Įkraunama...
Įkraunama...

Virtualus sex'as

QUOTE(MK. @ 2011 10 20, 09:08)
išbandyta, per didelė pagunda realizuoti svajones. cool.gif

Vat tai tiesa ax.gif . Kai nunesa stoga internetinis seksas , labai pradedi noreti realizuoti visa tai su tuo zmogumi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilija1980 @ 2011 10 19, 19:11)
Sveikos,
kazkaip paskutiniu metu vis dazniau pokalbiu pakrypsta sia tema...ir norisi ir badosi.. blush2.gif
kaip jus manot ar tai normalu ar tai paivairinimas intymiam gyvenime ar jau kelias link neistikimybes?
o gal kuri megino .. ar tebemegina? butu idomu suzinoti nuomones bei patyrimus....aciu

aciu uz nuomone...o pati esate meginus..ir su savo partneriu ar su atsitiktine pazintimi ?
aisku kiekvienas turi savo ribas..ar susitikti realiai ar nea..
wink.gif

as meginau ir taip ir taip smile.gif skirtumas yra..bet svarbu rezultatas..man patiko !

Papildyta:
QUOTE(Inevitable @ 2011 10 20, 02:09)
Ismeginta  blush2.gif Idomu buvo, bet is esmes tas pats kas medu per stikla laizyti  tongue.gif

ir taip ir ne... laizyti taip, nes tik vaizdu megaujies..bet juk pojuciai tikri buvo?
o panele toliau "megina" ar tik isbandymas buvo?
blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 10 23, 17:11)
nezinau, nesupykit kas tai praktikuojat cia tik mano nuomone tokia, bet tokiai temai esant manau kiekvienas galim isreiksti savo nuomone  blush2.gif  as manau ,kad sex'u per web kamera uzsiemineja tik tie, kuriems realybej truksto sito dalyko, kurie yra kompleksuoti ir nesugeba rasti normaliu partneriu patenkinti savo sexualiniams poreikiams. Man toks dalykas neatrodo vaiksciojimas asmenimis, man tai tiesiog slykstokai atrodo  unsure.gif
Papildyta:

thumbup.gif  drinks_cheers.gif

o as nesutinku...kai atstumas skiria kuriam laikui..nera nieko geriau kai matai jau pazystama veida...akis..kuna...prisiminimai sukelia drugelius ir toliau kviecia keliauti..
blush2.gif
beje..tai atvere mus naujiems potyriams ir pazinimams..bet cia jau kita tema tongue.gif
aciu uz nuomons thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Išsiilgusi @ 2011 10 27, 20:00)
Seksas yra seksas - visomis jo formomis, kol tinka abiems partneriams/dalyviams nematau nieko gedingo anei iskrypelisko. Kazkada ir oralinis seksas musuose buvo laikomas visisku iskrypimu, kuriuo uzsiimt gali tik pasileidusios moterys. O dabar net pats terminas 'pasileidusi' skamba juokingai.

sutinku 100proc..ypac jei tai abiem priimtina
Papildyta:
QUOTE(alisia31 @ 2012 01 13, 20:18)
Nieko pries virtualu seksa neturiu.Orgazmas garantuotas ir saugotis nereikia. smile.gif

ciai taip pat pritariu 100 proc.
aciu
drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(In&Jan @ 2012 03 04, 02:45)
Aš - UŽ 4u.gif

Kiekvienas savaip supranta pilnavertį sekso gyvenimą. Užtenka duoti/gauti kasdien? Ir bus pilnavertis? Kas jums įeina į šią sąvoką?
Taip, aš gyvenu pilnavertį gyvenimą, kurį pasiekiu su SB. Gal aš nenormali g.gif, bet tik sueities (įvairiais būdais), man nepakanka. Paįvairinimui, man priimtina: striptizas, masažai, virtualiai, viešose vietose ir pan. MB nesipriešina lotuliukas.gif - vadinasi, patinka smile.gif O jei būtų kategoriškas ir atsisakytų g.gif Turbūt tektų ieškoti pasitenkinimo kitur...

va va mes pabande irgi priejome iki didesniu galimybiu ir idomesniu potyriu blush2.gif smagu surasti bendraminciu...
aciu uz pasisakyma...
ps...o gal pasidalinam ko ismokom biggrin.gif blush2.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ik @ 2012 01 14, 19:59)
Už. Visai smagu kartais paišdykauti biggrin.gif

paisdykaujam kada ? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Seksas per webcam patinka tiems, kuriems masturbacija yra geriau uz dvieju zmoniu sueiti.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 12 20, 10:56)
Seksas per webcam patinka tiems, kuriems masturbacija yra geriau uz dvieju zmoniu sueiti.

toki pasakymai skamba, kaip apsoliuti ir negincijama tiesa, bet ta tiesa yra tik Jusu.

Man nekelia susizavejimo tai, bet cia nei iskrypimas, nei nukrypimas, jei tai teikia kazkam pasitenkinima, tik sveikinu.
Atsakyti
QUOTE(Dirty Diana @ 2012 12 20, 22:33)
toki pasakymai skamba, kaip apsoliuti ir negincijama tiesa, bet ta tiesa yra tik Jusu.

Man nekelia susizavejimo tai, bet cia nei iskrypimas, nei nukrypimas, jei tai teikia kazkam pasitenkinima, tik sveikinu.

drinks_cheers.gif
nematau nieko blogo
Atsakyti
Nematau nieko blogo jei tai daroma su savo vyru ar draugu,bet ne su kiekvienu susipažinus FB ar kur kitur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaiRa**: 03 sausio 2013 - 14:52
QUOTE(Dirty Diana @ 2012 12 20, 21:33)

Tai - neturejimas sekso partnerio gyvai. Cia ne joks seksas, cia paprasciausia m,asturbacija ziurint i kito zmogaus lytinius organus.
Atsakyti
Iš bėdos kodėl gi nė, vis šiokia tokia alternatyva, aišku ,jeigu tuo užsiimama su savu žmogum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zodiake @ 2013 01 04, 12:42)
Iš bėdos kodėl gi nė, vis šiokia tokia alternatyva, aišku ,jeigu tuo užsiimama su savu žmogum  smile.gif

Taip, is bedos...bet kitiems tai atstoja tikra seksa.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 01 03, 21:18)
Tai - neturejimas sekso partnerio gyvai. Cia ne joks seksas, cia paprasciausia m,asturbacija ziurint i kito zmogaus lytinius organus.

Burba mano mintis pagarsino rolleyes.gif Seksui reikia ne mažau 2 asmenų (natūroje)...
Atsakyti
Burbanti, super protingai pasakei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 12 20, 09:56)

Ir as taip manau biggrin.gif .
Atsakyti