Įkraunama...
Įkraunama...

"Topmodeliai"

QUOTE(smiltesmamyte @ 2011 11 19, 17:52)
Nuotraukos atrodo klaikios. Negaliu patikėt, kad ji laimėjo doh.gif

na, iš visų tų, katros dalyvavo ji buvo verčiausia....

Atsakyti
kartais tiesiog akivaizdu kurią tempia. šiame manau allison ištemps minimum iki antros vietos. dėl angeleos buvau nustebinta.
Atsakyti
Naujas sezonas man patinka, vakar žiūrėjau akis išplėtusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 11 21, 17:29)
kartais tiesiog akivaizdu kurią tempia. šiame manau allison ištemps minimum iki antros vietos. dėl angeleos buvau nustebinta.

Manau Alison labiausiai verta laimėti. smile.gif
Atsakyti
tai aišku, ką labiausiai stumia, tas labiausiai 'vertas' biggrin.gif aš šiaip buvau už dominique, o iš likusių beveik bet kuri, tik ne angelea, nors ją irgi stipriai stumia rolleyes.gif
Atsakyti
Ne. smile.gif Sirgau už Alison kai dalyvavo buvusiam sezone, labai gaila buvo ir nesupratau kodėl išmetė. O šis sezonas All Stars ir manau Alison yra tinkamiausia kandidatė jį laimėti - turi išskiritnę asmenybę, išskirtinį stilių, nuostabiai gražias akis ir yra be galo fotogeniška. O kitų dalyvių tiesą sakant net vardų iki šiol neatsimenu. Nors žiūriu kiekvieną seriją įdėmiai. smile.gif
Atsakyti
aš už Laurą biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip nėra naujos serijos siųstis. g.gif
Atsakyti
As irgi uz Laura, antroj vietoj buvo Dominique. O naujos serijos ir as pasigedau unsure.gif
Atsakyti
Perskaičiau, kad šita nauja serija recap'as buvo (na kai rodo ištraukas iš ankstesnių serijų). smile.gif
Atsakyti
na ir gerai, kad nėra irnesakyk.gif nervuoja tie recap
Atsakyti
Man irgi recap nepatinka biggrin.gif
Atsakyti