Įkraunama...
Įkraunama...

"Topmodeliai"

QUOTE(nijalota @ 2012 04 07, 14:53)
kdl tik12?

Todėl, kad 12 biggrin.gif Taip Tyra nusprendė. Bet atsiras 13.

Labai graži man Naduah wub.gif Atrodo taip neįprastai skusta galva, bet tokio mielo ir gražaus veido mergina smile.gif (gaila, kad greit iškris sad.gif )

Nesupratau kodėl vėl priėmė Angelea, jeigu ji jau buvo dalyvavusi g.gif

Alasia tokia ryški asmenybė iš pradžių atrodė, o kai reikėjo pozuot, tai šnipštas gavosi, nieko gero rolleyes.gif Kitos kažkaip neįsiminė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 07 balandžio 2012 - 16:26
Man Nadua irgi labai isimine, dar patiko ta garbane Gabrielle, i Angelea tai negaliu ziureti, kokia ji man bjauri, negrazi ir isvis nemodeliska, ka joje mato Tyra, nesuvokiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2012 04 07, 17:20)
Man Nadua irgi labai isimine, dar patiko ta garbane Gabrielle, i Angelea tai negaliu ziureti, kokia ji man bjauri, negrazi ir isvis nemodeliska, ka joje mato Tyra, nesuvokiu  doh.gif

Gal ima tik dėl intrigos.. smile.gif
Atsakyti
Nu jau, tos kur del intrigos, tai greit ir iskrenta, o ta Angelea tai juk toli nuejo, vadinasi, kazka joje iziuri, o as niekaip doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na šiandien pavyko nepražioplinti. Tik nemačiau kas iškrito, bet kita savaite bus aišku.
Įdomiai Taira kai kurios pasikeitimus komentuoja, "ta per graži, pakeisti" "Ta per seksuali, pakeisti" smile.gif
O Andžela Andžela doh.gif Transvestitas kažkoks. Ir ta ale nauja šukuosena, kaip perukas,
Atsakyti
kad angelea naujausiam sezone nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 04 14, 15:42)
kad angelea naujausiam sezone nėra g.gif

Sezone, kurį rodo per TV, yra.

O iškrito Gabrielė šiandien.
Atsakyti
Linksma užduotis šiandien buvo, mačius kažkur youtube buvau ta pasivaikščiojama podiumu. Visas noras dalyvauti gali praeiti.

Šiaip galėtų rodyti truputi kitu laiku, nelabai patogu
Atsakyti
Velnias, visai siandien pamirsau, bet ir namie nelabai buvau doh.gif biggrin.gif Kuria ismete?
Atsakyti
Išmetė ta kur be plaukų, "gruza"
aš tai pakolkas neisimenu ju, o juodukes tai išvis visos vienodos
Atsakyti
O, Nadua, gaila... unsure.gif
Atsakyti
Aha, man irgi gaila, kad išmetė Nadua unsure.gif Bet tiesa, ji nekaip pasirodė unsure.gif
Atsakyti