Fonda, ir mumi jumi mylim

Tiesiog tokia žaliuokė augalų auginime kaip aš dar patirties turi laaaaaaaaaaaabai mažai, tai ir norisi atlaidumo kai ką ne į temą nušneku

Bet, o, tačiau viskas gerai ir į gera - ir apzeldintojai diplomantei tada graikiukas tiktų, o man jau tuo labiau ir ne vienas
Dėl ūkelio labai dėkui

- meilė mano didelė jis yra

Klasikinis stilius man labai labai prie dūšios, žiūriu ir dūsauju, o jau kiek dvarų dvarelių, parkų parkelių Anglijoj apžiūrėta, išvaikščiota, tik aš tuo grožiuosi, kaip kad dailininko paveikslu, o savo aplinkoj noriu ir bandau kurt kiek kitokį vaizdelį, nes klasikinis stilius nei prie mano gyvenimo filosofijos, nei prie namo išvaizdos netinka
Bet šitą skyreliuką visad kaip "desertuką" paskaitinėju, nuotraukytes pažiūrinėju - visokia patirtis yra labai gera, o kažkokius akcentukus galima ir pas save pritaikyt jei ne šiandien, tai vėliau
Daug kas kalba apie profesionalumą - aplinką turi kurt tik profesionalas, namus įrenginėt be dizainerio laaabai blogai, pačiam veją įrenginėt ne lygis ir pan.
Ir man giliai giliai dzin toks požiūris - man patinka viską daryt pačiai, klyst, taisyt, tobulint - tai mano namai ir juose svetimos rankos nebus

Juk pats kūrimo ir net klydimo procesas labai smagus, nes žinai, kad kiekvienas kampeliukas paties nučiupinėtas, numylėtas. Svarbu, kad man ir mano šeimai gera bei gražu, o jei jau tai neatitinka kažkokios dizaino teorijos man nusispjaut
Atsiprašau už OT