Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 10 19, 15:05)
Koks gražus portretas..  bigsmile.gif  Toks gyvas

dėkui

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 19, 15:08)
vienintelė -> Dėkui, jau aš pasinaudojau patarimu ir paryškinau, pasimatė skirtumas iš kart. Na, tikiuosi, kitos foto nenuvils, kurias dėsiu.
Man gražus gražaus berniuko portretas smile.gif Gražus berniokas, patinka seilė nuvarvėjus. Patinka jo tokia rami emocija, nors vaikai tokie nebūna, geras j/b. Man čia netrugdo šarpas. Tokią foto norėčiau turėti savo sūnaus irgi  mirksiukas.gif

dėkui
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 10 19, 15:48)
Šiandiena bandinėju savo macro. Kaip jums muselytė?  blink.gif  smile.gif

kazko zaraza neisipaise i kadra normaliai ir neissiexponavo iki galo.
Atsakyti
laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 19, 15:00)
noisy-B

Ateinu ir aš su viena, mano mažiukas, apsiseilėjes susivėlęs bet ... man mielas kadras nes jis toks tikras, o portretas turi atspindėti tai, todėl viskas ir palikta taip kaip yra

nu fainai rolleyes.gif

aš saviškio išvis nebegaliu nufotkint, nes jis eina pasiimt fotiko iš kart, kai tik jį išsitraukiu doh.gif įdomu, kada praeis tas periodas, nes nimožna jo nufotkint, nebent turi ant rankų kas nors laikyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Myce @ 2011 10 19, 14:48)
Šiandiena bandinėju savo macro. Kaip jums muselytė?  blink.gif  smile.gif

user posted image

negyva musė gulinti ant šono biggrin.gif nzn, man nepatiko, muse faina, fonas feee... ir jau kaip minėjo, nedaeksponuotas kadras..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 19, 16:23)
negyva musė gulinti ant šono  biggrin.gif  nzn, man nepatiko, muse faina, fonas feee... ir jau kaip minėjo, nedaeksponuotas kadras..

kadangi negyva, tai nera veide emocijos, gal todel nepatiko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 10 19, 15:33)

lotuliukas.gif VEIDE lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 10 19, 16:33)

na baikit šaipytis iš negyvos musės lotuliukas.gif doh.gif nu man pvz tokie gyviai nėra patrauklūs,išskyrus kai kuriuos,nieko asmeniško blush2.gif
Atsakyti
"Šviesa ir eksponometrija" seminaras:

mamagute - su klaustuku
brumbrumai
bizyte
noisy-B
Žydraakė
Atsakyti
Žaidime "Atspėk, kieno foto" dalyvauja:
sayonara
Žydraakė
kike
brumbrumai
laurx
noisy-B
jurzole
Ka
Svajonė
Zirze
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 19 spalio 2011 - 15:45
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 19, 16:23)
aš saviškio išvis nebegaliu nufotkint, nes jis eina pasiimt fotiko iš kart, kai tik jį išsitraukiu  doh.gif  įdomu, kada praeis tas periodas, nes nimožna jo nufotkint, nebent turi ant rankų kas nors laikyt  biggrin.gif

Maniškis irgi taip daro, kad ir ką bedarytų - iš kart pamato fotiką, viską metą ir nespėju nieko nufotkint... doh.gif nieko labai gero, net nenumanau, kad praeis tas laikotarpis...

Myce -> O, nepastebėjau aš musės, galvoju - kokią čia musę komentuoja, dbr matau. Nugis man patinka jos žalios kūno spalvos [kūno spalvingumas],a kys tai mirusios, bet visai nieko juoduliai. Nepatinka jos poza, o makro šiaip tai gerai, jaučiu ji labai mažytė, 'ne?

Kike -> Klausykis, dafai - tik jau reik susimyslyt tada mažum kokią įdėją ir kaip ją išjudinti [modeliuką], kad nebūtų statiškas labai ax.gif Ir jau gal nebe taip drovėsis, 2h ją atkankinau, 8gb pripleškinau, pripratus jau bus smile.gif Beje, vieną įdėją turiu, bet vėlgi - miške...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 19 spalio 2011 - 15:48
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 19, 16:10)
daryk per gradiant map ir vietoj juodos spalvos parink atspalvi koki nori  mirksiukas.gif

Nu nesigauna blink.gif Man iš Gradiant Map tik jb normalus, kiti atspalviai baisūs blink.gif doh.gif

P.S. Negaliu atsidžiaugti, kad spėjau užsirašyti į pirmadienio seminarą bigsmile.gif
Atsakyti
Žaidime "Atspėk, kieno foto" dalyvauja:
sayonara
Žydraakė
kike
brumbrumai
laurx
noisy-B
jurzole
Ka
Svajonė
Zirze