Laba,
dėl odytės, tai mes pasitepame su spec kremuku nuo vėjo-šalčio eidamos iš namų - kol kas veidukai gražūs (3xtfu)
QUOTE(saaullee @ 2012 02 01, 00:46)
MES NESENAI TEIRAVOMES TAI VIS DAR GRAZINA PINIGELIUS BET DEL TOS SLAUGOS TAI CIA NESAMONES KAZKOKIOS SUNUS TAI VISISKAI NUO MANES PRIKLAUSOMAS
nesupyk,
saaullee, bet visi 3mečiai priklauso nuo mamos. Mūsų vaikiukus priima ugdymo įstaigos - tai kokia čia slauga. Aš ir priežiūros negaunu - tik Viltytės pinigai, bet kaip ir natūralu man, nes auginam vaiką kaip vaiką su lėtesne raida ir tiek. Ir aš pati dirbu pilnu tempu, į komandiruotes išvažiuoju, tfutfutfu... Ateityje, žinoma, reikės jau ir priežiūros, bet labai tikiuosi maksimalaus savarankiškumo - nes dabar labai nori viską pati daryti - ir rengtis, ir tvarkytis - neslopinu, skatinu, kad tik tie norai nedingtų. Ir vieną palieku pažaisti kambaryje (viena akis stebi

), tai smagu, kad elgiasi natūraliai.
Sovietmečiu irgi skirdavo DS negalią iki 16 m., o dabar mums net nedavė lengvos pirmą kartą, nes Kaune komisijos pirmininko žodžiais "DS- ne liga, turi būti bent širdies nepakankamumas"
QUOTE(Jolirta @ 2012 02 01, 01:16)
Jetau, aš laukiu susitikimo su vienu vaikinuku, nes mano pažadas su juo pasivažinėti nuo kalniuko. Bet bijau, kad nenorės, o jei norės gal bijos. Ec, pati tikriausiai labiau bijau
sveika

ko gi bijoti - natūraliai elgtis ir tiek. Jei bijo - pasivaikščiokit. Tik NESUŠALKIT