Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 3

Prieš kelias dienas užsisakiau dulkių siurblį Arnica Hydra Rain Plus.
Atsiliepimų internete mažoka, bet apsistojau ties šiuo variantu, nes patiko, kad sodina dulkes į vandenį ir atlieka plovimo funkciją.
Šiandien jis jau stovi pas mane namuose bigsmile.gif Išbandžiau visas jo turimas funkcijas smile.gif Galima sakyti likau patenkinta. Siurbimas su Turbo šepečiu thumbup.gif Plauti taip pat bandžiau, bet nelabai kaip sekėsi blush2.gif Gal dar trūksta įgūdžių blush2.gif Tiesa, dirba pakankamai garsiai doh.gif O kaip kažkas buvo minėjęs, kad sunku po visko susitvarkyti jį, išplauti ir t.t. ir panašiai,tai tikrai tai nėra pats sunkiausias darbas, net gi tikėjausi, kad tikrai bus kančia tai daryti, bet pasirodė, kad vieni juokai mirksiukas.gif Ir tas visas šlangutes sujunginėt nėra labai jau sudėtinga...
Šiaip galiu sakyti, pirkiniu kol kas esu patenkinta. O kaip bus ateityje matysiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2013 03 29, 23:36)
.... kaip kažkas buvo minėjęs, kad sunku po visko susitvarkyti jį, išplauti ir t.t. ir panašiai,tai tikrai tai nėra pats sunkiausias darbas, net gi tikėjausi, kad tikrai bus kančia tai daryti, bet pasirodė, kad vieni juokai mirksiukas.gif Ir tas visas šlangutes sujunginėt nėra labai jau sudėtinga...

Čia taip jau būna, kai daiktas naujas...
Paskui prasideda rutina. kaireikės "tas visas šlangutes sujunginėt" kaskart ką nors truputį padarius doh.gif vis dažniau puikujį prietaisą pakeis paprasta šluostė lotuliukas.gif
Nebent turite dar kitą siurblį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 30 kovo 2013 - 09:09
noreciau jusu pamastymu apie garini dulkiu siurbli,ar verta toki isigyti blush2.gif blush-anim-cl.gif2
Atsakyti
Speedy, jei nieko nemaisau, tai Jus lyg turite ZTF7650? Ar pirkote dar papildomai variklio filtra, nes aprasyme raso, kad jo nera, o Electrolux atstovybej man sake, kad reikia ji isigyti atskirai, nes kitaip variklis trumpiau tarnaus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LunRi @ 2013 03 31, 01:05)
Speedy, jei nieko nemaisau, tai Jus lyg turite ZTF7650? Ar pirkote dar papildomai variklio filtra, nes aprasyme raso, kad jo nera, o Electrolux atstovybej man sake, kad reikia ji isigyti atskirai, nes kitaip variklis trumpiau tarnaus.  g.gif

Kažką supainiojote, mano daug senesnis biggrin.gif
Atsakyti
Speedy ir kiti, prasau, patarkit, koki dulkiu siurbli rinktis. Svarbu - nebrangus, kompaktiskas, lengva, patogu naudotis greitam prasiurbimui, su antgaliu tinkamu laminuotai grindu dangai. Nes kilimukai tik du nedideli pas mus. Na ir, aisku, kad nesmirdetu kambariai po siurbimo, kaip kad su dabar turimu smirdi doh.gif
Atsakyti
Niekada nesu turėjusi dulkių siurblio, tačiau dabar nusprendžiau jį įsigyti. Ir, kaip sakoma, kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių... Atėjau į šį forumą tam, kad būtų lengviau nuspręsti, kokio siurblio mums reikia. Ir visai pasimečiau. Kaip tyčia, net kelios kaimynystėje gyvenančios šeimos naudoja siurblius su vandens filtrais ir visi patenkinti, nė vienas nesiskundžia tuo, kad tenka tą vandenį išpilti. Vyras nori būtent tokio. O aš nebežinau, ko noriu, nes čia daugiau teigiamų atsiliepimų apie cikloninius... Kažin, ar tikrai aš nepatingėsiu terliotis su tuo vandeniu po kiekvieno siurbimo (pabandžiau kaimynų, neatrodo ten labai sudėtinga, bet ar ūpas nepraeis po kelių panaudojimų) ir ar nesigriebsiu aš vėl senos geros šluotos g.gif
Tiesa, prieš pradėdama skaityti šią temą norėjau visko viename - ir gerai siurbančio, ir idealiai išplaunančio grindis cool.gif Bent viena nauda, kad jo nebenoriu biggrin.gif
Beje, kilimų ir gyvūnų neturim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisliuke: 04 balandžio 2013 - 13:04
QUOTE(speedy @ 2013 03 26, 21:37)
Tokius skirtumus geriausiai paaiškina angliškas žodis refurbishment.
Aš apie kainų skirtumus tarp valstybių, o ne apie tai kaip tos prekės papuola į Lietuvą. O papuola jie irgi skirtingai, tik ne per didelius prekybos tinklus. Tai ir atvežtos iš kelionės, užsakytos iš tarptautinių parduotuvių... Jie tikriausiai nepapuola į restauruotų kategorija. Tai ir sandėlių likučiai, sezoniniai išpardavimai, prekės po parduotuvės bankroto, pažeistos pakuotės, filmuotos reklamoje... Nežinau ar tokios galima vadinti restauruotais. Tai ir prekės kurios ateina pvz. be žarnos ir žarna jam parenkama iš kito siurblio. Tai jau tikriausiai bus restauruota prekė. O man nuo to, kad tos prekės restauruojamos Lietuvoje tik pliusai, nes jeigu aš sulaužysiu kokia rankena Elektrolux-o, tai nesurasiu jos visiškai ar kainos kokius 70 Lt, o Argos-ui aš visada surasiu už 2-5-10 Lt.
Papildyta:
QUOTE(geligeli @ 2013 04 02, 15:56)
Na ir, aisku, kad nesmirdetu kambariai po siurbimo, kaip kad su dabar turimu smirdi  doh.gif
Nemalonus rūgštus kvapas atsiranda nuo ilgai liekančių dulkių siurblyje ir drėgno oro ten, kur laikomas siurblys. Dar jeigu išplauti detalės ir nepakankamai gerai išdžiovinti. Tai beveik nepriklauso nuo siurblio. Aišku kiek blogesnė situacija su maišaliniais siurbliais, nes ten paprastai ilgiau laikomos dulkės.
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2013 04 04, 14:02)
Niekada nesu turėjusi dulkių siurblio, tačiau dabar nusprendžiau jį įsigyti. Ir, kaip sakoma, kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių...  Atėjau į šį forumą tam, kad būtų lengviau nuspręsti, kokio siurblio mums reikia. Ir visai pasimečiau. Kaip tyčia, net kelios kaimynystėje gyvenančios šeimos naudoja siurblius su vandens filtrais ir visi patenkinti, nė vienas nesiskundžia tuo, kad tenka tą vandenį išpilti. Vyras nori būtent tokio. O aš nebežinau, ko noriu, nes čia daugiau teigiamų atsiliepimų apie cikloninius... Kažin, ar tikrai aš nepatingėsiu terliotis su tuo vandeniu po kiekvieno siurbimo (pabandžiau kaimynų, neatrodo ten labai sudėtinga, bet ar ūpas nepraeis po kelių panaudojimų) ir ar nesigriebsiu aš vėl senos geros šluotos g.gif
Tiesa, prieš pradėdama skaityti šią temą norėjau visko viename - ir gerai siurbančio, ir idealiai išplaunančio grindis cool.gif Bent viena nauda, kad jo nebenoriu biggrin.gif
Beje, kilimų ir gyvūnų neturim.
Pačiam neteko ilgesni laiką naudoti siurblį su vandens filtru, todėl žinau tik kad siurbiamoji galia būna nekokia. Bet pažistu nemažai žmonių, kuriems ūpas valyti praėjo. Jeigu kilimų nėra, tai didelia galia nebūtina, galima rinkti pigesnio, lengvesnio. O pasirinkus kiliminį siurblį(net ir neturint kilimų) nereikės kiekviena karta surinkinėti, išrinkinėti, nereikės lenktis, neskaudės nugara, o darbas vyks sparčiau.
Atsakyti
Sveiki, gal kas parekomenduotu siurbli. Pagrinde siurbti grindis, kilimine danga tik vienam kambary. Noriu nebrangiai, bet kuo optimaliau, nes name suplanuotas centrinis siurblys, nesinori laikinam variantui daug investuot. Kazin ar imanoma uz du-tris simtus ka nors padoraus nusipirkti. Nes dabar tik sluota arba statybinis siurblys naudojamas, kurio i antra auksta jau nepanesiosi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamylio @ 2013 03 30, 12:08)
noreciau jusu pamastymu apie garini dulkiu siurbli,ar verta toki isigyti blush2.gif  blush-anim-cl.gif2
Garinis valytuvas naudingas daiktas, kai yra senų, sunkiai pašalinamų dėmių. Plytelės, tarpai tarp jų po valymo tikrai tampa kaip nauji. Nežinau kam ir siurblys tam reikalingas, nes garai vis tiek išgaruoja, o purvo su savimi nepakelia, reikia nuimti skuduru.
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2013 04 07, 15:26)
Sveiki, gal kas parekomenduotu siurbli. Pagrinde siurbti grindis, kilimine danga tik vienam kambary. Noriu nebrangiai, bet kuo optimaliau, nes name suplanuotas centrinis siurblys, nesinori laikinam variantui daug investuot. Kazin ar imanoma uz du-tris simtus ka nors padoraus nusipirkti. Nes dabar tik sluota arba statybinis siurblys naudojamas, kurio i antra auksta jau nepanesiosi...  4u.gif
user posted image "Argos Value Range Nr1755" už 70 Lt, nedidelis, lengvas, 1400W su galios reguliavimų, nereikia maišų. O įvedus centrinį gali prireikti atokesnius kampus ar automobili pasiurbti, jeigu žarnos centrinio pritrūktu. Tokių baltarusai labai perka, nebrangus, gana galingas, nereikia maišelių.
Atsakyti