QUOTE(vida777 @ 2011 11 15, 10:09)
net nezinojau, kad ta sieno kupeta irgi jautri salciams

.
ir aš kol pirkt ieškojau galvojau kad anas nieko nebijo, bet pasirodo deja, deja

ir Rojaussodų forume paskaičiau, kad vienas augino jį, kitas, bet pas visus jei ne vieną, tai kitą žiemą iššąlo

ir "nusibaigė" dideli, jau suaugę , ne pirmamečiai augalai, tai sakau dėkui, man tokio princo ant žirnio nereik
QUOTE(saulute32 @ 2011 11 15, 10:56)
fantastika
o va apie tokia gyvatvore galvoju kad su ja gal atskirti kiemo dali kur vazines masinos nuo tos kur jom bus draudziama - nuo zaliosios mano zonos
jei neklystu būtent šioje nuotraukoje yra buksmedžių gyvatvorytė - iš jų galima stebuklų stebuklus sukurt. Mūsų kraštuose ypač saulėtesnėje pusėje taip gražiai jie neatrodo, nes šaltom žiemom linkę apšalt, o jei nedengiami pavasariop ir apdegt

Jei šiaurinėje pusėje tai gerai, bet ir vėl nuo vietos priklauso. Ir jie auga gan lėtai (turiu omeny norint tokią griežtą sienutę suformuot reikia karpyt, tai kad užaugint kažką dengiančią ir atskiriančią sienelę teks ne vienus ir ne trejus metelius laukt - aišku jei pirktumėt jaunus augalėlius).
pas mus tokia sienutė pasodinta pietvakarių pusėje (atskiria kubilo zoną nuo likusios vejos), jau nemaži jie, aukščiau kelių ir tikrai negaliu sakyt, kad vaizdas labai džiuginantis - žemė jiems augt puiki, nuolat laistomi, bet nuo rudens iki pavasario įgauna tokį mano akiai nemielą rusvą atspalvį (vasarą vėl pažaliuoja) ir nėra tokie nuostabiai tankūs kaip kokiuose Anglijos parkuose (bet aišku gal čia tik pas mus taip

)