent 400 Plus. Aciu

QUOTE(mergina05 @ 2012 01 10, 22:45)
Nu Giedruole ir man idomu pasidare, ka manai apie amalvos rekupus, mes zadam kabintis tik koks konkreciai modelis dar nepasakysiu.
I ka ziureti reikia renkantis, ta prasme kokie esminiai techniniai parametrai i kuriuos reikia ziureti?
I ka ziureti reikia renkantis, ta prasme kokie esminiai techniniai parametrai i kuriuos reikia ziureti?
Pirmiausia žinoma suprojektuojama vidinė sistema, tada nusprendžiama kaip šildysit paduodamą orą, o gal nešildysit, nuo to priklauso suminis sistemos pasipriešinimas. įvertinat ar bus žemės šilumokaitis, jei bus - renkatės iš plokštelinių, jei nebus - siūlau iš rotacinių. pasipriešinimą per lauko kanalus žinoma irgi įvertinat. toliau žinant m3/h ir Pa renkatės įrengimą.
Pagrindiniai kriterijai:
-Oro kiekis m3/h ir išvystomas pasipriešinimas Pa. Taip susirandat konkretų modelio dydį.
-tada jei tai svarbu palyginat kainas skirtingų gamintojų pagal m3/h ir Pa. Žodžiu Modelio markių lyginti negalima. PVZ jei Renovent400 tiekia reikiamą oro kiekį prie tam tikrų parametrų, tai nereiškia kad tą patį išspaus Amalvos REGO400 ar RECU400 ir pan. Na apie stiebel patyliu - grafkas kažkoks nesusipratimas arba aš vokiškai kai nesuprantu, tai gal klystu.
- filtrų pakeitimo kaina, garantinis aptarnavimas;
- elektros sąnaudos prie skaičiuojamojo oro kiekio. galima pradžiai bendrą ventiliatorių galingumą palyginti.
- filtrų klasę palyginkit. pas stiebel pažiūrėjau kad G3... pas REGO RECU F5 F7.
- triukšmą bent į aplinką palyginkit ypač jei kabinsit gyvenamose patalpose.
Man gal paprasčiau aš oro kiekį pasiskaičiavau, o dėl oro pašildymo sprendžiau pagal kainas. Pvz. pasirinkus Domect rego 400 man jis išspaus 280m3/h elektros 140W, elektrinis 1kW pašildymas. kaina kaip pvz 4000. tuo tarpu jei dėsiu vandeninį pašildymą, man reikės didesnio rekupo kad išspausti tuos 280. Vadinasi rekupo kaina 6000+1000 aprišimo mazgas +500 kalorferis. Šiluma pas mane nebus KKK tai nematau prasmės tokioms didelėms investicijoms.
Papildyta:
QUOTE(Heli @ 2012 01 10, 18:22)
Giedruole pameni prasiau pakalimu kontaktu, tai zinok taremes taremes, ir finale mes ju dar neturime...
Vis kazkaip nukelinejo laika, o dabar pasirodo issiskirte ta komanda...hmmm , nu kazkaip nepyktybiskas tas zmogelis norisi juo tiketi...tai vel reik nezinia kiek laiko laukt, arba vel ieskot, oi nesekasi su tais pakalimais...

Rimtai? gaila, kad iširo ir nesusikalbėjot, nes ikrai nebrangininkai ir ganėtinai kruopštūs