Įkraunama...
Įkraunama...

Fit Line produktai

Sveiki!
Ar yra kas ir iki siol vartoja Fit line? Idomu kaip po metu jauciates? Gal kas ir vaikui duodat? Ir kaip?
As asmeniskai pries menesi Basics ir Activizeri pradejau gerti. Tai ka pastebejau, tai alkoholio negaliu nei laso, bei galva svaigsta daznai. Tai ir nesupratau, ar as cia taip greitai "prasivaliau", ar atvirgsciai, nuodijos tik... g.gif
Atsakyti
"Fit Line" produktai man labai padėjo. 4u.gif Bet visai kita prasme... ax.gif
Atsakyti
Mes tai turim Fit Line jogurto puodą kuriuo norėtume atikratyti biggrin.gif - mat įkalbėjo gaminti ir gerti jogurtą- gaminti gaminomės bet gerti taip ir neįpratome- nei su uogienėm, nei su medum netiko mums. Matyt prie pirktinų jogurtų perdaug pripratę doh.gif
Kitų produktų Fit Line dar nemėginom...
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 12 26, 17:58)
"Fit Line" produktai man labai padėjo. 4u.gif  Bet visai kita prasme... ax.gif

OK, supratau kokia prasme cool.gif
Tai gal turi daugiau informacijos, ar ten ta ju sudetis atitinka pazadams, ar cia eiline "antis" tipo herbalaif, ir mes tik sveikata gadinam sau ir artimesiems....
Atsakyti
QUOTE(SVP @ 2007 12 27, 01:21)
OK, supratau kokia prasme cool.gif
Tai gal turi daugiau informacijos, ar ten ta ju sudetis atitinka pazadams, ar cia eiline "antis" tipo herbalaif, ir mes tik sveikata gadinam sau ir artimesiems....

Manau, kad geri produktai. Bet kaina... rolleyes.gif
Atsakyti
Pasakysiu ir aš savo nuomonę, juolab kad galiu kalbėt ir iš teorinės pusės, ne tik iš praktinės. MB nusipirko. Vartojom. Nieko tokio aš nepajutau.
Manau taip-tai yra geras produktas, įeina visi pagrindiniai vitaminai, pvz į "Basic" sudėtį, bet kaina kokybės neatitinka.
MB jautėsi gerai, geriau nei aš, bet placebo irgi veikia.
Atsakyti
Labuka...as eniai naudoju enmazai Fil line produktu ir esu visai patenkinta thumbup.gif
dabar bandau imti nauja ju linija CC-cel ar kuri bandete?
Metu svori ir ieskau kuom padeti isnykti ar sumazeti celiultui, tabletes kai[ ir zadejo "atkabino " celiulita ir dar labiau suryskejo, po 3-4 men turiu pradeti mazeti, radau, kad ir kremas yra tad idomu pasidere ar yra bandziusiu?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

su Fitline susipazinau pries puse metu..
geriau pora menesiu Basic + Deoral (isvalyt organizma norejau) + restorate vakare..

kad Deoral valo tai manau tikrai, nes jau po kokiu 4 dienu pradejo kilti spuogai ant veido ir net nugaros (ko anksciau niekada nera buve!) is pradziu labai issigandau, bet nenustojau.. nuejau pas savo kosmetike, issivaliau veida.. sake tokiu rusiu spuogeliu pas mane dar nera maciusi ... bet viskas baigesi gerai, nes oda isvalem irpasidare svari... o svarbiausia ir organizmas (tikiuosi) issivale kazkaip ax.gif
tiesa, po menesio vartojimo gal pradejo valytis plauciai (taaip, kadaise rukiau) o gal tiesiog persalau, bet savaite vaiksciojau su slapiu giliu kosuliu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2008 08 18, 10:27)
sveikutes  4u.gif

su Fitline susipazinau pries puse metu..
geriau pora menesiu Basic + Deoral (isvalyt organizma norejau) + restorate vakare..

kad Deoral valo tai manau tikrai, nes jau po kokiu 4 dienu pradejo kilti spuogai ant veido ir net nugaros (ko anksciau niekada nera buve!) is pradziu labai issigandau, bet nenustojau.. nuejau pas savo kosmetike, issivaliau veida.. sake tokiu  rusiu spuogeliu pas mane dar nera maciusi ... bet viskas baigesi gerai, nes oda isvalem irpasidare svari... o svarbiausia ir organizmas (tikiuosi) issivale kazkaip ax.gif
tiesa, po menesio vartojimo gal pradejo valytis plauciai (taaip, kadaise rukiau) o gal tiesiog persalau, bet savaite vaiksciojau su slapiu giliu kosuliu  blink.gif

Ziauriai skamba verysad.gif As bandziau Fitline Phyto, isgeriau tokias 2, ar 3 dezutes, sis preparatas turejo valyti zarnyna, sureguliuoti veikla, bet nieko nepastebejau, nusibodo gerti nematant rezultatu. Bet uztat mama labai giria vitaminukus sirdziai, jai labai tiko. Sesuo gere activize, tai negalejo nieko neveikt, o savo vaikams duodavo lygtai super kids?, jie irgi kuri laika nesirgo, nor tada buvo linke i visokio tipo persalimus.
Atsakyti
QUOTE(maravillosa @ 2008 09 05, 00:16)
Ziauriai skamba  verysad.gif As bandziau Fitline Phyto, isgeriau tokias 2, ar 3 dezutes, sis preparatas turejo valyti zarnyna, sureguliuoti veikla, bet nieko nepastebejau, nusibodo gerti nematant rezultatu. Bet uztat mama labai giria vitaminukus sirdziai, jai labai tiko. Sesuo gere activize, tai negalejo nieko neveikt, o savo vaikams duodavo lygtai super kids?, jie irgi kuri laika nesirgo, nor tada buvo linke i visokio tipo persalimus.

dabar geriu Deoral toliau (menesis jau) bet liko 3 tabletes ir dar nesu tikra ar tesiu toliau..

ir Activize geriu, tai kad jis duoda energijos tai tikrai! ir kas man dar aktualu - kad gerina medziagu apykaita ir protine veikla (kazkaip tai tikrai pajauciau)

bet cia aisku - kuo tiki tas ir buna smile.gif
Atsakyti
As ilga laika apie siuos vitaminus ir papildus zinojau, bet vis buvo gaila pinigu...Vis maniau, kad uz tokius pinigus niekad nepirksiu... Gyvenimas biski sustate prioritetus kitaip smile.gif
Teko isbandyti. Kaina beveik kosmine. Zellshutz+Omega3.
Rezultatas nuostabus. Po ju Restorate. Siaip, noreciau dar ir Q10, bet pinigine jau neleidzia. cool.gif
Mano atveju tikrai veiksmingi preparatai thumbup.gif
Atsakyti
[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=blue] Sveikos esamos ir busimos mamytes. Jokio skirtumo tu laukiesi, ar jau esi pagimdziusi. Is fitline produktu naudokite, yogurta, ir omega 3.

Jei tu laukiesi galima ir paciai "superkid" panaudoti, omega 3 ir Yogurta.
Jei jau turiu mazuliuka kudykiuka, tinka taspats.
Jei jau nebemaitini, tai viska, ka gali sau leisti.

Produktai tikrai nepigus, bet ne tame suo pakastas.
Gi pilnos vaistines turincios produktus su panasiomis sudedamosiomis.
Sie produktai atkeliauja pas jus tiesiai is gamintojo, o ne is vaistines, kur kiekvieno preparato 80 proc kainos sudaro farmacinio verslo pinigu dalis.

Tos kurios bandete "activize", zinote, kaip produktai veikia praktiskai per 10 min ar ne smile.gif

Omega 3 (zuvu taukai), tirpsta vandenyje, kur jus sitoki dalyka matet:)

Paminejau visa tai, kad jie tiesiog iskirtiniai ir toli grazu lenkia daugelius panasiu produktu.

Tas pats jogurtas jei ji nuadoti racionalai tai viena 100 Ml porcija gali kainuoti. tik 0.86 Lt, O kiek kainuoja actimel ar actyvija.

Ir taipj jau per daug parasiau.

Visoms mamytems sekmes,
sveikatos jums ir jusu mazyliams.

ir ps. neuzmirskite savo vyru smile.gif
Atsakyti