Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 10 23, 22:55)
Man nepatiko vilnonė su žaluma. Turiu daugiau, pabandysiu ir nespalvotą.  Dėkui  4u.gif

Brumbrumai flickr turi foto su labai gražiu jb, viena paskutinių foto, jei neklystu. Gal papasakos tau kaip versti. Tavo foto su tokiu vertimu į jb įsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 23, 16:57)
kadangi seniai rodžiaus ką, tai dedu šiandienos pasivaikščiojimo porą foto. akivaizdu, kad vaiką dešinėn grūdu biggrin.gif

nė per milimetrą iš auksinio pjūvio ribų biggrin.gif gražus tavo vaikas, labai rolleyes.gif laukiu kada ir mano toks dičkis kažkada bus, ir pastovės bent sekundę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 23, 22:51)
pelenų dainos išpildymas nuspėjamas, kaip ir nenustebino toks išpildymas, bet faina, graži foto labai, ir dainai tikrai labai tinkanti smile.gif

Na, lopšinė. O prieš miegą gi gerai nusiteikti norisi. smile.gif rolleyes.gif Dar pora idėjų buvo, bet iš tų likusių kažkaip galvoju, kad tik viena galėtų atitikti dainą ir jos nuotaiką. Ateityje reikės įgyvendinti. smile.gif

Merginos, užsienyje gyvenančios, rašykite savo adresus tiksliai. Mane jau pamokė, kad geriau be lietuvybės rašyti vardą ir pavardę, kitaip laiškas paklysti gali. Sudėliokit viską adrese taip, kad nebereikėtų sukti galvos siunčiančiam žmogui dėl jo tikslumo. smile.gif
Ir vis dar ne visos atsiuntusios. Laukiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 21:57)
Brumbrumai flickr turi foto su labai gražiu jb, viena paskutinių foto, jei neklystu. Gal papasakos tau kaip versti. Tavo foto su tokiu vertimu į jb įsivaizduoju.

aha, mačiau, pavydėtinas bw. Visiškai pritariu.
Reiks pakamantinėti brum'ą
Atsakyti
sėdžiu kažkelintam puslapy, bet žaidimo foto nebekomenutuoju.. kažkokia čia ale diskusija užvirė, kad nereikia kritikuot, tai nzn,balionus dėt po kiekviena foto? kažkaip maniau, kad tokia žaidimo forma mokomes toliau fotografuot... jei žaidžiam, tai nereiškia, kad belekokią fotkę +/- į temą įmest IMHO

QUOTE(rG @ 2011 10 23, 19:46)
Na, atsigriebkit  biggrin.gif

Kritikai šeimyninių portretukų smile.gif .

na geri, saldūs , iščiustyti portretukai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 23, 19:48)

o dabar.... ar labai susidirbau? blush2.gif
tai pirmas mano fotografuojamas kudikelis...
(man pilkuoja lyg kudikelio odele, pirstukai ypac, dar matau, kad tos geles fone lenda labai i akis, kas nera gera)

nepatiko toks rakursas ir spalvos.. na kažkas negerai.. kodėl fotografavai būtent tokiu kampu? kur akcentas? būna vat fotografuoja tokiu kampu, bet iš arčiau, norint parodyti ten tarkim kūdikio ilgas blakstienas, arba arkim kai pirštuką čiulpia toks kampas pasiteisina.. dabar nežinau, nesižiūri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 23, 21:17)

aš manau, kad tavo nuotraukose white balance "nušokęs" wink.gif kai white balance nugrybina, tai tada arba spalvos nesąmoningos būna, arba jos būna per daug sodrios, kartais sodrumo būna tiek, kad net su PS sunku ištaisyt..

O nuo ko jis galetu nusokti? unsure.gif Nustaciau "cloudy", nes buvo labai apsiniauke. Negi ir lauke su balto popieriaus lapu nustatineti WB? g.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 23, 21:22)
ir tas pasakymas - gavosi kaip gavosi, tai užmuša  biggrin.gif  nu tikrai.. tai juk gėlė!! ji niekur neišėjo, ji nejuda, ji nesispyrioja, visada turi laiko kada papozuot.. tai kodėl rodai vėl su tomis pačiomis klaidomis? aš nesuprantu..

O dieve... as jau palaidojau ta nelemta raudona gele, o tu ja vel atnesi lotuliukas.gif Nebera jau jos, tarp kitko, per kelias dienas prarado visa savo grozi - ji salcio nemegsta, vakar ir siandien jau ziedeliai susitrauke, neber ka fotografuoti. Va tau ir "niekur neisejo"... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 23 spalio 2011 - 22:15
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 23, 22:14)

O dieve... as jau palaidojau ta nelemta raudona gele, o tu ja vel atnesi  lotuliukas.gif Nebera jau jos, tarp kitko, per kelias dienas prarado visa savo grozi - ji salcio nemegsta, vakar ir siandien jau ziedeliai susitrauke, neber ka fotografuoti. Va tau ir "niekur neisejo"... rolleyes.gif

bet kelias dienas ji stovėjo smile.gif susikėlei fotkes į kompą, žiūri- *****, erdvės nepalikau, jami fotiką nueini ir vėl nufotografuoji smile.gif aij, ne man mokyt, pasiteisinimų visada galima surast tongue.gif wink.gif
Papildyta:
damušiau temą iki galo pagaliau thumbup.gif žiūriu lyg ir galima komentuot foto žaidimo biggrin.gif reikės sugrįžt ką praleidau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 23, 19:40)
Atnešu foto šiai dainai (A. Mamontovas "Rudenio vėjas") ax.gif

man nelabai asocijuojasi su ta daina, visiškai nuotraukos nuotaika kitokia nei tos dainos, ir vėjo labai trūksta smile.gif

mačiau j/b variantą, jis žymiai geresnis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 21:14)
Foto dainai

geriausia ką šiandien mačiau bigsmile.gif labai patiko, kad interpretuota ne kaip meilės daina, o kad giliau pasikapstei, įsiklausei į žodžius.. ir pats darbas, kad ir be tos dainos- jis įdomus!
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 23, 22:25)
bet kelias dienas ji stovėjo smile.gif susikėlei fotkes į kompą, žiūri- *****, erdvės nepalikau, jami fotiką nueini ir vėl nufotografuoji smile.gif aij, ne man mokyt, pasiteisinimų visada galima surast  tongue.gif wink.gif

Klausyk, o pas tave tikrai toks nesudetingas gyvenimas, kad kada nori, imi fotika ir eini vel fotografuoti? rolleyes.gif Netikiu kazkaip. Tai va pas mane irgi ne. Nezinau, kodel aiskinuosi, nes is esmes tu teisi, nuotrauku su klaidom nereikia rodyti, ir jei imanoma, klaidas reikia taisyti. Bet siuo konkreciu atveju - likusia dienos dali lijo, paskui sutemo, paskui as dvi dienas dirbau (kas reiskia - iseinu svintant, pareinu temstant), paskui gele nuvyto. End of story, OK? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 23, 22:35)
Klausyk, o pas tave tikrai toks nesudetingas gyvenimas, kad kada nori, imi fotika ir eini vel fotografuoti?  rolleyes.gif Netikiu kazkaip. Tai va pas mane irgi ne. Nezinau, kodel aiskinuosi, nes is esmes tu teisi, nuotrauku su klaidom nereikia rodyti, ir jei imanoma, klaidas reikia taisyti. Bet siuo konkreciu atveju - likusia dienos dali lijo, paskui sutemo, paskui as dvi dienas dirbau (kas reiskia - iseinu svintant, pareinu temstant), paskui gele nuvyto. End of story, OK?  rolleyes.gif

klausau, ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 23, 21:15)
dėl žaidimo "Atspėk kieno foto"
norite kad likusias foto įkelčiau vienu metu ,ar po kelias foto?  g.gif man jokio skirtumo šiaip  blush2.gif

Man atrodo, galima ir po kelias, kai siek tiek didesnis pluostelis susikaups unsure.gif Nors man tas pats, po antradienio mazai beprieisiu prie interneto, tai ko gero, tik dar kita savaite pamatysiu nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 23, 23:35)
Klausyk, o pas tave tikrai toks nesudetingas gyvenimas, kad kada nori, imi fotika ir eini vel fotografuoti?  rolleyes.gif Netikiu kazkaip. Tai va pas mane irgi ne. Nezinau, kodel aiskinuosi, nes is esmes tu teisi, nuotrauku su klaidom nereikia rodyti, ir jei imanoma, klaidas reikia taisyti. Bet siuo konkreciu atveju - likusia dienos dali lijo, paskui sutemo, paskui as dvi dienas dirbau (kas reiskia - iseinu svintant, pareinu temstant), paskui gele nuvyto. End of story, OK?  rolleyes.gif

baik tu suprantam juk smile.gif ne visos, bet dauguma čia turtingos vaikais, neturinčios laiko, apsikrovusios darbais. Ir ta fotografija kaip šviesa tunelio gale, malonumas. Tada, kai laiko, įkvėpimo, noro yra.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 23, 22:37)
klausau, ok smile.gif

Nepyk, jei ko 4u.gif As tiesiog labai nemegstu, kai man pamokslus skaito, visada pasisiausiu blush2.gif smile.gif Nors uz kritika visada esu dekinga, todel tikiuosi, kad taves neatbaidziau nuo mano nuotrauku kritikavimo. Nes klaidos tai dar tikrai nepaskutines buvo... cool.gif biggrin.gif
Atsakyti