Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 3

Gal tikrai to Shark Navigator Lift Away niekas neturite,bet gal kas ieškojote ir radote siurblį panašų į mano ieškomą:
patogus naudoti kasdienai, netgi kelis kart per dieną koridoriui išsiurbti,tai reiškai bus napakuojamas,pastatytas koridoriaus kampe,neturėtų užimti daug vietos. Būtų pakaitalas grindų plovimui-parketas,kilimų nera.
Kad nepūstų dulkių į išorę ir būtų lengvai išvalomas.
kad šlanga nesielektrintų, nebūtų pastoviai apsivėlusi dulkėmis ir plaukais.
Kainos neribočiau jei tik rasčiau tinkamą daiktą.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2012 06 10, 08:43)
Gal tikrai to Shark Navigator Lift Away niekas neturite,bet gal kas ieškojote ir radote siurblį panašų į mano ieškomą:
patogus naudoti kasdienai, netgi kelis kart per dieną koridoriui išsiurbti,tai reiškai bus napakuojamas,pastatytas koridoriaus kampe,neturėtų užimti daug vietos.
Bet kuris iš kiliminių siurblių. Tiks
- ir galingesnis "Vax V-2300U" (2300W už 420 Lt)
user posted image
- ir modernus multicikloninis, vienas iš lengvesnių pasaulyje, iš lydinių, naudojamų kosminėje pramonėje "Vax U89-MA-T" už 588 Lt
user posted image
- ir pigesnis "Argos Value Range Nr1748" už 84 Lt
user posted image

Tvarkingas siurblys nepučia dulkių, paprastai tai atsiranda nuo neteisingo surinkimo(uždarymo), arba kai gesta aparatas. Šiaip prasčiausiai išvalo siurbliai su maišeliais. Bet kai tvarkingi ir jie išvalo orą pakankamai žmogui. Geriau išvalo cikloniniai, dar geriau modernus antialerginiai (multicikloniniai).

kad šlanga nesielektrintų,
Tik pati pigesni modeliai kiliminių siurblių turi įprastą žarną. Jau prasidedant nuo maždaug 100 Lt kiliminiai siurbliai komplektuojami moderniomis metalo-silikonio tipo žarnomis. Jie ilgesni, lankstesni, tvirtesni, užima mažai vietos. Nepastebėjau kad elekrtizuotusi ši medžiaga kaip elektrizojasi plastmasė.

QUOTE(speedy @ 2012 06 04, 18:49)
Konkrečiai dėl Arnica Bora 4000, nepatinka ir tai, kad nei vokiškame puslapyje skirtame vien šiam modeliui, nei "gimtajame" turkiškame nėra jo siurbimo galios ir svorio (o nešioti teks!) duomenų  g.gif Kodėl neparašius? Galbūt jie nėra konkurencingi, jei jau slepiami.
Pagrindini trukumai visu siurblių su vandens filtrų:
- maža siurbiamoji galia;
- sunkus su vandeniu;
- sunkiai aptarnaujamas (kiekviena karta reikia plauti, tikimybė apipilti kilimą purvinu vandeniu ir pan.)
- smarkiai didina oro drėgmė

QUOTE(rrr? @ 2012 06 07, 11:56)
Klausimas turintiems siurblius su konteineriu: ar siurbiat yra kvapas? Nes tarkim, kur turejom pries tai, buvo su maisiukais, tai  doh.gif labai smirdejo (dulkem). O kaip su siais, su konteineriu?
Paprastai rūgštus dulkių kvapas atsiranda kai siurblyje lieka dulkių ir jie gauna drėgmės. To kvapo nesulaiko jokie siurbliai, nes tai dujos, ne dulkes. Cikloniniai siurbliai geresni to, kad po kiekvieno siurbimo galite atsikratyti dulkių. O turint siurblį su maišeliais ir esant drėgnam orui reikia dažniau jų keisti. Ir aišku, jeigu reikia išplauti kokia detalė, tai reikia labai gerai ir išdžiovinti.
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 05 17, 13:14)
Supratau, kad dauguma renkasi arba cikloninį Electrolux ZSC6940 arba su vandens ir HEPA filtrais ARNICA BORA 4000  g.gif  tai dabar svarstau kurį imt, nes kilimų kaip ir neturim, bet yra alergiški vaikai su astma, todėl reikia dažnai plaut grindys/valyt dulkės, gyvenam pirmame aukšte, todėl norom nenorom grindys valau kelis kartus per diena...Gal kas padės apsispręst  blush2.gif

na nesulaukiau atsakymo, tai pati atsakysiu, gal kam padės smile.gif
Labai buvo sunku apsispręst, dėl to nuvažiavau į parduotuvę, ieškojau tokios, kur butu iškarto du šitie modeliukai kad galėčiau sustačius palygint. Nes žiūrint atskirai, atrodo kad dideli, o kai stovi viens prie kito, jau kitas vaizdas. ARNICA BORA 4000 yra kiek aukštesne už Electrolux ZSC6940 (bet tik ant įsikišusiu Hepa filtro), o bendrai jų dydžiai beveik vienodi. Nepatiko tai, kad iš Electrolux ZSC6940 konteinerio šiukšles teks išiminėt ranka, kaip sakoma dulkės/purvą surinkai ir vėl lyst, o ARNICA BORA 4000 visas purvas išpilamas su vandeniu ir niekas nepatenka į orą/aplinką atgal. Tai ir buvo mūsų apsisprendimo link šito siurblio taškas, nes kas turi alergikus, puikiai supranta ax.gif O dar ir 4metu garantija

speedy, jus kažkaip praleidot kai žiūrėjot informacija apie ARNICA BORA 4000, nes visur yra nurodyta galingumas (2400W), tik siurbimo galios nerasta, o jei domina svoris, tai jis sveria ~5,2kg

msn29, vandenį galima pilt vonioj tiesiai į konteinerį, tada neapipilsit kilimu ir nemanau kad 1,2l vandens ant tiek pasunkins siurblį kad negalima net panešt mirksiukas.gif o dėl siurbiamos galios, nežinau iš kur jus ištraukiat kad maža, buitiniam naudojimui jo per akys, anksčiau turėtas buvo žymiai silpnesnis
Atsakyti
O kur kaune galima butu tuos "Vax U89- MA-T pažiūreti realiai?nerandu?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2012 06 16, 22:29)
O kur kaune galima butu tuos "Vax U89- MA-T pažiūreti realiai?nerandu?
Domuosiu galimybė pirkti pigiau. Atitinkamai tai ne ant kiekvieno kampo. Kadangi gyvenu Vln., žinau apie Vln., ir tai ne viska. Tiesiog informacija pamąstymui. Jeigu Kaune yra kažką panašaus(google į pagalbą), gerai. Jeigu kainos skiriasi 10-30 kart, gal apsimoka atvažiuoti iki Vln., arba atsiusti pažįstamo pačiupinėti, o patikus užsakyti paštų.
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2012 06 07, 11:56)
Klausimas turintiems siurblius su konteineriu: ar siurbiat yra kvapas? Nes tarkim, kur turejom pries tai, buvo su maisiukais, tai  doh.gif labai smirdejo (dulkem). O kaip su siais, su konteineriu?

musu senukas skleide kvapa, galbut, kad jau atitarnavo, bet noriu, kad garantuotai nebutu kvapo ir tai manau imanoma tik, kai dulkes patenka i vandeni.

QUOTE(ajd @ 2012 06 10, 08:43)
patogus naudoti kasdienai, netgi kelis kart per dieną koridoriui išsiurbti,tai reiškai bus napakuojamas,pastatytas koridoriaus kampe,neturėtų užimti daug vietos. Būtų pakaitalas grindų plovimui-parketas,kilimų nera.
kad šlanga nesielektrintų, nebūtų pastoviai apsivėlusi dulkėmis ir plaukais.
Kainos neribočiau jei tik rasčiau tinkamą daiktą.

As irgi tokio ieskau. Bet noriu, kad butu vandens filtru, o jie matyt visi dideli? doh.gif Pas mus 45kv.m. tai vietos nera labai dideliam siurbliui, nezinau kaip ir kokia alternatyva rasti verysad.gif
Atsakyti
ziurinejau topShop puslapiuka ir radau
Water-Hepa siurbli, pasirode labai pigus, yra garantija 24men, galbut vertas demesio variantas, tik kazin kiek vietos jis uziima g.gif

Gal yra kas turi toki? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglita_L: 19 birželio 2012 - 12:46
Po ilgu svarstymu pagaliau turiu namuose siurbli. Labai meciausi tarp su vandens filtru ir tarp "konteinerinio". Pabijojau, kad gali jaustis kvapas su "konteineriniu", tai pirkau si:
user posted image
Nzn, kaip bus veliau, bet dabar laaabai patenkinta. Issiurbus jokio dulkiu kvapo, tik svarus nuo kvepaliuko kvapas (jis komplektacijoj buvo). Tik buvo nemenkas sokas, pamacius, kiek dulkiu ir visokiu murzinumu susiurbia, vanduo beveik juodas doh.gif nors siurbiuosi kasdien ir vandeni keiciu kiekvienam aukstui. Viso to nemaciau, kai siurbesi i maisus.
Zodziu, esu 100% patenkinta. Be to, mano nuomone tokia: jei daiktas tarnauja man, kad palengvinti buiti- as jam netarnausiu. Ko reikalauja kai kurie kiti siurbliai t.y. kad po siurbimo isplauti, praplauti kazkokius filtriukus, slangiukus doh.gif Butent siam modeliui tereikia ispilti vandeni (na as dar praskalauju kibira, nes kaip ir minejau, begalo murzinas vanduo). Tai tiek, sekmes ieskantiems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2012 06 19, 14:50)
Po ilgu svarstymu pagaliau turiu namuose siurbli. Labai meciausi tarp su vandens filtru ir tarp "konteinerinio". Pabijojau, kad gali jaustis kvapas su "konteineriniu", tai pirkau si:
user posted image
Nzn, kaip bus veliau, bet dabar laaabai patenkinta. Issiurbus jokio dulkiu kvapo, tik svarus nuo kvepaliuko kvapas (jis komplektacijoj buvo). Tik buvo nemenkas sokas, pamacius, kiek dulkiu ir visokiu murzinumu susiurbia, vanduo beveik juodas  doh.gif nors siurbiuosi kasdien ir vandeni keiciu kiekvienam aukstui. Viso to nemaciau, kai siurbesi i maisus.
Zodziu, esu 100% patenkinta. Be to, mano nuomone tokia: jei daiktas tarnauja man, kad palengvinti buiti- as jam netarnausiu. Ko reikalauja kai kurie kiti siurbliai t.y. kad po siurbimo isplauti, praplauti kazkokius filtriukus, slangiukus  doh.gif Butent siam modeliui tereikia ispilti vandeni (na as dar praskalauju kibira, nes kaip ir minejau, begalo murzinas vanduo). Tai tiek, sekmes ieskantiems  thumbup.gif

Na tai parašykit, koks čia modelis? Ar jis susiurbtų ir šunų plaukus? g.gif Neužkištų tie plaukai nieko?
Atsakyti

Zodziu, esu 100% patenkinta. Be to, mano nuomone tokia: jei daiktas tarnauja man, kad palengvinti buiti- as jam netarnausiu. Ko reikalauja kai kurie kiti siurbliai t.y. kad po siurbimo isplauti, praplauti kazkokius filtriukus, slangiukus  doh.gif Butent siam modeliui tereikia ispilti vandeni (na as dar praskalauju kibira, nes kaip ir minejau, begalo murzinas vanduo). Tai tiek, sekmes ieskantiems  thumbup.gif
drinks_cheers.gif po pirmo siurbimomes apakom kai pamatėm ne tik murziną vandenį, bet ir dulkių doh.gif nors kambarys buvo sutvarkytas unsure.gif

QUOTE(Vitra @ 2012 06 19, 15:13)
Na tai parašykit, koks čia modelis? Ar jis susiurbtų ir šunų plaukus?  g.gif Neužkištų tie plaukai nieko?
klausimas nors ne man, bet parašysiu (nes patys neseniai tokį nusipirkom ir negalim atsidžiaugt) tai ARNICA BORA 4000 dulkių siurblys su vandens ir HEPA filtrais
pas mane nors ir yra šuo, bet be plaukų, užtat turi merginas, o undinėlės plauku visur doh.gif niekas neužsikimša, na tik reikia turbo antgalį pavalyt, nes aplink šerius susisuka plaukai
Atsakyti

ir mane domina koks tai modelis? ir kokie ismatavimai (kiek vietos uziima man labai aktualu)

Esu girdejus, kad praktiskiau siurbiai su vandebiu ir be filtru, prieziura lengvesne ir nereik pirkti filtru thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2012 06 19, 15:22)
drinks_cheers.gif po pirmo siurbimomes apakom kai pamatėm ne tik murziną vandenį, bet ir dulkių  doh.gif nors kambarys buvo sutvarkytas  unsure.gif
klausimas nors ne man, bet parašysiu (nes patys neseniai tokį nusipirkom ir negalim atsidžiaugt) tai ARNICA BORA 4000 dulkių siurblys su vandens ir HEPA filtraispas mane nors ir yra šuo, bet be plaukų, užtat turi merginas, o undinėlės plauku visur  doh.gif niekas neužsikimša, na tik reikia turbo antgalį pavalyt, nes aplink šerius susisuka plaukai

bet sako jokio filtro ten nera, tik vanduo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglita_L @ 2012 06 19, 15:27)
ir mane domina koks tai modelis? ir kokie ismatavimai (kiek vietos uziima man labai aktualu)
Esu girdejus, kad praktiskiau siurbiai su vandebiu ir be filtru, prieziura lengvesne ir nereik pirkti filtru thumbup.gif

Papildyta:

bet sako jokio filtro ten nera, tik vanduo g.gif

čia apie šį modelį
filtrai yra visur, tik kad čia pirkt/keist jų nereikia, jie plaunami mirksiukas.gif
Atsakyti