Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 3

Gal kas turit Arnica hydra rain siurblį ir gali padėti man iškilusiais klausimais, nes nusipirkau ir nemoku naudotis...
Atsakyti
Patarkit, kurį rinktis, Electrolux ZSC 6940 ar ZE 346B 4u.gif
Siurblio reikia tiek kiliminei dangai, tiek paprastoms grindims.
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2012 08 14, 19:02)
Patarkit, kurį rinktis, Electrolux ZSC 6940 ar ZE 346B  4u.gif
Siurblio reikia tiek kiliminei dangai, tiek paprastoms grindims.

Nusipirkau ZXM 7010 smile.gif
Atsakyti
laba diena norėčiau išgirsti atsiliepimus apie akcijinį siurbliuką (po 189Lt) jo kaina dabar tokia ERMITAŽE Lavor Vac20s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audradv: 18 rugpjūčio 2012 - 11:10
Sveiki,
Padekit isrinkti tinkama siurbli namams. Siurbiamas plotas 120 kv - laminatas. Vaikas alergiskas namu dulkems. Zmonos pageidavimas buvo, kad siurblys dar ir plautu.. Buvau aviteloje tai siule Philips aquatrio arba karcheri..Kainos siu siurbliu nelaba idraugiskos..
Gal yra naudojanciu mineta Philips siurbli? Del Karcher'io tai maciau kad daug moteru dziaugesi, bet ytariu perkant si siurbli 50 proc sumokate uz varda..
Taigi, ka manote?
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 08 28, 00:35)
Sveiki,
Padekit isrinkti tinkama siurbli namams. Siurbiamas plotas 120 kv - laminatas. Vaikas alergiskas namu dulkems. Zmonos pageidavimas buvo, kad siurblys dar ir plautu.. Buvau aviteloje tai siule Philips aquatrio arba karcheri..Kainos siu siurbliu nelaba idraugiskos..
Gal yra naudojanciu mineta Philips siurbli? Del Karcher'io tai maciau kad daug moteru dziaugesi, bet ytariu perkant si siurbli 50 proc sumokate uz varda..
Taigi, ka manote?

Plaunančio siurblio eksplotacija gana sudėtinga. Siūlyčiau pagalvoti apie paprastą kokybišką siurblį su H13 (nežinau ar būna H14) hepa filtru.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 08 28, 05:58)
Plaunančio siurblio eksplotacija gana sudėtinga. Siūlyčiau pagalvoti apie paprastą kokybišką siurblį su H13 (nežinau ar būna H14) hepa filtru.

Niekaip nesuprantu kas sudėtinga gali būti.ieškojau yotube paprastai viskas plaunasi. Man baisiausia pas mamą kai reikai filtrą iškratyti, kai visas net burna būna pilna dulkių.
O čia ištrauki usboną išplauni ir viskas?
Ir nėra dulkių kaip laminatui ar parketui. Taip manau bent jau, neturėjau plaunančio siurblio rankose.
O paprsatas kokybiškas vistiek palieka dulkiu, nera efekto kad grindys plautos.o su plaunamu įsivaizduoju tai kaip išplautos su drėgnu skuduru grindys, neu dulkelės.Taip?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2012 08 28, 10:51)
Niekaip nesuprantu kas sudėtinga gali būti.ieškojau yotube paprastai viskas plaunasi. Man baisiausia pas mamą kai reikai filtrą iškratyti, kai visas net burna būna pilna dulkių.
O čia ištrauki usboną išplauni ir viskas?
Ir nėra dulkių kaip laminatui ar parketui. Taip manau bent jau, neturėjau plaunančio siurblio rankose.
O paprsatas kokybiškas vistiek palieka dulkiu, nera efekto kad grindys plautos.o su plaunamu įsivaizduoju tai kaip išplautos su drėgnu skuduru grindys, neu dulkelės.Taip?

Youtube daug kas paprasčiau atrodo biggrin.gif
Kiekvieną kartą plauti siurblį, jį bet kiek panaudojus schmoll.gif Per tą laiką, kol terliositės su tuo siurbliu, aš pusę to 120 kvadratų laminato (suprantu kad tai pas "egis_klp" - jam ir rašiau) "leifheitu" rankomis išplaučiau. lotuliukas.gif O kad jis geras kaip dulkių siurblys - mitas. Kai turite reikalų su alergijomis, vienintelis kriterijus hepa H13 (tokie filtrai jau naudojami medicinoje) ir kokybiškai pagamintas dulkių siurblys - paieškokite youtube dūmų testų.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2012 07 13, 05:54)
Pamačiau parduotuvėje šitokį siurblį. Reklama sužavėjo. Gal kas turite, kokie atsiliepimai, kaip eksploatacija?
http://www.youtube.c...h?v=wh3K7BuUGQk

Tai vat ankščiau jau kalusiau apie šitą siurblį, ir dar skambinau į atstovybę kur galėčiau pažiūrėti veikiantį, sakė kai bus prezentacija praneš.
Vat pažiūrėjus atrodo kaip superinis varijantas grindims. Neaišku tik kaip eksploatacija. nes ten tokie medžiaginiai ritinėliai dedasi.
Matomai brangus, tai nikeas ir nežino. verysad.gif
Atsakyti
Kilo klausimas ir man del siurblio 4u.gif
Nusipirkau Elektrolux ultra one siurbli Z8810W (baltas), atidariau deze ir suabejojau - ar turi prie sio siurblio buti laikymo rankena, kuri montuojasi ant vamzdzio? Atrodo, kad ekspozicijoje maciau su rankena, o dezeje radau plika vamzdi. Kaip is tikruju turetu buti?
Atsakyti
Is patirties galiu pasakyti, pries mastant pirkti dulkiu siurbli (ypac uz didele kaina) pirmiau pasiziurekite Rainbow demonstracija.
Atsakyti
QUOTE(Black Swan @ 2012 09 09, 02:55)
Is patirties galiu pasakyti, pries mastant pirkti dulkiu siurbli (ypac uz didele kaina) pirmiau pasiziurekite Rainbow demonstracija.

Iš patirties galiu pasakyti, dulkių siurblį verta pirkti už tiek, kad negaila būtų išmesti, kai suges lotuliukas.gif Be to, skirtingiems tikslams geriausia naudoti skirtingus siurblius. Bijau, kad mūsų rūsio patalpoje brangieji numirtų po pusmečio. Bet Karcher sukasi kaip bitė biggrin.gif
Atsakyti