Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

user posted image

į jo vietą

user posted image
Atsakyti
user posted image
Sunaudojau antrą, bet dabar jau kartojamas nebebus. Nebe taip patinka, kaip anksčiau. o ir šeip reikia įvairovės cool.gif
Atsakyti
user posted image
labai patiko, nekimšo porų, bet nežinau, ar labai jau pašviesino odą. Žiemai, man mažoka drėkinimo, bet pavasarį, manau, vėl pirksiu.

user posted image
hmm nieko blogo negaliu pasakyti, bet ir girti neturiu dėl ko. Dar ieškosiu, ko geresnio kolkas.

user posted image
gaila, kad pasibaigė. Labai patiko. Vėl pirksiu tokį arba Biosilk. Didelio skirtumo tarp jų nematau.
Atsakyti
Subaigiau keleta Suki megineliu veidui - kai kas visai nieko, bet neypatinga mano odai, tai pilnom pakuotem nepirkciau del kainos dydzio. Nebent per geras akcijas. Jei idomu ka konkreciai bandziau, parasiau gamintojo temoj (nenoriu to paties posto kelinet per visas temas).
user posted image
Atsakyti
Isana skutimosi putos, persikų kvapo
user posted image
Jau ketvirtą buteliuką subaigiau. Dar naudojau levandų kvapo. Na kadangi ketvirtą turėjau, tai geros buvo, ir kaina normali, ilgam užtekdavo. Gerai nusiskusdavau su jom, mažiau oda sudirgdavo thumbup.gif Nebekartosiu bent kol kas, nes atsibodo.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 16, 11:56)
Isana skutimosi putos, persikų kvapo

O aš kažkada prasikeikiau su jom, nes gan greitai pradėjo nebe putas purkšti, o tiesiog skystį leisti..Gal brokuotos pasitaikė, bet nebekilo ranka kartot nuo tada.
Atsakyti
user posted image
Jei nebūtų toks skystas, būtų puikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 01 16, 13:22)
O aš kažkada prasikeikiau su jom, nes gan greitai pradėjo nebe putas purkšti, o tiesiog skystį leisti..Gal brokuotos pasitaikė, bet nebekilo ranka kartot nuo tada.

Matyt, kad brokuotas. Nes iš visų keturių, kurias turėjau nė viena man skysčio neleido, tik putas ax.gif
Atsakyti
O jo vieta toks pats
user posted image
Atsakyti
Patinka jis man, tik čia jau buvo gal trečias buteliukas, tai jau atsibodo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 01 16, 16:50)
Patinka jis man, tik čia jau buvo gal trečias buteliukas, tai jau atsibodo biggrin.gif

user posted image

Man irgi šitas labai labai patiko. Naudojau kartu su kondicionierium. Plaukai tokie minkštučiai buvo palikę, padrėkinti thumbup.gif
Atsakyti
Weleda rozmarinų šampūnas. Naudojau lygiai mėnesį. Plaukus plaunu kas antrą dieną. Kadangi kiekis mažas, tai sakyčiau visai skalsus. Labai patiko, kad plaukai gana purūs būdavo ir blizgėjo. Smagus šampūnas, tik girdėjau, kad nebegamina jo. Gaila, kartočiau kada.
user posted image

Desert Essence kūno losjonas. Kvapas neblogas, bet įsivaizdavau geresnį. Gana sunkiai gėrėsi (reikėdavo pagaišti, kol nelikdavo jo žymių) ir drėkino labai jau skurdžiai. Nekartotinas schmoll.gif Nors kitus kvapus išbandyti rūpi doh.gif
user posted image

Greit laukia dar pabaigų bigsmile.gif
Atsakyti