Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Kadabros nėra, Juperi nėra....auuuu...kur jūs? g.gif

Besijuokianti, taip išmyluotos, išglostytos thumbup.gif
Nu bais man patinka tokia kokybė ir stiliukas, neperkrauta ir klasiškai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stewie: 28 spalio 2011 - 16:40
Aš tik su klausimais ax.gif Bulgarai turi švelnios sluoksnos, kuo mažiau mikronų g.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 28, 17:36)
O aš kažkaip pasigedau Kadabros  veltinių g.gif  Nebevelia g.gif

Zollia, as veliu, bet pas mane uzsakymai, tad modeliai kartojasi, o is naujienu... na turiu liemenes kelias nuvelus, salikeli rodziau g.gif
va is paskutiniu, bet jau nepamenu ar rodziau, ar ne, tad jeigu pasikartosiu, nepykit:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 10 28, 12:39)
s@mi, kai jau esi vėlus, žinai kiek klojai sluoksnių ir žinai kiek nori storesnių-klok tų sluoksnių du, tris kartus daugiau ir bus storesnės. Gi, nėra taisyklės, kad turi būt tiek ir tiek...ir nė kiek į šoną smile.gif

4u.gif

QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 10 28, 12:46)
Bet vaikiški,tokie mažuliukai, gal ir neturėtų būti tokie stori,kaip suaugusiems g.gif Žiūrint į foto,tai man atrodo,kad tokiem mažiukam lyg ir pakanka storio g.gif Va,jau vaikštančiam pipirui tai tikrai storesnių reiktų..
Jei klystu,gal pataisys mane labiau patyrusios 4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ronet @ 2011 10 28, 14:03)
Mano tapsiukai buvo jau vaikštančiai mergytei 15 cm kojytei. Būtent dėl to dariau storesnius. Svert nesvėriau, o pagal sluoksnius, tai jau anksčiau kalbėjome, kad kas kaip kloja, aš ir mažiem ir dideliem plonai kloju, tai darant dvi spalvas, vidus 8 sl, išorė 4 sl, mažiukam 6 ir 4  ax.gif

thumbup.gif
Ačiū, merginos, už patarimus. Prisiruošiu kada vėl velt batukus (matau šituos greit išaugs lotuliukas.gif ), tai pasinaudosiu patarimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 28, 16:24)

Ačiū, Srauni upe, pavyko 4u.gif

sveikinu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kadabra @ 2011 10 28, 16:57)
Zollia, as veliu, bet pas mane uzsakymai, tad modeliai kartojasi, o is naujienu... na turiu liemenes kelias nuvelus, salikeli rodziau  g.gif
va is paskutiniu, bet jau nepamenu ar rodziau, ar ne, tad jeigu pasikartosiu, nepykit:

šitie geruliai wub.gif
ale kažkur jau mačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 28, 17:47)

šitie geruliai  wub.gif

ETSY front page biggrin.gif mačiau thumbup.gif gražūs labai tapkiai, Besijuokiančios irgi gražučiai smile.gif

Nežinau nuo kurio galo pradėt vilnų kalnus dorot, bijau kad 3 žvėriukai mano kai įsisuks - bus bėdos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 28, 17:55)
ETSY front page biggrin.gif mačiau thumbup.gif gražūs labai tapkiai, Besijuokiančios irgi gražučiai smile.gif

Nežinau nuo kurio galo pradėt vilnų kalnus dorot, bijau kad 3 žvėriukai mano kai įsisuks - bus bėdos doh.gif

tai gal ir aš ten biggrin.gif

sakyčiau "nespjauk ant ekrano Etsy įsijungus - ant lietuvės pataikysi"

O tai ta BG vilna pas tave?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 28, 18:47)
šitie geruliai  wub.gif

as irgi kai ka maciau, Srauni_upe 4u.gif

QUOTE(raganele @ 2011 10 28, 18:55)
ETSY front page biggrin.gif mačiau

jep - buvo. Ir jau turiu pirma uzsakyta dydi smile.gif
Raganele, koks jausmas tiek vilnos gavus? Smagu? Tikriausiai nezinai net kuria pirma isbandinesi tongue.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 28, 18:56)
"nespjauk ant ekrano Etsy įsijungus - ant lietuvės pataikysi"

na tu cia ir pavarei bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane nuo ryto - guli ir priekaištauja biggrin.gif nesugalvoju kuo svert, maistinėm nesigauna dideli gniužulai
Papildyta:
QUOTE(kadabra @ 2011 10 28, 17:59)
as irgi kai ka maciau, Srauni_upe  4u.gif
jep - buvo. Ir jau turiu pirma uzsakyta dydi  smile.gif
Raganele, koks jausmas tiek vilnos gavus? Smagu? Tikriausiai nezinai net kuria pirma isbandinesi  tongue.gif  4u.gif

Papildyta:
na tu cia ir pavarei  bigsmile.gif  biggrin.gif

jo jo, po šitų gintarų keliom valandom praėjusmano klumpės ten papuolė tongue.gif tiesa, bene pirmą kartą
Atsakyti
Tai kad labai daug ten lietuvių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 28, 18:03)
Tai kad labai daug ten lietuvių  biggrin.gif

nu tai ir super thumbup.gif tegul žino amerikietės, kur ieškot gražių veltinių, reik neužleist vietos latvėms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 28, 18:05)
nu tai ir super  thumbup.gif  tegul žino amerikietės, kur ieškot gražių veltinių, reik neužleist vietos latvėms lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
bet kiek visad į etsy spoksau, tai bent jau veltinis lietuvių ir gražiausias ir kokybiškiausias. smile.gif
Dar kažkokių siūtų lininių suknelių esu gražių mačius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2011 10 28, 16:41)
Aš tik su klausimais  ax.gif  Bulgarai turi švelnios sluoksnos, kuo mažiau mikronų  g.gif

atsirado baltos švelnios mačiau smile.gif
Ale nepigi...

Kaip Zarasai laikos?
Buvau vasarą pora kart po pora dienų, tai kaifavau kyg į Italiją išvažiavus biggrin.gif
Atsakyti