Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

1) FA Rice Dry pieštukinis dezodorantas. Malonaus neerzinančio kvapo, nuo prakaitavimo saugojo gerai, tačiau labai stipriai (smarkiau, nei pvz. Rexona ar Nivea "pieštukai") tepliojo rūbus, schmoll.gif todėl nemanau, kad kada kartosiu.

user posted image

2) Avon Foot Works Sugar Lime Mojito vėsinantis pėdų losjonas. Nuostabaus kvapo dalykėlis! wub.gif Apskritai, man patinka Avon pėdų priežiūros priemonės (išskyrus purškiamas, kurių purkštukas man visada sugenda po kelių panaudojimų biggrin.gif ), patiko ir šis losjonas. Naudojau jį dar šiltuoju metu, tai pakakdavo drėkinimo, tikrai maloniai vėsindavo, lengvutis toks.

user posted image

3) Rozmarinų eterinis aliejus iš Aroma Natural. Naudojau plaukams: lašinau į šampūną, aliejines plaukų kaukes. Buvo antrasis iš eilės, tad kol kas naujo nepirkau- padarysiu pertraukėlę ir paskui įsigysiu vėl. smile.gif

4) Germaniškųjų ramunėlių ekologiškas hidrolatas iš Aroma Natural. Buvo naudojamas veidui, ypatingo poveikio nepastebėjau, tiesiog maloniai gaivino, švelniai kvepėjo žolelėmis... mirksiukas.gif

5) Rasa rankų kremas brandžiai odai (nesisekė surasti paveikslėlį). Dar tikrai nesu brandaus amžiaus, tačiau sugundė akcija ir išmėginau šitą kremuką. ax.gif Man patiko- gėrėsi ir drėkino gerai (na, gal giliai žiemai ir būtų per lengvas g.gif ), pasitepus nelikdavo plėvelės, kvepėjo aštrokai, bet maloniai. Pakartočiau kada nors, o kol kas dar naudosiu sandėliuko atsargas. 4u.gif

6) IVR "Lifting Effect" Gel nenuplaunama veido kaukė. "Blogų" dienų draugas- tepdavausi prieš miegą, kai veidas atrodydavo ypač pavargęs, sudirgęs, tai padrėkindavo, atgaivindavo iki ryto. Ji greitai susigeria į odą, tačiau lieka nedidelis lipnumas. Ant pakuotės rašo, kad užtenka 10-čiai kartų, tačiau man jos pakako ilgiau. Kartais nakčiai tepdavau vien tik šią kaukę, o kartais dar ir kremuko ant viršaus uždėdavau- priklausomai nuo poreikio. Ateityje žadu vėl nusipirkti, nes patiko poveikis.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2011 11 19, 21:38)
2) Avon Foot Works Sugar Lime Mojito vėsinantis pėdų losjonas. Nuostabaus kvapo dalykėlis!  wub.gif  Apskritai, man patinka Avon pėdų priežiūros priemonės (išskyrus purškiamas, kurių purkštukas man visada sugenda po kelių panaudojimų  biggrin.gif  ), patiko ir šis losjonas. Naudojau jį dar šiltuoju metu, tai pakakdavo drėkinimo, tikrai maloniai vėsindavo, lengvutis toks.

rimtai patiko ir drėkino pėdas? Aš tai didesnio šlamsto nesu naudojus. Vienintelis pliusas, kad kas kvepia mojito kokteiliu, bet drėkinimo tai tikrai nulis. Atvirkščiai, man nieko ant pėdų netepus, padai minkštesni būdavo, nei šito brudo užsitepus. Problemų su pėdų sausumu ar kietais kulnais neturėdavau, jei nesitepdavau šita nesąmone
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2011 11 19, 21:38)
6) IVR "Lifting Effect" Gel nenuplaunama veido kaukė. "

Kur pirkot kauke? smile.gif
Atsakyti
Keliems patepimams beliko Kiss My Face 'liquid rock' dezodoranto su agurkais ir zaliaja arbata - kvapas stiprokas, bet greitai nebesijaucia, nuo prakaito kvapo apsaugo labai gerai, yra skalsus. Galvoju kartot toki pat ar kito kvapo sios serijos, tik turbut imsiu ne rutulini pabandyt.... Kolkas turiu ir naudoju Pristine Beauty 'take a whiff' dezodoranta.
user posted image

Taip pat keliems kartams (na gal savaitei, nes labai taupus) beliko John Masters 'cacao & cupuacu' oraganisko kuno sviesto - kvepia pasakiskai, sokoladu, bet ne per saldziai wub.gif Na savo funkcija taip pat atlieka, t.y. padrekina, suminkstina, susvelnina oda. Naudojau pagrinde kojoms ir rankoms vakarais, tepiau netaupiai, tikrai daugiau nei reikia dazniausiai (megstu ant padrekintu ranku dar dregme islaikancias pirstineles uzsidet, tai kaip kauke rankoms gaunasi), tai galvojau, kad tas 30ml nelaikys, bet islaike virs 4 menesiu thumbup.gif Nors siaip nekartociau, nes nera kazkuo ypatingesnis uz kitus rinkoje esancius sviestu-alieju misinius (ziurint sudeti), o kaina tikrai nemaza....
user posted image

Per karta sunaudojau John Frieda plauku kondicionieriu (nr3), kuris buna pridetas prie dazomuju putu - tiesa, sunaudojau i vonia ipylus (kad nesalta stovet maudantis butu isipilu truputi vandens ir dar kokiu putu ar ko, kadkvapniau, linksmiau ir kojoms minksciau butu). Siaip stengiuosiu kuo naturalesnes priemones naudot, tai sita ant plauku tept nekilo ranka... O ir kvapas labai savotiskas, pakenciamas, bet mane erzina ir nuolat persekioja...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2011 11 19, 23:35)
rimtai patiko ir drėkino pėdas? Aš tai didesnio šlamsto nesu naudojus. Vienintelis pliusas, kad kas kvepia mojito kokteiliu, bet drėkinimo tai tikrai nulis. Atvirkščiai, man nieko ant pėdų netepus, padai minkštesni būdavo, nei šito brudo užsitepus. Problemų su pėdų sausumu ar kietais kulnais neturėdavau, jei nesitepdavau šita nesąmone

Aha, man vasarai drėkinimo užtekdavo... smile.gif

QUOTE(jearmaine @ 2011 11 19, 23:54)
Kur pirkot kauke? smile.gif

Pirkau Kosmadoje. Esu jų mačiusi ir Juaroje, Eurovaistinėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilita: 20 lapkričio 2011 - 20:03
jau baigtas antras buteliukas Collistar Magic drops.
Paprasta išsitept tolygiai, neišsitepa plėmais ar dryžiais, nusivalo vienodai lygiai. Įdegis nesigauna intensyvus, nors tepu kasdien, nes jis tiesiog greit nusivalo. Nekemša porų
user posted image
Atsakyti
Catrice maskuokliu paletes naudojau viena spalva ir ja subaigiau. Gerai tirstai denge, gerai visus paraudimus aplink nosi ar kapiliarus ir demeles uzmaskuodavo, tik laikesi nelabai ilgai. Issigudrinau tept po krempudra, tai laikydavosi ilgiau. Turint omeny, kad pirkau per nuolaidas ir kainavo kokius 7-8lt, tai buvo gerai. Uz tokia kaina vel pirkciau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 20 lapkričio 2011 - 22:11
Alparf aliejukas plaukams, pirmas buteliukas susinaudojo gerai, o antrą naudojant poveikis dingo unsure.gif unsure.gif unsure.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Šiaip sau. Sunku lygiai išsitepti, oranžinis atspalvis. Dar kartą nusprendžiau, kad šios priemonės nereikalingos, nes nepatinka.
Atsakyti
Jau siandien bus kartojami 4u.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 11 21, 12:14)
Jau siandien bus kartojami  4u.gif
user posted image

user posted image

kuom patiko?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 11 21, 12:47)
kuom patiko?

Avene Cleanance Gel - tai bemuilis prausiklis. svelniai vlao oda, naudoju ryte ir vakare, netempia odos, nuvalo makiazo likucius. Nuostabus prausiklis, kurio kolkas nesiruosiu keist.
Bioderma- naudoju,kaip priemone makiazui valyti thumbup.gif netraukia odos, nekemsa poru, kaip pieneliai ir pan. naudoju jau koki 7 buteliuka, keist kolkas nenoriu

tfutfutfu,kad neprikarseciau tik lotuliukas.gif
Atsakyti