Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(fotostudija @ 2012 02 26, 19:21)
Taip daug kas pasikeite, jis dabar ir filmuoja ir fotografuoja doh.gif bet kokybė nepasikeitė!
Mano nuomonė, vestuvės jam sunkiai sekasi  schmoll.gif jam trūksta  fantazijos šiam žanre!
http://www.youtube.c...h?v=uA_vGIXMEQQ  doh.gif

Labai negrazu taip trypti ant zmogau....

Zilinskas puikus savo sryties fotografas... Vestuves galbut ir ne jo arkliukas, bet jei zmones nori, jis fotografuoja... Darbai sudeti jo puslapyje visai neblogi. Kas nores tas atsirinks....

Kokybe jo darbu gera, jei deda i interneta bele kiek sumazintas fotografijas, tai nereiskia, kad jos prastos kokybes... Jus cia isrinkos ir specialiai iskojote prasciausiu darbu, kad zmogu ap.... , ar kaip? Negrazu vis kritikuojant(na net nekritikuojant, o tiesiog suvarant) visus darytis sau reklama.

Visos jusu zinutes neigiamos... Gal tada parodykite ka pati sugebate? smile.gif Ten i koki parasiuka savo puslapi isimeskite smile.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema, prisiziurejau galybe foto, visgi man labiausiai patinka Saules pieva, fotopastele stilius. Gal zinote daugiau panasiu uz prieinama kaina? smile.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduot fotografą (nebrangų) Palangoje?
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 03 07, 16:38)
Zilinskas puikus savo sryties fotografas... Vestuves galbut ir ne jo arkliukas, bet jei zmones nori, jis fotografuoja... Darbai sudeti jo puslapyje visai neblogi. Kas nores tas atsirinks....
Kokybe jo darbu gera, jei deda i interneta bele kiek sumazintas fotografijas, tai nereiskia, kad jos prastos kokybes... Jus cia isrinkos ir specialiai iskojote prasciausiu darbu, kad zmogu ap.... , ar kaip? Negrazu vis kritikuojant(na net nekritikuojant, o tiesiog suvarant) visus darytis sau reklama.
Visos jusu zinutes neigiamos...  Gal tada parodykite ka pati sugebate? smile.gif Ten i koki parasiuka savo puslapi isimeskite smile.gif

Jis fotografavo mano draugės vestuves „turiu teisę išreikšti savo nuomonę“
Aš asmeniškai nefotografuoju vestuves, bet kaip prasideda vestuviu sezonas doh.gif Spausdiname po dešimtis tūkstančių vestuviniu nuotraukų (dirbu fotolaboratorijoje, fotolaborante) blink.gif Visos zinutes bus teigiamos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fotostudija @ 2012 03 08, 14:13)
Jis fotografavo  mano draugės vestuves „turiu teisę išreikšti savo nuomonę“
Aš  asmeniškai nefotografuoju vestuves, bet kaip prasideda vestuviu sezonas  doh.gif Spausdiname po dešimtis tūkstančių vestuviniu nuotraukų (dirbu fotolaboratorijoje, fotolaborante) blink.gif Visos zinutes bus teigiamos thumbup.gif

Atsiprasau, jei as dabar jus neteisingai apkaltinau smile.gif

Na nebutinai vien teigiamos zinutes, tiesiog siek tiek taktiskiau apie kolegas reiktu smile.gif

O dirbant tikriausiai prisiziurit visokio gerio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Red_Rose @ 2012 03 03, 01:36)
Kažką tikrai maišote, Margo, pažiūrėkit bet kurių vestuvių nuotraukas nuo pradžios iki galo, kad ir šios: http://meninenuotrau...2011/dalia_tim/
Viskas, ko reikia, ir pasiruošimas, ir bažnyčia, ir vakarinės dalies šiek tiek. Gal su Scinsku sumaišėt, nes anas tai tikrai kiek, žinau, fotosesijas daro ne vestuvių dieną  blush2.gif

Kiek teko bendrauti besirenkant fotografą, visi tirkai fotografuoja vestuvių dieną, tačiau siūlo fotosesiją pasidaryti ir po vestuvių, kad būtų galima irnktis orą, vietą, negailėti drabužių ir pan., tada ir nuotraukų įvairesnių ir įdomesnių galima padaryti, bet tikrai nei vienas neatsisakė fotografuoti vestuvių dieną smile.gif
Atsakyti
Dabar labai daug kas bando pamėgdžioti fotopastelę, išties tą atspalvį nėra sunku pasidaryti, bet gi esmė ne atspalvyje, jie tiesiog turi savitą fotografavimo pajautimą, ir vargu, ar kas sugebs pamėgdžioti...
Atsakyti
Apskritai fotografo rinkimasis yra skonio dalykas - vieniems viena atrodo gražu ir priimtina, kitiems tai visiškai nesuprantama, todėl pirmiausia riektų nuspręsti, ko pats nori, kokio rezultato tikiesi, bus gerokai paprasčiau atsirinkti.
Man atsitiko taip, kad besirinkdama ir žiūrinėdama įvairių fotografų darbus pakeičiau savo nuomonę apie galutinį rezultatą, kurį tikiuosi gauti smile.gif
Atsakyti
Man kazkaip apskritai keista, kai ima lyginti fotografus ir ju darbus. t.y. raso noriu va taip kaip pvz.fotopastele bet kad kitas padarytu, nes jie arba uzimti, arba per brangu ir pan. Man atrodo, kad niekas nepadarys taip kaip fotopastele. Juk jie tik patys zino ir moka savo stiliu. Kitas fotografas turi savo stilių, kaip jis gali padaryt kitaip? Čia tas pats kas prašyt Dali perpaišyt Rembranto kokį kūrinį. Net jis pats tikriausiai antrą kartą to paties kūrinio taip pat nenupieštų. Nžn man tai atrodo kai renkies, tai komentarai reikalingi nebent tam, kad paskaityt daugiau apie fotografą kaip apie asmenį, ar viskas buvo ok, ar patiko, ar nebuvo problemų, jei buvo, kaip tvarkės ir pan. O nuotraukas, kas gali man pasakyt, kas man patiktų o kas ne? Reikia žiūrėt ir tik pačiam spręst ar patinka to žmogaus darbai ar ne. smile.gif
Atsakyti
Mes aplamai netaikom vienodo šablono visoms vestuvėms, na stilius bendrai panašus mėgstami patikrinti kadrai,bet vieniems jaunavedžiams tinka, viena, kitiems taivisiškai gali netikti. Todėl prieš kiekvienas vestuves individualiai susitinkam ir ilgai bendraujam, kad pajausti ir suprasti kas jiems arčiausiai širdies, ko jie tikisi, ir ko jie nemėgsta ir nenorėtų matyti savo fotografijose. Yra fotografų tai vadina "padlaižiavimu" jauniesiems ir ale neturėjimu savito stiliaus, bet mūsų tikslas vienas tai kad jaunavedžiai gautų tai kas patinka jiems, ir vieniems tai yra fotopastelinis atspalvis, kitiems šaltos juoda balta, kitiems reportažas, dar kitiems fotostudija... Jūsų teisė rinktis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2012 03 09, 21:45)
Mes aplamai netaikom vienodo šablono visoms vestuvėms, na stilius bendrai panašus mėgstami patikrinti kadrai,bet vieniems jaunavedžiams tinka, viena, kitiems taivisiškai gali netikti. Todėl prieš kiekvienas vestuves individualiai susitinkam ir ilgai bendraujam, kad pajausti ir suprasti kas jiems arčiausiai širdies, ko jie tikisi, ir ko jie nemėgsta ir nenorėtų matyti savo fotografijose. Yra fotografų tai vadina "padlaižiavimu" jauniesiems ir ale neturėjimu savito stiliaus, bet mūsų tikslas vienas tai kad jaunavedžiai gautų tai kas patinka jiems, ir vieniems tai yra fotopastelinis atspalvis, kitiems šaltos juoda balta, kitiems reportažas, dar kitiems fotostudija... Jūsų teisė rinktis 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tokius kaip jūs renkasi neapsisprendę ko patys nori klientai ir jie dažniausiai lieka ne pilnai patenkinti rezultatu biggrin.gif nes savito stiliaus turėjimas ir yra tai, už ką žmonė renkasi vieną ar kitą fotografą. Pvz. tą patį babičių renkasi ne todėl, kad jis labai prisitaikys prie jūsų norų, bet todėl, kad norite TOKIŲ nuotraukų, kokios yra jo puslapyje 4u.gif (čia mano vyras taip pasakė, jis fotografuoja mėgėjiškai blush2.gif ).
Atsakyti
Sveikos.
Ka patartumete rinktis tarp Vilmanto Zilinsko, Vaido Garlos ar Albert Pocej, na dar savifoto patinka? Nebezinau pasimeciau as tarp fotografu gausos doh.gif pati nieko as nesuprantu tam ju profesionalume, man visos foto savotiskai grazios doh.gif biggrin.gif
Atsakyti