QUOTE(rG @ 2011 10 18, 15:55)
O kur tu ta auklę su vaikais bogini?

Ar kur išvažiuoji?

Nes mano situacija yra tokia - aš galiu išvažiuoti kai vyras nedirba į mokslus, o visom kitom dienom būti namie ir daryti savo darbus su dukra, nes ji vėl ištisai serga. Kaip ir pernai. Dar kurį laiką leidau iki pietų, tai buvo geriau, bet dabar vėl sėdim dviese, rašau va, vieną analizę, o ji kimba, nori to ano, trečio

Kažkada galvojau apie auklę - na, kad pasivaikščiotų po lauką, nu bet taip be ryšio, kas aš buožė kokia

Bet šiaip nesiskundžiu, geras tas mano vaikas, daugiau tokių.
auklė buvo tik pusei dienos,ne visai diena,o dabar liko taip išeina tik tris kartus per savaitę po pusė dienos,tuo metu viską darau ir fotosesijos,ir ryškinimai,ir maistas/parduotuvėse apsipirkimai , susitikimai, fototvarkymai, skanavimai ir t.t. Su vaikais nebent galiu kelis postus SM parašyti

pastoviai pešasi,pastoviai alkani,pastoviai nedavolni

jei sėdžiu prie jų ir užsiimu viskas ok,bet valgyt patys nepasidaro , darbai nenusidirba savaime, o jie rėkia,va ir dabar ožiai

Tiesiog matau,kad man pyragų kepimų ,užpakalių šluostimai visai neveža jau,pametinukai padarė savo (sorry kas juos planuoja

). O dabar grįžtu vėl prie to pačio, nuo ryto iki vakaro kažkoks balaganas...pamatytumėte mane dabar kaip atrodau -kaliausė kažkokia....fui... sorry kad čia taip išsiliejau,sunki diena ir kuo toliau tuo blogiau
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 18, 15:57)
žinok aš lygiai taip pat jaučiuosi, tai mano mažiukas jau eina į lopšiuką ir kol kas visai sėgmingai. Aš atsibuvau namie su jais, man reikia ir savo gyvenimo pilnatvės o ne tik užpakali šluostiti ar ožių klausytis

. Nebenoriu plėstis nes
rG vėl iš manęs juoksis dėl vaikų

Dėl PS tai aš irgi galiu paromis prei jo sėdėti man labai patinka