Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 01 30, 16:49)
O Jūs tikrai norite sau tokio fotografo?  g.gif  užuojauta  unsure.gif

drinks_cheers.gif visu pirma,tokiu nuotrauku kokybe nekokia.Nuotraukos neidomios!Bet cia skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos:) gal teko girdėti atsiliepimų apie fotografą Giedrių Bubliauską?
Atsakyti
QUOTE(kundzia @ 2012 01 29, 20:43)
Teko dalyvauti keliose vestuvėse, kuomet nuotraukų albumai buvo svečiams parodyti jau kitą dieną. Ir tada visi galėjo pasirinkti sau patinkančias ir užsisakyti. Ar nepažįstate tokių, kas dar šiais laikais taip daro?  unsure.gif

Šiais laikais tai tiesiog fiziškai neįmanoma padaryti. Jeigu fotografas kitą rytą pateikia nuotrauukas albume, reiškia jis prie jų nė piršto neprikišo. T.y nėra jokio retušavimo, atrinkimo. Gaunate kaip sakant visiškai neapdorotas nuotraukas. Visą dieną fotografuojant, padaroma per kelis tūktančius nuotraukų, ir atrinkus geriausias, jos retušuojamos, prie kiekvienos nuotraukos prasėdima po 5-30min. Tai ir visą naktį nemiegojęs, tokio darbo neatliktum. Čia pamenu prieš 15metų tokie dalykai būdavo, o šiais laikais abejoju ar išvis kas taip daro.
Atsakyti
Iš tikrųjų tai dar taip daro smile.gif Bet aš sutinku su tuo, kad prie jų mažai (tiksliau - beveik visai) nedirbama.
Atsakyti
moony, tikrai drąsiai Jums paprieštarausiu, daro ir šiais laikais, pati su tuo esu susidurusi paskutinį kartą prieš mažiau nei 2 metus. Kitą vestuvių dieną 12val. keli nuotraukų albumai jau buvo įteikti svečiams rinktis nuotraukas (vienas albumas vien jaunieji, palyda, ceremonija, kitas - vakarinė dalis, svečiai su jaunaisiais, itt.). kartu buvo duoti vokeliai, išsirenki nuotraukas, ant voko surašai numerius, paskaičiuoji kiek kainuos ir tiek pinigėlių įdėdi į vokelį užrašęs savo pavardę biggrin.gif
Vestuves fotografavo vyras su žmona (vyras dar ir filmavo), tai praktiškai visą vakarą moteris sedėjo prie kompiuterio ir ''dailino'' nuotraukas, o jau vyras kažkiek fotografavo ir filmavo (vakare gi mažiau to fotografavimo, pagrindinis darbas atliekamas iki vakarinės dalies pradžios)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 30 sausio 2012 - 22:02
QUOTE(Isdykelle @ 2012 01 30, 23:52)
Tik norėčiau jog žinotumėt, kad internete niekada jokios kokybės nepamatysite, kol nepamatysite nuotraukų plika akimi mirksiukas.gif Todėl nesakykite kas kam su kuo prastai.. rolleyes.gif

Visiškai nesutinku. Būtent internete ir pamatysite galutinį rezultatą, tai ką parodo fotografai. O plika akimi gali pamatyti tik "žalią" medžiagą. Ir išvis apie kokią čia kokybę eina kalba?
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 01 31, 00:01)
Vestuves fotografavo vyras su žmona (vyras dar ir filmavo), tai praktiškai visą vakarą moteris sedėjo prie kompiuterio ir ''dailino'' nuotraukas, o jau vyras kažkiek fotografavo ir filmavo (vakare gi mažiau to fotografavimo, pagrindinis darbas atliekamas iki vakarinės dalies pradžios)

Įdomu būtų pamatyti kaip ten padailino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2012 01 30, 22:52)
*Tik po to kai paskelbiau, porą lapų atgal atvertus pamačiau, kad negalima čia šito daryti. mirksiukas.gif  Na, o kas liečia jūsų nuomonę apie darbus, tai manau, kad kiekvienas mąsto ką nori apie ką tik nori, iš tikrųjų faina, kai yra visokių atsiliepimų, kiekvienam savo..

**Tik norėčiau jog žinotumėt, kad internete niekada jokios kokybės nepamatysite, kol nepamatysite nuotraukų plika akimi mirksiukas.gif Todėl nesakykite kas kam su kuo prastai.. rolleyes.gif

* na ziuriu jusu fotoknygas ir nesuprantu kam tie degtukai kampe? ka cia jie reiskia? http://www.grazifoto...a/18-fotoknygos

** kiekviena laboratorija atspausdina skirtingai, tai ka jus galite pamatyti? monitoriai taip pat pas kiekviena skirtingai sukalibruoti. tai vel gi... nebent jus vel girsite savo super duper vienintele lietuvoje nepriekaistina laboratorija lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš taip bandau įsivaizduoti, kad tie degtukai ten padėti tam, kad įsivaizduotum kokio dydžio fotokyga biggrin.gif orginalu doh.gif
Atsakyti
Panelės, kalbu apie ne techniškai fotografuotą kokybę, o apie mašinos galimybę spausdinti ypatingai aukšta raiška, gerą popierių ir chemikalus. Aišku, jei techniškai bus blogai sufotografuota tai ta mašina nieko ir nepakeis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 01 30, 23:01)
moony, tikrai drąsiai Jums paprieštarausiu, daro ir šiais laikais, pati su tuo esu susidurusi paskutinį kartą prieš mažiau nei 2 metus. Kitą vestuvių dieną 12val. keli nuotraukų albumai jau buvo įteikti svečiams rinktis nuotraukas (vienas albumas vien jaunieji, palyda, ceremonija, kitas - vakarinė dalis, svečiai su jaunaisiais, itt.). kartu buvo duoti vokeliai, išsirenki nuotraukas, ant voko surašai numerius, paskaičiuoji kiek kainuos ir tiek pinigėlių įdėdi į vokelį užrašęs savo pavardę  biggrin.gif

Atrodo, esu ir aš buvus jų fotografuojamose vestuvėse :lotuliukas:
Atsakyti
labas rytas esu is marijampoles gal zinot kokiu fotografu is marijampoles vestuvem? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dariusagne: 31 sausio 2012 - 09:27