Gintarija.
Man paltas per ryškus, disonuoja su aplinka ir net su veidu, kuris šalia, jis toks blankus, kai kuriose vietose net degantis, o paltas rėkiantis. Nepatinka daiktai, jie nesuderinti - puodukai, termosas ir užklotas, prie jo duonelė, sūris tiktų, o ne plastmasiniai indai... Kaip daiktus, fotografavai neįdomiu kampu, t.y. tiesiai. Matosi, kad staltiesė tvarkyta, kad būtų tvarkinga, bet jau geriau ją reikėjo tiesiog užmesti. Nors pasikartosiu, ji man čia visai nedera. Prie rudens - dekutis, galų gale šalikas, viskas kas minkšta, jauku, na, vilnonė skara, galų gale, bet ne lininė staltiesė... Knygos skaitymas manęs neįtikina. Nesakau, kad blogai fotografuoti iš to pačio kampo - mano paskutinis pavyzdys toks, tačiau čia aplinka man negraži, o skaitymas yra vardan skaitymo... Gal klystu, nežinau, bet manęs neįtikina. Kur sėdi su puodeliu, akys išplėstos (kaip kakų norėtų

) ir vėl spalvos ui, mėlyna, raudona, jos tokios ryškios, o veidas baltas, plaukai permatomi... Kepurė, beretė, čia būtų idealu.
Ant sūpynių moteris kažkaip keistai sukniubusi, nėra ji tokia žavi... Bet susimąstęs žvilgsnis - sveikintinas.
Gal aš Tau ir daug neigiamų dalykų susakiau, bet aš tikiuosi, kad nepriimsi asmeniškai ir kažkuo patikėsi
Be to, parkas yra ideali vieta fotografavimui tokiems paprastiems portretams. Taigi šviesa kokia... Bet čia ne kaip parke nuotraukos.
Zirze, oda gera.
Laukiu daugiau nuotraukų