Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ko jūs čia visos braukiatės?? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 10 26, 10:48)
Ko jūs čia visos braukiatės??  blink.gif  biggrin.gif

ner ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
o kam tas sąrašas iš vis reikalingas? nei ten kas į jį žiūri , nei ką.. būtų mano valia, tai aš iš vis jį lauk trinčiau..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 26, 10:54)
o kam tas sąrašas iš vis reikalingas? nei ten kas į jį žiūri , nei ką.. būtų mano valia, tai aš iš vis jį lauk trinčiau..

pritariu drinks_cheers.gif aš ir nematau jame jokios prasmės, braukit ir mane biggrin.gif
Atsakyti
brumbrumas įnešė destrukcijos į temą lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne, nu jūs pavarot doh.gif biggrin.gif Pagaliau prisiruošiau prisisijungt, o sugalvojo trint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 10 26, 10:55)
pritariu drinks_cheers.gif aš ir nematau jame jokios prasmės, braukit ir mane biggrin.gif

tegul buna gi. yra etapas, kai norisi jaustis oficialiu bendruomenes nariu smile.gif zmogiska
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 10:56)
brumbrumas įnešė destrukcijos į temą  lotuliukas.gif

grandinine reakcija gavos. velnias smile.gif galvojau, pabusiu originali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 26, 10:01)
grandinine reakcija gavos. velnias smile.gif galvojau, pabusiu originali biggrin.gif

bet tai ir pabuvai.. Tu sukėlei reakciją, buvai tas, kaip jis, pirminis judintojas biggrin.gif o ne tapai maža grandele biggrin.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų aš pamaniau, kad brum išsibraukė iš žaidimo. Pagalvojau, nu va, kas dabar bus - sąrašas vienoks, dalyviai bus kitokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 26, 09:45)
nekopijuok manes biggrin.gif

Na ka tu.Pas mane tesiog tvarkarasti irasyta-"11.00 val-gailetis saves".
Nu as gi ta ir darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 10 26, 10:05)
Na ka tu.Pas mane tesiog tvarkarasti irasyta-"11.00 val-gailetis saves".
Nu as gi ta ir darau biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 10:11)
na va ir mano dainos interpretacija.

Adele "Rolling In The Deep"

na nuotrauka tai labai labai patinka, tiesa, negaliu db paklausyt dainos, tai nezinau ar susieciau ja su sia foto smile.gif bet foto tai gerule rolleyes.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 10 26, 10:34)
Nuliudau baisiai.Du zingsniai nuo mano namu ir kriukt.

o tie du zingsniai tai kur tiksliau, mazu kaimynkos kartais bunam, g.gif bigsmile.gif
Atsakyti