Įkraunama...
Įkraunama...

Kada nuslinko pirmieji plaukučiai?

Maniškei jau tuoj 4 mėn tai plaukiukai ne tik kad dar neslenka, bet pradėjo augti, nuo gimimo paaugo jau apie 1,5 cm smile.gif jei taip toliau tai reikes kirptis, nes akytes dengt pradės. Dėl tų plaukiukų atrodo vyresnė nei kad yra smile.gif
Atsakyti
o mums iš vis nenuslinko 4u.gif
Atsakyti
mumi 8,5 ir turim kelis paskutinius nuo gimimo likusius ilgus plaukelius, kiti išslinko mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai jeigu slenka, iki kiek nuslenka? g.gif plikai? biggrin.gif
Atsakyti
mano vaikuciui kudikiniai auga toliau, truputi slenka, po apacia matau naujus bigsmile.gif
Atsakyti
mums neslinko , gal buvo siek tiek nugulejes galvyte ir ten plaukuciu maziau buvo bet jau viskas ataugo ir toliau auga grazus plaukuciai..
Atsakyti
Nenuslinko. Vaikinui 9men, jau kerpam kirpciukus, nes i akutes garbanos krenta bigsmile.gif
Atsakyti
Mums irgi nenuslinko ir taip pat ruosiames patrumpinti siek tiek kirpciukus, nes i akytes lenda 4u.gif
Atsakyti
mano suneliui 8men.gime su lb mazai plauku,dar sviesus tokie biggrin.gif vos matosi,,bet neslenka,,,tik nugulejes apacioje toks ruozelis, kai miega ant nugaros taip buna,,ant pilvo visai neguldau....sako vyras nuskusti plikai gal reikia,,,,idomu ar ataugtu veslesni,,,,abejoju g.gif
Atsakyti
berniukas savo plaukučius pametė per pirmus mėnesius - išaugo visai kitos spalvos smile.gif gimė juodas, dabar rudas smile.gif mergaitei, kaip ir priklauso, kasos dar laikosi smile.gif
Atsakyti
mes irgi gimem su plaukuciais. Db mums jau 9men, bet nenuslinko, o tik dar ju daugiau atsirado:)
Atsakyti
Mano vaikiukas irgi gimė su plaukučiais. Vėliau tik pakaušiukas truputį buvo praplikęs, tačiau ataugo greitai. Plaukai nenuslinko, tik pakeitė spalvą, gimė su pilkais plaukučiais, o dabar blondinas mano vyrukas. smile.gif Tik tie plaukučiai labai ploni, vis laukiu kada užaugs jų daugiau... rolleyes.gif
Atsakyti