Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Kam buvo negimdinis nestumas ,kaip po to saugojotes , kad nepastotumet tuos 6 men? as tai labai nenoriu gert kontraceptiku, bet bijau anksciau laiko pastot, nes isvalyma reiktu daryt ir butu dar kokiu komplikaciju...nzn ar galima pasikliaut nutrauktu lyt. aktu...
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 11 29, 13:29)
Kam buvo negimdinis nestumas ,kaip po to saugojotes , kad nepastotumet tuos 6 men? as tai labai nenoriu gert kontraceptiku, bet bijau anksciau laiko pastot, nes isvalyma reiktu daryt ir butu dar kokiu komplikaciju...nzn ar galima pasikliaut nutrauktu lyt. aktu...

Na man to nebuvo, bet mes ankčiau visada tik gumytes naudojom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 11 29, 12:29)

Jeigu po tu 6men.planuojate nestuma, tai vienintele apsauga-prezikai. Nutrauktu sakiau daugiau gyvenime nepasitikesiu, nes pastot visgi galima ne tik ciklo viduryje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-chile- @ 2011 11 29, 13:56)
Jeigu po tu 6men.planuojate nestuma, tai vienintele apsauga-prezikai. Nutrauktu sakiau daugiau gyvenime nepasitikesiu, nes pastot visgi galima ne tik ciklo viduryje biggrin.gif

Mes, tai labai ilgai tuo nutrauktu naudojomes ir nieko, o kai nutariau pastot tai po 3 menesiu pastojau, beje kakzur skaiciau , kad cia tik apsidraudzia medikai ir sako, kad imanoma pastot taip, nes teoriskai galimybe tikrai yra....nzn su gumytem tai tikrai negaleciau , ziuariai nemalonu ir dar kiek pinigu reiketu, nes mes mylimes ne po viena ir ne po 2 kartus dienoj ax.gif bet kontraceptiku manau irgi neapsimmoka, jau po 6 men noresiu daryt vaikeli, o reiks pertrauka dar menesi ar du padaryt del tu kontrcpt. doh.gif
Atsakyti
Sveikos gycos pupses user posted image siandien mano paskutine dienele siltuose krastuose ir 23val LT laiku iskrendam i vokietija bigsmile.gif

QUOTE(masakra @ 2011 11 29, 13:29)

na man buvo negimdinis - valymu jokiu nedare, o leido vaistukus 9nes maziukas mano nestumas buvo ir leido tinktis LP ar vaistukai)..... tai man liepe pora menesiuku pasisaugoti ir viskas mirksiukas.gif

QUOTE(Majaj @ 2011 11 29, 13:32)
Na man to nebuvo, bet mes ankčiau visada tik gumytes naudojom  ax.gif

thumbup.gif mes ir visada tik gumytem naudojomes mirksiukas.gif mano sesiukas kiek zinau jau 8m kaip nutrauktu naudojasi ir nieko, o maniskis kazkaip nerizikuoja, pasake arba sakugaisi arba nea, vo tep va.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 11 29, 13:04)
Mes, tai labai ilgai tuo nutrauktu naudojomes ir nieko, o kai nutariau pastot tai po 3 menesiu pastojau, beje kakzur skaiciau , kad cia tik apsidraudzia medikai ir sako, kad imanoma pastot taip, nes teoriskai galimybe tikrai yra....nzn su gumytem tai tikrai negaleciau , ziuariai nemalonu ir dar kiek pinigu reiketu, nes mes mylimes ne po viena ir ne po 2 kartus dienoj  ax.gif bet kontraceptiku manau irgi neapsimmoka, jau po 6 men  noresiu daryt vaikeli, o reiks pertrauka dar menesi ar du padaryt del tu kontrcpt. doh.gif

Sakot I diena ne po karta ir ne du? biggrin.gif Kaip zalioj jaunystej!
Iki kokiu 25m. jap, buvo ir laiko daugiau, ir vaiku ner, seimos, darbu, kitu rupesciu, kada ne zmona o vyras ant tiek pavarges... kokia kalba gali but apie seksa...
Del nutraukto, cia gal tinka tom, kurios labai jaucia savo kuna, kuriu ciklas kaip laikrodukas. Nes mano pirmas nestumas ir antras buvo neplanuoti... Uzkibo butent skaiciuojant vaisingas d. ir dar praktiskai pries pat kitas mmm. Daug medikams galvos skausmo buvo su sunaus gimino terminais biggrin.gif
Po neperseniausios nelaimes pasakiau sau: viskas, ne man tie skaiciavimai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -chile-: 29 lapkričio 2011 - 13:58
Sveikos visoms po 4u.gif
Del vaistu vartojimi pritariu majaj ju net geriau nesiulyti ir gyditojas net be apziuros ju neisraso 4u.gif Duphaston yra vartojamas ne tik del nestumo,pasiskaitykit informacijos lapeli,jis yra ir skiriamas menesinem isaukti,kaip man buvo cista ir menesiniu nebuvo (neaiskinsiu del ko ) Tai man gydioja ta pati vaista kuri skyre nestumui islaikyti ,skyre man menesinem isaukti...Ir galiu pasakyti KMUK gyditoja sake kad tas vaistas yra labai apgalvotai skyriamas pacientem 4u.gif
Majaj-kaip tu jautiesi? Kaip tavo reikaliukai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 29, 15:12)
Majaj-kaip tu jautiesi? Kaip tavo reikaliukai? blush2.gif

Jaučiuosi keistai. Simptomų gerų yra, testai buvo neigiami, bet šiandien ryte kur dariau dabar pažiūrėjau, lyg kažkas matosi. Bet bijau apsigauti, tai dar šiandien pakartosiu NT ir OT, man aną kartą OT buvo teigiamas kai laukiausi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 29 lapkričio 2011 - 14:19
QUOTE(Majaj @ 2011 11 29, 14:19)
Jaučiuosi keistai. Simptomų gerų yra, testai buvo neigiami, bet šiandien ryte kur dariau dabar pažiūrėjau, lyg kažkas matosi. Bet bijau apsigauti, tai dar šiandien pakartosiu NT ir OT, man aną kartą OT buvo teigiamas kai laukiausi  ax.gif

aha bigsmile.gif Jo zinok jai yra nestuke.gif OV testai islieka teigiami iki tavo "laukiamu " menesiniu mirksiukas.gif
As ir kibsiu i darbus si menesi su vyruku savo,prievartausiu kekviena diena lotuliukas.gif Uzkniso juodai jau mane,kiek galima sausio menesi bus metai kaip neina susilaukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 29, 15:26)
aha bigsmile.gif  Jo zinok jai yra nestuke.gif  OV testai islieka teigiami iki tavo "laukiamu " menesiniu mirksiukas.gif
As ir kibsiu i darbus si menesi su vyruku savo,prievartausiu kekviena diena lotuliukas.gif  Uzkniso juodai jau mane,kiek galima sausio menesi bus metai kaip neina susilaukti doh.gif

Aha žinau tai smile.gif O tau tai reik darbuotsi intensyviai, reikia čia paspartinti nestuke.gif būrį thumbup.gif Man jau nuo planavimo pradžios daugiau nei pusmetis - 7 men.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 29, 15:19)
Jaučiuosi keistai. Simptomų gerų yra, testai buvo neigiami, bet šiandien ryte kur dariau dabar pažiūrėjau, lyg kažkas matosi. Bet bijau apsigauti, tai dar šiandien pakartosiu NT ir OT, man aną kartą OT buvo teigiamas kai laukiausi  ax.gif

thumbup.gif laukiam džiugių žinių.....

O testas gali rodyti nestuke.gif ? bigsmile.gif o juostelės turi būti ryškios ar ne? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 11 29, 15:39)
thumbup.gif laukiam džiugių žinių.....

O testas gali rodyti  nestuke.gifbigsmile.gif o juostelės turi būti ryškios ar ne?  blush2.gif

Gali, juostelė bent jau pirmąjį kartą buvo tokia plius minus vienoda su kontroline. Gal truputuką šviesesnė bet ji buvo, o šeip jos būt neturėtų lyg ir.
Atsakyti