Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

as siandien uzsiregistravau pas daktare, nes man si karta ovuliacija labai durna gavosi... 4 dienas is eiles rode ryskias juosteles, nors dariausi 40mIU ir 30mIu jautrumo testus... ir dabar savijauta suniska-silpna, galva svaiguliuoja... jauciu oras veikia... tai penktadieni is ryto paziures, kas cia su manim darosi...
o del tyrimu darymo po pirmo persileidimo- as pasidariau hormonus ir pataikiau. jei buciau nieko nesiemusi, neaisku kiek laiko laukciau... net zinodama savo beda ir gerdama dufastona, jau 6men negaliu pastoti... is savo varpines patarciau nueiti pas endokrinologa, pasitikrinti hormonus. pataikiau pas gera gydytoja, kuri negailejo siuntimo ir suprato mano busena...
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 11 02, 12:09)
as siandien uzsiregistravau pas daktare, nes man si karta ovuliacija labai durna gavosi... 4 dienas is eiles rode ryskias juosteles, nors dariausi 40mIU ir 30mIu jautrumo testus... ir dabar savijauta suniska-silpna, galva svaiguliuoja... jauciu oras veikia... tai penktadieni is ryto paziures, kas cia su manim darosi...
o del tyrimu darymo po pirmo persileidimo- as pasidariau hormonus ir pataikiau. jei buciau nieko nesiemusi, neaisku kiek laiko laukciau... net zinodama savo beda ir gerdama dufastona, jau 6men negaliu pastoti... is savo varpines patarciau nueiti pas endokrinologa, pasitikrinti hormonus. pataikiau pas gera gydytoja, kuri negailejo siuntimo ir suprato mano busena...

Na bet tai mažas % tokių atvejų, visgi dažniau nutinka, kad pirmas persileidimas gamtos klaida. Aš pati tyriausi skydliaukę sausio mėnesį, ir viskas buvo ok ,apart to kad guzą turiu bet hormonai buvo vietoje, sausį vėl eisiu nes kas met liepė tikrintis. Sakau gal reik anksčiau nueiti, kol dar nepastojau antrą kartą g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2011 11 02, 11:57)
mano antrasis buvo nesivystantis - gydytoja apie jokius tyrimus net neužsiminė, sakė, gamtos klaida ir tiek... tyrimus daro geriausiu atveju po 3-4 tokių klaidų, linkiu žinoma, kad jos nesikartotų... va man iškart po nesivystančio buvo normalus nėštumas  ax.gif

kiek sav buvo ?
o man išvis kyla klausimų kokį nesėkmingą nėštumą vadinti nesivystančiu? logiškai galvojant - tai toks nėštumas, kur tiesiog leliukas nustoja augt, ane.... Tai dažniausiai įvyksta iki 10 sav arba I trimestre .... Bet turbūt tai nėra taisyklė ir gali būt vėlyvesnis, t.y. nustoja vystytis vėliau..... Aij, nu viską suprantu, bet vistiek kyla n klausimų...... Tiesiog garsiai galvoju biggrin.gif

Inezzza, aūūūū unsure.gif Kada NT?
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 11 02, 12:47)
kiek sav buvo ?
o man išvis kyla klausimų kokį nesėkmingą nėštumą vadinti nesivystančiu? logiškai galvojant - tai toks nėštumas, kur tiesiog leliukas nustoja augt, ane.... Tai dažniausiai įvyksta iki 10 sav arba I trimestre .... Bet turbūt tai nėra taisyklė ir gali būt vėlyvesnis, t.y. nustoja vystytis vėliau.....  Aij, nu viską suprantu, bet vistiek kyla n klausimų...... Tiesiog garsiai galvoju  biggrin.gif

Inezzza, aūūūū  unsure.gif Kada NT?

Bent jau man tai nesivystė, 2 sav atsilikęs pagal dydį buvo kai jau pamatė smile.gif tai kaip kitaip vadinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 02, 13:23)
Na bet tai mažas % tokių atvejų, visgi dažniau nutinka, kad pirmas persileidimas gamtos klaida. Aš pati tyriausi skydliaukę sausio mėnesį, ir viskas buvo ok ,apart to kad guzą turiu bet hormonai buvo vietoje, sausį vėl eisiu nes kas met liepė tikrintis. Sakau gal reik anksčiau nueiti, kol dar nepastojau antrą kartą g.gif

man atrodo, kad geriau kiek imanoma ir po pirmo karto pasitirti, kad sau viduje nurimti... nes nuolat suki galva, ka as ne taip padariau, gal cia mano kalte. kai mediciniskai issitiri, siek tiek laiko praeina, tada ateina tas suvokimas, kad gal ir gamtos klaida... bet sita fraze is pradziu neguodzia... iskart kyla klausimas, kodel man ta gamta pagailejo, kodel asocialems negaili...
zodziu, vidus rimta, bet skausmas islieka...
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 02, 12:50)
Bent jau man tai nesivystė, 2 sav atsilikęs pagal dydį buvo kai jau pamatė smile.gif tai kaip kitaip vadinti?  g.gif

na tik taip, kitaip nepavadinsi.... O mums viskas buvo ok kiek echo darė.... O paskui bac..... Na bet vistiek - irgi kitaip nepavadinsi, nes gi nustojo vystytis.....

Dėl tyrimų.... Man irgi ramiau, nesakau, kad visai ramu, kad šį bei tą išsityriau..... Kai viskas ok, tada gali ir pripažinti - gamtos klaida unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 11 02, 12:55)
man atrodo, kad geriau kiek imanoma ir po pirmo karto pasitirti, kad sau viduje nurimti... nes nuolat suki galva, ka as ne taip padariau, gal cia mano kalte. kai mediciniskai issitiri, siek tiek laiko praeina, tada ateina tas suvokimas, kad gal ir gamtos klaida... bet sita fraze is pradziu neguodzia... iskart kyla klausimas, kodel man ta gamta pagailejo, kodel asocialems negaili...

Sutinku, lygiai taip jaučiausi. Kažkaip dabar jau lengviau, bet va tikrai reiks eiti pasitikrinti ta skydliaukę anksčiau laiko.
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 11 02, 11:55)

visiskai sutinku thumbup.gif . Labai bijau rytojaus, tikiuosi busiu issivaliusi pati, jei ne, prasysiu vel vaistu, tikiuosi neguldys i ligonine sad.gif nes atmosfera ligoniu gali padaryti, kokios baisios Kauno Klinikos tinkas vos ant galvos nekrenta... Man tik keista, kodel gydytoja taip priesinasi tyrimams kai uzsiminiau, nors kiek teko bendrauti su moterimis, kitos specialiai pas ja nori patekti...Va o ji kategoriska ir viskas, galvoju gal daug popierizmo ar kaip yra, nes as nedrausta...tikrai nesuprantu, nes man labai grieztai pasakyta, kad jokiu tyrimu man nereikia, cia gamtos naturali atranka..O kai vyras kita karta vel jos paklause, tai ji net uzpyko ir apsauke... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gegu @ 2011 11 02, 17:29)
visiskai sutinku  thumbup.gif  . Labai bijau rytojaus, tikiuosi busiu issivaliusi pati, jei ne, prasysiu vel vaistu, tikiuosi neguldys i ligonine sad.gif nes atmosfera ligoniu gali padaryti, kokios baisios Kauno Klinikos tinkas vos ant galvos nekrenta... Man tik keista, kodel gydytoja taip priesinasi tyrimams kai uzsiminiau, nors kiek teko bendrauti su moterimis, kitos specialiai pas ja nori patekti...Va o ji kategoriska ir viskas, galvoju gal daug popierizmo ar kaip yra, nes as nedrausta...tikrai nesuprantu, nes man labai grieztai pasakyta, kad jokiu tyrimu man nereikia, cia gamtos naturali atranka..O kai vyras kita karta vel jos paklause, tai ji net uzpyko ir apsauke... blink.gif

Na jei taip ji šūkauja, tai eiki pas kitą, pasakykit kad norit pasitikrinti ir viskas, susimokėsit pinigus ir viskas, normaliai gydytojai tai nesukels emocijų neigiamų. Sėkmės 4u.gif aš pati užsirašiau šiandien pas endokrinologą, bet gavau vietą tik mėnesio gale doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 02 lapkričio 2011 - 16:33
QUOTE(gegu @ 2011 11 02, 17:29)
visiskai sutinku  thumbup.gif  . Labai bijau rytojaus, tikiuosi busiu issivaliusi pati, jei ne, prasysiu vel vaistu, tikiuosi neguldys i ligonine sad.gif nes atmosfera ligoniu gali padaryti, kokios baisios Kauno Klinikos tinkas vos ant galvos nekrenta... Man tik keista, kodel gydytoja taip priesinasi tyrimams kai uzsiminiau, nors kiek teko bendrauti su moterimis, kitos specialiai pas ja nori patekti...Va o ji kategoriska ir viskas, galvoju gal daug popierizmo ar kaip yra, nes as nedrausta...tikrai nesuprantu, nes man labai grieztai pasakyta, kad jokiu tyrimu man nereikia, cia gamtos naturali atranka..O kai vyras kita karta vel jos paklause, tai ji net uzpyko ir apsauke... blink.gif

tu gerei vaistukus ar tau leido? beja kokie vaistukai tau buvo paskirti? (man tai kai suleido vaistukus tai liepe HCG ziuretis kaip krenta trecia ir penkta diena po suleidimo) mirksiukas.gif dabar jau man viskas gerai, nes iki to laiko tai du su virs menesiuo tasiausi po klinikas doh.gif beja kokia cia ta gydytoja ziauri? nes as pas Varanaviciene buvau paskirta i palata..... geriau nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 11 02, 16:33)
tu gerei vaistukus ar tau leido? beja kokie vaistukai tau buvo paskirti? (man tai kai suleido vaistukus tai liepe HCG ziuretis kaip krenta trecia ir penkta diena po suleidimo)  mirksiukas.gif dabar jau man viskas gerai, nes iki to laiko tai du su virs menesiuo tasiausi po klinikas  doh.gif beja kokia cia ta gydytoja ziauri? nes as pas Varanaviciene buvau paskirta i palata..... geriau nereikia  schmoll.gif

Man kiso vaistukus i maksti.. mesoprostolis lyg vadinasi. Ryt vaziuosiu i Klinikas ziureti ar issivale gimda, jei ne vel prasysiu vaistu, nes nenoriu abrazijos, vis delto pirmas ir planuotas nestumas.. Gydytoja tvarijonaviciene...
o kadangi esu nedrausta,tai as vistiek uz viska moku ir kad ligonineje gulejau ir dar gydytojams i kisene, bet man pikta, kad nesako kur tyrimus darytis ir kokius, juk neklausciau jei zinociau...

nezinojau, kad yra dar ir leidziamu g.gif gal efektyvesni? per kiek laiko issivalei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gegu: 02 lapkričio 2011 - 17:31
QUOTE(gegu @ 2011 11 02, 18:30)
Man kiso vaistukus i maksti.. mesoprostolis lyg vadinasi. Ryt vaziuosiu i Klinikas ziureti ar issivale gimda, jei ne vel prasysiu vaistu, nes nenoriu abrazijos, vis delto pirmas ir planuotas nestumas.. Gydytoja tvarijonaviciene...
o kadangi esu nedrausta,tai as vistiek uz viska moku ir kad ligonineje gulejau ir dar gydytojams i kisene, bet man pikta, kad nesako kur tyrimus darytis ir kokius, juk neklausciau jei zinociau...

nezinojau, kad yra dar ir leidziamu  g.gif  gal efektyvesni? per kiek laiko issivalei?

gali buti, man tai metotreksata leido i uodega, pakako vienos dozes, jei but HCG nenukrites daugiau kaip 15% nuo paskutiniu rezultatu tai buciau antra doze gavusi mirksiukas.gif As nedaviau jokiu kiseniu, nes iskart pas viena gulejau, paskui po menesio pas kita pagulde tai spek tik duoti lotuliukas.gif
Na matai as kaip pradejau kraujuoti rugpjucio 8 tai taip ir pabaigiau beveik spalio pradzioj blush2.gif tai pas mane ta gimda kaip ir valesi, tik tiek , kad man nestuma buvo ne vietoje(nesuprasi desiniam ar kairiam kiausintakyje (nes vieni vienoj pusej mate, kiti kitoj) ir pusliukas po biskiuka augo tai mazejo (HCG sokinejo tai didejo tai mazejo) ir leliuko nebuvo uzsimezgusio), tai delto liepe rinktis arba vaistai arba LP, tai as su sese pasitarusi (ji medike) pasirinkau vaistus.... tai rugsejo 13 man suleido po piet vaistukus (pries suleidziant HCG buvo 345) tai sestadieni reikejo pasidaryti HCG (jau buvo nukrites iki 102) ir pirmadieni (tai jau nieko nebebuvo 0) mirksiukas.gif tai kai nuejau su atsakymais pas gydytoja tai sokinejo is laimes, sako: "matai kaip gerai veikia vaistukai", o kiso man LP primygtinai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti