QUOTE(Plumerija @ 2011 10 24, 08:30)
Skirtingos nuomonės dar kartą įrodo, kad žmonės tas pačias dainas supranta skirtingai. na klausiau klausiau aš tą dainą, bet ji man liūdna nors tu ką

Ačiū už nuomones labai
Na taip, nelinksma daina nors liudesys irgi buna visoks, ir vat sitoj dainoj tas liudesys man niekaip nera depresyvus, matyt todel ir nepriimu tavosios interpretacijos

Ir isvis man labiau patiko tavo pradine ideja sakei, kad norejai parodyti lyg liudesi, lyg svajone, tai va toki varianta as visai isivaizduoju mergina liudnu/svajingu veidu, vejo plaikstomais plaukais
Bet tai tik mano nuomone kaip tu ir sakei, kiekviena skirtingai isivaizduojam ta pacia daina
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 24, 11:53)
Aš suprantu, ir man ne visada yra noro ir ūpo.. pvz dabar- fotografuot ūpo nulis

tik tada nesuprantu kam kritikai dėt tokias pat nuotraukas, su tom pačiom klaidom n-tąjį kartą, ir tuo labiau,kad pati žino tas klaidas..
Kam kam
na buka esu, nesupratinga, todel ir kartoju tas pacias klaidas, ir paskui dar rodau jas...

Ne nu rimtai, baigiam jau ta tema, ka?
O del upo fotografuoti pasikartosiu, bet dar reikia ir laiko, ne tik upo. Ne vien fotografija gi zmogus gyvas (bent jau as tai tikrai).