Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės vaikams

QUOTE(Ramunita @ 2012 11 05, 10:39)
kalvarijose irgi yra, o skinijos gerbėjos gali užsukt į išparduotuvę Vilniuj Š. miestely-girdėjau teng geros kainos mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Taip, ir ten yra pėdkelnių su vilna 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(riberte @ 2012 11 05, 13:54)
gal partija bloga papuole , perku tiesiai is vegateksos psl , tai  super kokybe

Aš irgi patenkinta Vegateksa pėdkelnėmis thumbup.gif Skinijos kartais pasiburbuliuoja, bet ne visos. Ypač dryžuotos gerai išsilaiko 4u.gif
Atsakyti
Vaje leksiu ryt i maxima pedkelniu bigsmile.gif Man skinijos labai patinka, negaliu nei vieno blogo zodzio pasakyti smile.gif kiek pirkau ir pliusiniu ir tympuciu viskas liuks, o skalbiu rankomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 11 05, 12:27)
blink.gif kurioje vietoje babilone įsikūrė Skinija?  bigsmile.gif  blush2.gif

Kai as ten tik svecias-tai bijau nusisneket,bet tame BABILONE kur kinas.Po ta puse kur iejimas,o tikslliau blush2.gif doh.gif nepasakysiu.Tiesiog ejom garbes rata su vaikais po kino ir pamaciusi uzejau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 11 05, 11:17)
Nu jau Skinijos frotinemis pedkelnemis nusivyliau tai ne tas zodis  doh.gif nupirkau maziukui ir turbut jau po valandos devejimo siulai issitase, zodziu baisiai atrode, net skalbt nereikejo  doh.gif nerekomenduoju pirkti  schmoll.gif

as irgi frotinemis nusivyliau Skinijos, paprastos labai geros, o aju frotines tai istikruju po keliu valandu buvo baisios:)
Atsakyti
merginos gal zinote, o pacios Skinijos parduotuves akciju nedaro? g.gif ar cia as neuztaikau? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynruge: 07 lapkričio 2012 - 19:09
QUOTE(Melynruge @ 2012 11 07, 20:09)
merginos gal zinote, o pacios Skinijos parduotuves akciju nedaro? g.gif ar cia as neuztaikau? ax.gif

Būna tikrai mirksiukas.gif Vilniuje OZE esu pirkus per akcijas, ir Kaune Skinijos parduotuvėje esu pirkusi.
Atsakyti
Maciau Vegatekso el parduotuvei timpos - 50 vilna/50 akril. gal kas zinot kaip kokybe ju? ar atitinka dydi?
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 11 05, 10:39)
kalvarijose irgi yra, o skinijos gerbėjos gali užsukt į išparduotuvę Vilniuj Š. miestely-girdėjau teng geros kainos mirksiukas.gif

Kur tiksliau ji yra?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 11 07, 23:05)
Kur tiksliau ji yra?

Prekybos centre Parkas outlet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 07 lapkričio 2012 - 22:27
QUOTE(NeLina @ 2012 11 04, 16:47)
...po daugybės komentarų apie pėdkelnes jau nebežinau ir ką rinktis lotuliukas.gif  biggrin.gif

Pabandykite CONTE pėdkelnes mirksiukas.gif Jų būna Maximose, aš dar nei karto jomis nenusivyliau 4u.gif
Atsakyti
Kokiu tik pedkelniu nepirkau doh.gif Geriausios buvo Melton firmos su rastu, juos gamina Vegateksa, bet ne Lietuvos rinkai. Atsitiktinai nupirkau paskutine pora Vegateksos puslapyje, daugiau nemaciau tokiu niekur. Metus beveik vaikas nesioja ir nei vieno burbuliuko thumbup.gif Bet ir kitos Vegateksos pedkelnes geros.
Dar labai geros Conte firmos, ju buna Maximose kaip jau rase. Skinijos perku tik jei reikia kokrecios spalvos ar rasto nes didelis pasirinkimas, bet kokybe nelabai schmoll.gif Noriu dar pabandyt Wola firmos, maciau tik vienoj parduotuvelej, tai kaina 23 Lt, ar jos visur tiek kainuoja? unsure.gif
Atsakyti
Marina86, Melton pėdkelnių būna pirkti Dress & Go parduotuvėse 4u.gif Tik Klaipėdoje nėra... Tikrai kokybė jų labai gera thumbup.gif

Wola pėdkelnių karts nuo karto būdavo Maximose. Aną žiemą buvo frotinių už juokingą kainą, lyg po 7 lt 4u.gif Bet dabar nesu mačiusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 13 lapkričio 2012 - 09:21