Įkraunama...
Įkraunama...

Kada nuslinko pirmieji plaukučiai?

Įdomu per kiek laiko nuslinko pirmieji plaukučiai, o gal nenuslinko? Radau informacijos jog jie greitai nuslenka, bet iki kiek mėnesių slenka taip ir neparašyta. Mano merginai 2,5 mėn, bet dar daug plaukų turi ir nėra patys trumpiausi jie, tuoj kasas bus galima pint lotuliukas.gif būna kad kiti metų kūdikiai ne tokie plaukuoti kaip ji biggrin.gif Gydytoja sakė jog gali ir nenuslinkt tie pirmieji plaukučiai rolleyes.gif Kai aš gimiau sakė jog nenuslinko pirmieji plaukai tai sakau gal irgi paveldėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 20 spalio 2011 - 11:33
Man irgi idomu ax.gif mano pirma mergaite gime su ilgai plaukuciais,ir nenuslinko jie,augo toliau ir tiek,o dabar,berniukui 3,5men ,o plauku ant sonu ir pakausio jau kaip ir nebera,nusitryne lovytej,o virsugalvy ir prie kakliuko yra,bet trumpuciai labai,o ir gime su labai trumpuciais smile.gif
Atsakyti
Abu mano vaikuciai gime su plaukais. Dukrytei dabar 1,5m, plaukiukai taip ir auga. Jau senai risam kasytes biggrin.gif o sunelio taip pat dar neslinksta. Tiesa pasakius, netikiu, kad ir nuslinktu biggrin.gif
Atsakyti
O mes istikruju gimem plaukuoti ( cia as apie mergaite savo kalbu), bet apie 4 menesi likome kaip ir pliki su vos matomais plaukuciais. Nepastebejau net kaip isslinko, atrodo niekur jos plauku nemaciau. O pradzioj tokie grazus plaukuciai buvo, netikejau irgi kad isslinks. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Resnichka @ 2011 10 20, 20:21)
O mes istikruju gimem plaukuoti ( cia as apie mergaite savo kalbu), bet apie 4 menesi likome kaip ir pliki su vos matomais plaukuciais. Nepastebejau net kaip isslinko, atrodo niekur jos plauku nemaciau. O pradzioj tokie grazus plaukuciai buvo, netikejau irgi kad isslinks. rolleyes.gif

O paskui spalvyte nepasikeite kai nauji ataugo? smile.gif
Atsakyti
mums 3menesiai, plaukuciai po truputi slenka smile.gif gaila, tokie sviesus rolleyes.gif gali pakeisti spalva, kai ataugs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eddii: 21 spalio 2011 - 20:56
Musu mergaite gime su ilgokais plaukais, bet jau virs 4menesiu ir neslenka ne kiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2011 10 21, 12:02)
O paskui spalvyte nepasikeite kai nauji ataugo?  smile.gif

Pas mus nauji kaip tik sviesesni auga.
Atsakyti
gime su juodais, ilgais plaukuciais mergyte musu , nenuslinko nei vienas plaukutis thumbup.gif dabar yra 9 men. tai jau puosiames su ivairiausiais saguciais ir lankeliais, galetume ir kasytes jau risti, bet nepatinka mazytei lotuliukas.gif man kai gimiau lygiai tas pats buvo mirksiukas.gif o vyresneliui musu suneliui, taip pat nenuslinko plaukuciai tik jis kaip ir pridera berniukui gime ne su tokiais ilgais ir vesliais kaip jo sesute smile.gif
Atsakyti
Mums 2 savaitėlės, gimėm su plaukiukais, priekis palengva plinka...Žiūrėsim kaip čia bus blush2.gif
Atsakyti
jau mum 6.5 men, neslenka dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums jau 4.5 menesio. Gime su ilgokais tamsiais plaukuciais, tai per tuos menesius plaukai pasviesejo iki sviesiai rudu. Gal keli ir iskrito, bet dabar plaukai dengia ausis ir jau ant spranduko risti galeciau. Tiek, kad labai ploni, tai saguciai nesilaiko smile.gif Biski pakausis pasitryne nuo pastovaus trynimosi, matosi kad ten plauku maziau, bet nera plika smile.gif O kai einame pas gydytoja tai seseles pastoviai aikcioja kokie musu mergytes plaukuciai smile.gif
Atsakyti