Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(SaiMita @ 2011 12 06, 19:19)
Ačiū bigsmile.gif
O tai ji kaip ir egipto žemė po kiek laiko patamsėja?!  4u.gif

Man ta catrice tragedija kažkokia buvo  doh.gif  ir išvis sakiau, nebepirksiu nei catrice, nei essence.. Nes kiek bandžiau tų išgirtųjų produktų, vistiek galiausiai visi ar draugėm ar į šiukšliadėžę iškeliavo  doh.gif  geriau nusipirksiu brangesnį, ir tai sutaupysiu, nei keletą piguškių  doh.gif  man nepasiteisino šios firmos  doh.gif

MUFE nepatamsėja, tiesiog užtepu, atrodo per maža, tepu dar. O ji pigmentuota, galima greitai padaugint. reik tiesiog atsargiai smile.gif

o Essence nude xxl blizgis wub.gif niekuom nesiskiria nuo Lancome fever gloss pvz.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 12 06, 22:13)
o Essence nude xxl blizgis  wub.gif niekuom nesiskiria nuo Lancome fever gloss pvz.

Turiu abu, skiriasi ir dar kaip. Tiek pojuciu ant lupu, tiek aplikatorium, tiek kaip atrodo ant lupu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 12 06, 22:59)
Manau ir is nebrangiu firmu galima kazka gero rast (pvz NYX cia pigi, bet tikrai graziu ir geru produktu turi, neziurint i sudeti (del jos ir nebeperku sios firmos))

tai aš ir nesiginčiju, kalbėjau konkrečiai apie essence ir catrice .. Nei populiariųjų lūpdažių, nėi bronzatų, pudrų, nei tušų tikrai nepirksiu doh.gif

To xxl blizgio nebandžiau, reiks gal suteikt jam šansą biggrin.gif nors tie kiti šlovinami blizgiai visai nesužavėjo.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 06 gruodžio 2011 - 22:23
QUOTE(Malena @ 2011 12 06, 22:18)
Turiu abu, skiriasi ir dar kaip. Tiek pojuciu ant lupu, tiek aplikatorium, tiek kaip atrodo ant lupu.

vienodai greitai abu "nusivalgo", aplikatoriai skirtingi, bet man jokio skirtumo, nes naudoju lūpų dažų šepetėlį, o atrodymas nuo spalvos priklauso.
bet išsilaikymas vienas prie vieno
Atsakyti
The Body shop Love gloss, spalva Nr. 19. Bandžiau sunaudoti iki galo, bet jau pasiduodu, nepatinka man jo specifinis skonis.

Love Gloss
Papildyta:
user posted image

Vidurinė, su vyšniomis. Nelabai skalsi, gana greitai pabodo kvapas, turbūt pakartotinai nepirkčiau.
Atsakyti
pagaliau pabaigiau
user posted image

gerai drekina, lengvai isigeria, bet kvapas pradejo atsibost ax.gif
Atsakyti
Biagėsi, patiko,bus kartojama tikrai. Į jos vietą SPLAT Active su žaliąja arbata
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau, ko gero, trečią ar ketvirtą pakuotę šios dantų pastos:
user posted image
Būtent šitos, nes yra dar su arbatmedžiu ir alijošiumi. Teko išbandyti ir pastarąsias, bet kol kas nekartotinai, nes nelabai patiko skonis schmoll.gif smile.gif . O vat, granatinė tai man pati pačiausia iš visų kada nors bandytų pastų thumbup.gif . Būtinai kartosiu!

Vakar sunaudota paskutinė ampulytė:
user posted image
Tikrai nežadu kartoti schmoll.gif , nes jokio, absoliučiai jokio poveikio plaukams nepastebėjau, tas pats, kas nieko g.gif . O ir tas šleikščiai saldus kvapas pradėjo erzinti.

Šita ir gi pasibaigė šįryt:
user posted image
Jau, berods, trečias butelaitis. Neabejotinai bus kartojama dėl kvapo, konsistencijos, skalsumo ir, svarbiausia, dėl to, jog tiko ir patiko mano odai thumbup.gif .
Beje, perkama ne LT, Vokietijoje, tai kokybė nežinau, ar skiriasi nuo parduodamų čionai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 08 gruodžio 2011 - 18:01
Kelioninis dydis
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 08 gruodžio 2011 - 22:53
Subaigta:
user posted image
pagaliau. nieko blogo,nieko gero. nekartotinas.

user posted image
į jo vietą n-tasis Bioderma Sensibio H2O wub.gif išlepau, pigesnis pakaitas neblogas, bet ne tas doh.gif

user posted image
Į jo vietą toks pats,nes pirktas vėl su akcija biggrin.gif

user posted image
dievinu del kvapo,konsistencijos ir susigerimo. laiks nuo laiko griztu prie jo vien tik del to unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Portishead @ 2011 11 30, 00:31)
Ant dienu baiges Bioderma Sensibio vandenukas, 250 ml. I jo vieta toks pat tik 500 ml. Jau daug kartu kartojamas, na man jis Nr 1 makiazo valymui (tik akis is pradziu valau su tam skirtu valikliu-zaliu Garnier, paskui jau likusi makiaza su Bioderma vandenuku). Rytais pries tepant krema sis vandenukas irgi naudojamas.  ax.gif

o kodėl šio Biodemos vandenko akiu makiazui valyti nenaudojate? man jis tobulas siam reikalui ir as butent tai laikau vienu is didziausiu sio produkto privalumu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 09 gruodžio 2011 - 00:28
QUOTE(Sultry @ 2011 12 09, 00:37)
o kodėl šio Biodemos vandenko akiu makiazui valyti nenaudojate? man jis tobulas siam reikalui ir as butent tai laikau vienu is didziausiu sio produkto privalumu  wub.gif

kai nusipirkau dideli buteli pradejau ir akis su bioderma valyt - skundu neturiu, super nuvalo, bet ziurint kaip greitai tusteja tas didelis butelis, vel valysiu akis su kitu pigesniu valykliu o biodermai likusi veida paliksiu, kad ne taip greitai naudotusi blush2.gif 4u.gif
Atsakyti

jau visai i pabaiga mano MAC Brow Set bespalvis - bus kartojamas, nes puikiai uzfiksuoja antakiu plaukelius drinks_cheers.gif

user posted image

Atsakyti