Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu uz komentarus smile.gif

Oi cia su tais puodeliais ir man nelabai tinka, nu bet nebuvo is ko rinktis smile.gif Turejom FS siandien daryti, bet vakar mergina paskambino, sako atsilaisvinau, lekiam dabar fotkintis kol nesuteme, tai ant greituju situos puodukus ir paciupom blush2.gif
Del suoliuko ir as galvoju, kad reikes pabandyti sulyginti smile.gif

Zirze, man lyg gera spalva odeles rodo rolleyes.gif
Atsakyti
Zirze, man dabar gerai oda atrodo drinks_cheers.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 24, 19:11)
Na va, visa diena tvarkiau foto, ikeliu rezultata smile.gif

Prisidedu prie kitų komentarų. Man dar paskutinėse dvejose foto labai ryškus paltas, net akys bijo...manau biškį reiktų nugesinti g.gif

Atsakyti
Gintarija.

Man paltas per ryškus, disonuoja su aplinka ir net su veidu, kuris šalia, jis toks blankus, kai kuriose vietose net degantis, o paltas rėkiantis. Nepatinka daiktai, jie nesuderinti - puodukai, termosas ir užklotas, prie jo duonelė, sūris tiktų, o ne plastmasiniai indai... Kaip daiktus, fotografavai neįdomiu kampu, t.y. tiesiai. Matosi, kad staltiesė tvarkyta, kad būtų tvarkinga, bet jau geriau ją reikėjo tiesiog užmesti. Nors pasikartosiu, ji man čia visai nedera. Prie rudens - dekutis, galų gale šalikas, viskas kas minkšta, jauku, na, vilnonė skara, galų gale, bet ne lininė staltiesė... Knygos skaitymas manęs neįtikina. Nesakau, kad blogai fotografuoti iš to pačio kampo - mano paskutinis pavyzdys toks, tačiau čia aplinka man negraži, o skaitymas yra vardan skaitymo... Gal klystu, nežinau, bet manęs neįtikina. Kur sėdi su puodeliu, akys išplėstos (kaip kakų norėtų biggrin.gif ) ir vėl spalvos ui, mėlyna, raudona, jos tokios ryškios, o veidas baltas, plaukai permatomi... Kepurė, beretė, čia būtų idealu.
Ant sūpynių moteris kažkaip keistai sukniubusi, nėra ji tokia žavi... Bet susimąstęs žvilgsnis - sveikintinas.

Gal aš Tau ir daug neigiamų dalykų susakiau, bet aš tikiuosi, kad nepriimsi asmeniškai ir kažkuo patikėsi 4u.gif
Be to, parkas yra ideali vieta fotografavimui tokiems paprastiems portretams. Taigi šviesa kokia... Bet čia ne kaip parke nuotraukos.

Zirze, oda gera.
Laukiu daugiau nuotraukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 24 spalio 2011 - 19:56
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 24, 21:20)

geriau nei vakar 4u.gif pas mane per monitoriu grazios spalvos 4u.gif
Gintarijos foto patiko spalvos, taciau man kliuvo merginos akys, nenaturaliai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Namų darbas 3 ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Panos, gavau į az su jūsų norais, bet kol kas el. paštu persiųst galimybių neturiu. Failas gana didelis!!!

Man šiandien tokia durna darbo diena buvo, kad net užmiršau, jog turėjau varyt į seminarą verysad.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 24, 20:11)

Na man kažkaip spalvos per daug rėkiančios. Visa kitą jau meginos susakė wink.gif

Zirze, mano akims odelė kūdikio liuks mirksiukas.gif tik nepatinka tas medis apačioje.
Atsakyti
Wow, čia aš apie dainų iliustracijas. Duodat panos, net tekstus išsianalizuojat. Esu išsižiojus ir nebeužsičiaupsiu 4u.gif Vis tik kartelė čia aukštai, aukštai... Kai ką galim ir nubaidyti
Zirze, žmogiuką teisingos spalvos dabar rodo mirksiukas.gif
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 24, 19:11)

Termosas gėlėtas, stiklinaitė plastikinė, lininis ? rankšluostis? servetėlė?, knyga ir dar lapai blink.gif Na nebūtinai tokio rinkinio čia parke ant suoliuko reikėjo... o dar fotografavimo kampas schmoll.gif Knygos ar termoso su lapais per akis būtų.
Kur pana skaito. Antroji foto - kojos dalis irgi nesižiūri. Arba nereik jos visai, arba daugiau dar...

Eve gerai tas ND. matai juk skirtumus nuotraukose? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 24 spalio 2011 - 19:56
QUOTE(Dalyja @ 2011 10 24, 19:54)
Panos, gavau į az su jūsų  norais, bet kol kas el. paštu persiųst galimybių neturiu. Failas gana didelis!!!

failai.lt
Atsakyti
Pamiršau pasidžiaugti jūsų dainų nuotraukomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Likau sužavėta bei šokiruota (gerąją prasme mirksiukas.gif ) !!!
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif Siandien jau akyse liejasi, o rytoj taisysiu klaidas smile.gif

rg, nematau uz ka pykti ar kazka asmeniskai priimti smile.gif jeigu jausciausi afygiena fotografe, tai fotkinciau sau ir neidomu butu jokios kritikos biggrin.gif o dabar kadangi mokausi, tai idomu visos nuomuones thumbup.gif

Mestelkit kas nuoruodele i flickr zaidimo "Atspek kieno foto" nuotraukas, kazkur turejau issisaugojus, bet neberandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 24 spalio 2011 - 20:26
esu suzaveta dosa perteikta mintim dainai doh.gif doh.gif butent, kad ne tik techniskai foto yra idomi ir pan - bet ir ideja liux , no more comments kaip sakant wink.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 24, 15:17)
ple, o aš nė trupučio nepajudėjau su savo daina, neturiu nė menkiausio užsikabinimo, minčių nulis  verysad.gif  ką daryt, jei taip ir nesugalvosiu? žinokit einu miegot ir galvoju, indus plaunu ir galvoju, teliką žiūriu ir galvoju, tulike sėdžiu, ir ten galvoju, ir nieko nesugalvoju  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir man taip buna, kai jau 'uzsikabinu' kazka galvoti..

Klausimas
- ar yra buve kuriai nors, kad pvz kazkuri laika fotkinat, esat uzsikabinusios, ir paskui pora menesiu ar menesis - tyla, rankos nusvire, minciu nulis - arba jei ju yra, rankos neklauso, akys nenori matyti????

nesuprantu as saves - noras lyg ir yra, minciu apie tolesne eiga yra - o dabartine busena nezinau ka rodo sad.gif

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 24, 20:54)

Reiks pasidomėt, nes neesu niekad tokių dalykų naudojus.
Atsakyti