Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės vaikams

Perku Gattos ir Wolos pėdkelnės man jos pačios geriausios  4u.gif

Man irgi labai patinka šitos firmos pėdkelnės, jau porą metų tik šitas perkam ir labai džiaugiamės..
Atsakyti
Dabar pirkau vaikams TOKIAS pėdkelnes, kažkada jų buvau pirkusi Ukrainoje, o dabar radau Mūsų mažyliuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 08 21, 11:15)
Dabar pirkau vaikams TOKIAS pėdkelnes, kažkada jų buvau pirkusi Ukrainoje, o dabar radau Mūsų mažyliuose  4u.gif

ir kaip kokybė? nes aš irgi esu pirkus Ukrainoje pėdkelnes (na, dabar ten jau Rusija rolleyes.gif ) - tai kokybė ne geresnė už mūsų Skinijos, o kaina tokia pati...

Beje, dabar su 40% nupirkau dukrai Seven Lemon pėdkelnes - ai, ne blogesnės už tą pačią Skiniją ar Vegateksą, tik kaina mažesnė, o beje, šiemet ir raštukai neblogi buvo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 22, 09:37)
ir kaip kokybė? nes aš irgi esu pirkus Ukrainoje pėdkelnes (na, dabar ten jau Rusija rolleyes.gif ) - tai kokybė ne geresnė už mūsų Skinijos, o kaina tokia pati...

Beje, dabar su 40% nupirkau dukrai Seven Lemon pėdkelnes - ai, ne blogesnės už tą pačią Skiniją ar Vegateksą, tik kaina mažesnė, o beje, šiemet ir raštukai neblogi buvo...  smile.gif

Patenkinta aš jų kokybe mirksiukas.gif Ir gražios labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2013 10 23, 09:06)
7-8 metų perku HM pėdkelnes, labai kokybiškos ir spalvų, raštų pasirinkimas didelis.

Gal kažkada ir buvo neblogos HM, bet dabar tai nelabai. Ko gero Vegateksa pėdkelnės tokios pusėtinos, nėra labai super- puper, bet dėvimos neblogai.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 22, 09:37)

Beje, dabar su 40% nupirkau dukrai Seven Lemon pėdkelnes - ai, ne blogesnės už tą pačią Skiniją ar Vegateksą, tik kaina mažesnė, o beje, šiemet ir raštukai neblogi buvo...  smile.gif

su seven lemon tikrai viskas butu gerai, jei ne skylute per klyniuka, ar jum taip nera? mums ant visu pedkelniu doh.gif siule isirsta per klyniuka ir ant 4 -5 pedkelniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 08 29, 22:13)
su seven lemon tikrai viskas butu gerai, jei ne skylute per klyniuka, ar jum taip nera? mums ant visu pedkelniu  doh.gif  siule isirsta per klyniuka ir ant 4 -5 pedkelniu biggrin.gif

Pas mus ta pati problema smile.gif .Ir šiaip ties užpakaliu pačios pėdkelnės labiausiai išplonėja.
Atsakyti
Maniskei po vieno karto nesiojimo uzpakaly skyle doh.gif (cia Seven lemon pedkelnes).
Atsakyti
QUOTE(*Vetrunge* @ 2015 09 16, 15:46)
Maniskei po vieno karto nesiojimo uzpakaly skyle  doh.gif (cia Seven lemon pedkelnes).

sveiki o banded baltarusiskus Conte kids ir mark formele pedkelnes? mes tik jas nesiojam ir jokiu burbuliavimu skiliu issitampymu nera.smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zanettik @ 2015 09 17, 15:31)
o banded baltarusiskus Conte kids ir mark formele pedkelnes? mes tik jas nesiojam ir jokiu burbuliavimu skiliu issitampymu nera.

Tikrai labai geros thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Kadangi labai ,,nudžiugino" Skinijos ir Vegateksos kainos, tai pirkau per pus pigesnes ,,UABparkas" pėdkelnes. Spalvų pasiūla gera, bandom kokybę.
Atsakyti
QUOTE(zanettik @ 2015 09 17, 15:31)
sveiki o banded baltarusiskus Conte kids ir mark formele pedkelnes? mes tik jas nesiojam ir jokiu burbuliavimu skiliu issitampymu nera.smile.gif 4u.gif

O kur perkate Conte kids ir mark formele pedkelnes? Domina arba internetu, arba Kaune smile.gif
Atsakyti