Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Gliss kur kaukė plaukams - subaigiau, kad subaigt, išmest vistiek gaila buvo, bet nu poveikio jokio visiškai, kartojama nebus schmoll.gif schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau hugo naturals kuno sveista mangu kvapo. Butu nieko, tik kad riebalas biggrin.gif Reik jam laiko isigert. Bet siaip visai nieko, kvapas deviskas. Nekartosiu.
user posted image
I jo vieta bus naudosiu Dior Midnight Poison kuno losjona. Nors nelabai patinka parfumuoti kuno losjonai, bet kad jau turiu-sunaudosiu. ax.gif ax.gif
Ismeciau du lupdazius:
viena avon is color trends, pensininkas jau buvo biggrin.gif
o kita rimmel lily extase- per ryski, nzn, kam toki ryskala nusipirkau, galvojau, pazaisiu su spalva, bet netiko. Nemegstu testeriu pardese tepliot ant lupu.
user posted image

White kitty, pamirsau atsakyti, kad LL blizgius pirkau balandi, bet pries menesi spalva to nublukusio buvo gera. Bet manieji senojo leidimo buvo, isspaudziamose tubelese. Gal naujieji taip "nedaro" unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 19 gruodžio 2011 - 16:23
QUOTE(gatinha2 @ 2011 12 19, 17:19)
Pabaigiau hugo naturals kuno sveista mangu kvapo. Butu nieko, tik kad riebalas  biggrin.gif rimmel_products_pictures/product_433.jpg[/img]

White kitty, pamirsau atsakyti, kad LL blizgius pirkau balandi, bet pries menesi spalva to nublukusio buvo gera. Bet manieji senojo leidimo buvo, isspaudziamose tubelese. Gal naujieji taip "nedaro"  unsure.gif

Na tai tikrasis sviestas cia ir yra, todel toks riebalas. Man tai jis visai patiko ir gerai geresi, mazai reikedavo, o kvapas kaip donaldo gumos, tai vien del jo svaigau (nors mano dar seno leidimo pakuote buvo ir rodos 'mango orange' ar pan buvo). O jei ant dregnos odos tept, tai dar geriau teptusi ir gertusi. Bet as isvis dabar noriu tu kreminiu kuno sviestu, tai sitas taip ir nekartojamas.
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 12 18, 22:40)
Varnalėšų aliejus  plaukams

Kur buvo pirktas?smile.gif

QUOTE(Saharienne @ 2011 12 19, 14:38)
Gliss kur kaukė plaukams - subaigiau, kad subaigt, išmest vistiek gaila buvo

O man šitos linijos kondicionierius labai patiko, geriausias iš maximinių, prilygsta profesionaliom priemonėm thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 19 gruodžio 2011 - 16:43
iiiiiki paskutinio gramelio pabaigiau B rich kaukę.
Patiko, daiktas tikrai kartojamas, ateity tikriausiai taip ir padarysiu. Poveikis labai panašus į Aussie 3min miracle balzamą. Šeip labiau balzamas prie širdies, bet kadangi tuoj nebeatrasiu pirkt, teks kažkuom pakeist, tai tikriausiai ir bus ši kaukė, vien dėl panašaus poveikio. O pati kaukė patiko, nes neapsunkina plaukų, gražiai žvilga, lengviau šukuojasi ir dedu daug pliusų už tai, kad ne taip jie veliasi, o tas mane laabai kankina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 19, 13:33)
Kadangi esu balzamu fanatika, tai praktiskai tuo paciu metu uzsibaige net 3 balzamai:
2 vaseline firmos zali (kadangi viena naudojau namie, kita darbe).. ju jau sunaudojus nzn kiek, ir dar turiu gal 3

gerulis šitas.. naudoju trijų rūšių juos.. žalias man fainiausias thumbup.gif nors rožinis fainą spalvą lūpom duoda biggrin.gif
Atsakyti
Kokosų aliejus, jau net nežinau, kelintas. Naudoju kūnui.
Atsakyti
Aš tai nesuprantu gerumo to kokosų aliejaus... unsure.gif
Man netiko nei plaukams, nei kūnui, nei dar kam.... Atidaviau artimam žmogui, nes stovėjo neliečiamas kurį laiką, o lauk nemesi juk... unsure.gif Kaip kitos jį prisitaiko kaip kosmetinę priemonę - nesuprantu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 12 20, 00:45)
Man netiko nei plaukams, nei kūnui, nei dar kam.... Atidaviau artimam žmogui, nes stovėjo neliečiamas kurį laiką, o lauk nemesi juk... unsure.gif  Kaip kitos jį prisitaiko kaip kosmetinę priemonę - nesuprantu... unsure.gif

plaukams jis man netiko. anksčiau kažkaip irgi vengiau jį naudot, bet dabar įpratau vietoj losjono, jis riebesnis, nedaug reikia, po vonios įsigeria gerai, drėkina gerai ir yra priemonė nuo strijų.
Atsakyti
Nu man jis nieko nedrėkina, o tik žaiuriai riebina doh.gif Jei tepu nedaug - poveikio jokio, jei tepu daugiau - riebalas lieka... O plaukus tai tiesiog sulipina, nors ir mikroskopinį lašiuką dedu... doh.gif
Vienžo - tik ant petelnės jį.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 12 19, 20:46)
gerulis šitas.. naudoju trijų rūšių juos.. žalias man fainiausias  thumbup.gif  nors rožinis fainą spalvą lūpom duoda  biggrin.gif

turejau ir rozini.. subaigiau.. tik melyna ismeciau.. grynas nesusipratimas man ten
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 12 20, 00:45)
Man netiko nei plaukams, nei kūnui, nei dar kam.... Atidaviau artimam žmogui, nes stovėjo neliečiamas kurį laiką, o lauk nemesi juk... unsure.gif  Kaip kitos jį prisitaiko kaip kosmetinę priemonę - nesuprantu... unsure.gif

drinks_cheers.gif
Nepatiko ir man... Ant kūno nemaloniai jis man jautės, o plaukam apskritai jookio poveikio nepajutau ax.gif
Atsakyti