Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Shiseido vatytes - na pagal kaina ir atsiliepimus internete tikejausi kazko tokio, bet sakyciau labai labai eilines vatytes ax.gif Nepralenke mano mylimu CVS vatos ovaleliu (o ir kainuoja jie perpus maziau, ir akcijos daznai) - netgi turedama siuos Shiseido vis salia ir CVS laikydavau, tai tie vis keitesi, o siu beveik nemazejo, tai galiausiai nusprendziau, kad vonio0je stoves tik Shiseido kol juos sunaudosiu, nes kitaip tikrai nesubaigsiu.
user posted image

Baigesi Emu Gold emu aliejus (15ml) - tepiau sviezia zaisdele-randeli-sausa odos plota, tai odai labai tiko, iskart svelni pasidarydavo, bet kad baigesi netiketai labai. Na isvis toks vaizdas, kad ten tu 15ml ne nebuvo, nes panaudojau labai mazai ji, po kelis laselius, o susibaige per kelis naudojimus. Turejus as ivairiu alieju, tai 15ml tepdavau keleta menesiu.... Siaip patiko ir galvociau apie emu aliejaus naudojima toliau, bet turbut sios firmos nebenoriu..... Ai, nu ir nepatogu buvo su ta piupete - aliejus toks tirstokas, tai pilnos pipetes neprispaudi, o ir siaip sunku isispaust, neisbega is pipetes virsaus, is buteliuko vidaus irgi ne viskas isbega (na matau pilna pipetej ir buteliuke dar to aliejaus likusio, bet nei bega, nei ka jis lauk).
user posted image
Atsakyti
Labai greitai baigsis Caudalie rinkinukas (lupu balzamas ir ranku kremas) - siaip visai patiko, bet sudetis neitin kokia, tai nekartosiu. Skonis ir kvapas man siu priemoniu labai patiko, o del efekto, tai ranku kremas labai smagus, greitai susigeria, gerai padrekina, gana lengvas, bet netaupus labai. O lupu balzamas geras, bet toks labai paprastas ir dar labai minkstas, o dazniausiai darbe kiseneje turedavau, tai nezinau nuo to ar siaip nuo savo minkstumo link pabaigos pradejo klibet ir i viena guza pavirto, neina jau normaliai teptis.
user posted image
Atsakyti
pagaliau pribaigiau karsta.gif
user posted image

turėjo būti nuo plaukų slinkimo g.gif nepamačiau jokio poveikio.. po šito šampūno plaukai veldavosi man g.gif nebekartosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 12 26, 07:27)
Labai greitai baigsis Caudalie rinkinukas (lupu balzamas ir ranku kremas)

Va šitą rinkinuką kaip tik žiūrėjau Sephoroj, yra akcija - 15$, galvojau jamt, bet apsidairiau po savo lentynas ir apsiraminau biggrin.gif Na jei neįpatingas jis, tai gal ir gerai kad negriebiau... ax.gif
Atsakyti
Mano pabaigtukai:
jmo dry hair nourishment and defrizzer, user posted image gal ir nieko, tik kad padaugintus gali suriebinti. Dedavau po 3-4 laselius ant galiuku, tikiuosi padejo, nes plaukai kol kas dar neskilineja. ax.gif I jo vieta Melvita Capiforce split end serum.

Melvita paakiu kremas, http://www.biggreens...d=meleyecontour kaip uz kaina (£18), nieko stebuklingo. Rase, kad mazina patamsejusius paakius, mimikos rauksleles, bet kazkokio stebuklo nepastebejau, nors drekino tai neblogai. I jo vieta recepty babuski agafyi paakiu serumas nuo 35 metu.
Lavera kompaktine pudra,user posted image man visai patiko. Suteikdavo matiskuma, tik kad reikejo pakartotinai perbraukti dienos eigoje , nes nelaike visa diena.
Dar vienas avon lupdazis. Neatsimenu, is kokios serijos. Man tai siaip sau, buna geresniu, bet sunaudojau.
Atsakyti
Madara veido prausimo putos - patiko, odos nesausino, nesijautė tempimo jausmo, kartojamos bus ateityje
user posted image
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 12 24, 14:25)
kiek jų čia vienam pakely yra?ir kur perkat?

25 vnt. Yra Droge, Maximoj, Eurovaistinėj tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 12 18, 18:37)
Baigesi n-tosios CVS vatytes-ovaleliai  - man pacios paciausios, nesijaucia vatos jausmo, dideles, kaina gera. Dabar damusineju Shiseido, nes ju niekaip nesunaudoju....
user posted image

Kur perkat,kiek kainuoja?

padariau minimalu savo spinteles apsivalyma.
Radau uzsistovejusi sviestmedzio sviesta (apie 500gr), keliskart panaudotas. Iskeliavo siukslinen. Supratau, kad tie visi zaidimai su sviestais ir aliejais ne man rolleyes.gif Sunkiai tepesi, paliko riebalo sluoksni, zodziu nepatiko man.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 12 26, 13:27)
Va šitą rinkinuką kaip tik žiūrėjau Sephoroj, yra akcija - 15$, galvojau jamt, bet  apsidairiau po savo lentynas ir apsiraminau  biggrin.gif  Na jei neįpatingas jis, tai gal ir gerai kad negriebiau...  ax.gif

As uz tuos $15 ir pirkau - na kadangi mokejau dovanu kortele, tai negaila, bet uz pinigus butu gaila.... ax.gif Kremas man net labai patiko, tik neskalsus, bet blogiausia, tai sudetys. Na Caudalie prie naturaliu skaitosi, bet.... Yra naturaliu ir geresniu, ir pigesniu, o is nenaturaliu ,tai n tokiu pat kremu.

QUOTE(Noya @ 2011 12 27, 01:42)
Kur perkat,kiek kainuoja?

Perku vietoj CVS'e (vienas is drugstore'u) - kainuoja $4.79 berods, bet gali skirtis priklausomai nuo vietos (tam paciam tinkle skiriasi kai ko kainos iki dolerio ir pan priklausomai nuo to kur parduotuve, t.y. centre, uzmiestyje ir pan), nors vatytes berods visur labai panasiai. Daznai buna akcija, kad 2 perki ir 1 nemokamai, kartais pasitaiko 1 perki ir 1 nemokamai, o jei dar CVs pinigeliu turiu sukaupus ar siaip koki kupona, tai buna ir uz centus pasiimu kelis vienetus ar net nemokamai... Zodziu, siaip ar taip apsimoka. thumbup.gif

O patinka man jos, kad dideles, galiu plest perpus ir nebus nudriskus kita puse, o svarbiausia nejauciu vatos (man tas dazniausiai buna didziausia beda visuose vatos diskeliuose).
Atsakyti
user posted image
Nepasakyčiua, kad labai patiko. Trūksta drėkinimo, nėra skalsus. Nors gana gerai sklaidosi ir susigeria, kvapas malonus.

user posted image

Jau ne kartą esu gyrusi tiek pudrų, tiek Bourjois temose, nesikartosiu...Vietoj jos tokia pati iš sandėliuko keliauja į kosmetinę.
Atsakyti
Carita losijonas Ideal controle, patiko, nesausino odos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 12 26, 23:58)
25 vnt. Yra Droge, Maximoj, Eurovaistinėj tikrai  smile.gif

Aš tokioj rudoj pakuotėj nesu mačius, tik baltose yra prie kūdikių servetėlių.... Mažiukui naudoju Neutral visą laiką tik baltas, gal tos pačios ir makiažui valyt tiktų... g.gif
Atsakyti