Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Vežėjai:
- Edvinas: ikeabaldai.wordpress.com
- Jurga: 8 687 22282, ikealietuvoje@gmail.com, lt-lt.facebook.com/pages/IKEA-Lietuvoje
- Olegas: 8 606 69963, ikeaexpress.lt
- ikeabaldai.lt
- Valentinas: baldasikeja@gmail.com, Baldas Ikėja
- ikeamarket.lt, 8 655 66222
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2011 10 22, 05:02)
o, mes nusipirkom baro kedes, jos buvo per zemos ir baisiai "cheapnai" ziurejosi, nuvezem... kadangi ishpakuotos, grazino tik 80% sumos (eme 20$ kaip "restocking fee"  4u.gif  ta lempa turiu ofise  thumbup.gif

Ane? nu va matai kaip skirtingai g.gif gal dar nuo daiktų priklauso ar ko, net nežinau g.gif nes realiai tie čiužiniai galvoju, gi jau buvo kaip ir naudoti, pora naktų miegjom berots, ar vieną, nu bet miegota. nu ir nieko, priėmė g.gif

baras atrodo šauniai good.gif tik nuplėšk tą etiketę nuo kėdės, visą vaizdą gadina kai kaba blush2.gif mirksiukas.gif

Ai beje, pirmadienį arba antradienį važiuosiu į ikėją, jei kam ko reikia konkrečiai pažiūrėt ar realių nuotraukų,sakykit 4u.gif
galėsiu ir taip kokias ekspozicijas nupaveiksluot, bet jei ko konkrečiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 22 spalio 2011 - 12:57
QUOTE(grange @ 2011 10 22, 13:56)

Ai beje, pirmadienį arba antradienį važiuosiu į ikėją, jei kam ko reikia konkrečiai pažiūrėt ar realių nuotraukų,sakykit  4u.gif
galėsiu ir taip kokias ekspozicijas nupaveiksluot, bet jei ko konkrečiau..

Oj butu labai liuks, jei paziuretumet KIVIK sofa (dviviete su sezlongu, pilkai ruda)..Kaip ten su jos isskleidimu ir ar tas sezlongas vietom keiciasi, nes nesuprantu doh.gif
Kaip suprantu sita spalva brangiausia, tai ko gero gobelenas geresnis... g.gif

KIVIK sofa
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 10 22, 11:09)
Ir vystymo stalą, kuris labai man patinka, nors jei dabar pirkčiau, tai imčiau trigubai pigesnį paprastą SNIGLAR  biggrin.gif

man gyvai paklibinus, iščiupinėjus abudu, abejonių nekilo, kad imt tik brangesnį, man asmeniškai labai jie jau skirtingo lygio pasirodė. Pigutį tai "klibuku" pavadint būčiau galėjus, parduotuvėje tuo labiau, nes nuo pirkėjų čiupinėjimo jis visas svyravo, išklibintas, mediena plona man pasirodė, žodžiu, nepatiko, iš nuotraukos tikėjausi geresnio, kokybiškesnio, aišku, jei nelyginant, tai jis stalas kaip stalas, aš kalbu lygindama šiuos abu smile.gif

Kai išaugsit, parduosit mirksiukas.gif, maniškis kaip naujas atrodė po naudojimo smile.gif

Iš "vaikiškų" prekių ir pas mus buvo vystymo stalas Guliver, paminkštinimai, užvalkalai jiems, maitinimo kėdutė irgi, lovytė Guliver, o iš patinkančių smulkmenų:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir visokių rimtesnių daiktų, kaip patalai, apsaugos lovytei, kilimėliai, dėžės ir t.t.

Atsakyti
Grange, as turesiu dideli prasyma, kai busite Ikejoje, prasau, pamatuokite sios komodos virsutiniu triju lentyneliu ploti ir auksti, nes noriu isitikinti, ar tilps musu technika smile.gif didelis aciu is anksto!!!!!!!!!!

http://www.ikea.com/...ducts/80176298/
Atsakyti
Sveikos... dar karteli uzklausiu... gal kas turit kataloga Kaune, noreciau paisskolint ...
Atsakyti
taigi 1:1 internete yra katalogas g.gif negerai g.gif
Atsakyti
gal imestumet nuoroda? aciu
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 10 22, 05:56)
Ane? nu va matai kaip skirtingai  g.gif  gal dar nuo daiktų priklauso ar ko, net nežinau  g.gif  nes realiai tie čiužiniai galvoju, gi jau buvo kaip ir naudoti, pora naktų miegjom berots, ar vieną, nu bet miegota. nu ir nieko, priėmė  g.gif

baras atrodo šauniai good.gif tik nuplėšk tą etiketę nuo kėdės, visą vaizdą gadina kai kaba  blush2.gif  mirksiukas.gif

gal ir nuo shalies priklauso g.gif tikrai keista g.gif
dekui biggrin.gif cia ant greicio kadras imtas, kai tik isirengem ir kedes ish IKEA parsivezem naujas biggrin.gif 4u.gif jau viskas sutvarkyta senai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambute @ 2011 10 22, 17:29)
gal imestumet nuoroda? aciu

taigi pirmoj žinutėj yra
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Mane labai domina sis stalas (Stornas):
http://www.ikea.com/...846/#/20176847/

ir kedes (Kaustby):
http://www.ikea.com/...ducts/40182244/

Kaip ju kokybe, ar verti demesio? Spalva domina "brazowoczarny" - juodai rudi, ar dera jie tarpusavyje, ar nesipjauna spalvos? Apskritai domina viskas apie si stala ir sias kedes, pliusai minusai (gal kas turi ir gali pakomentuot). Buciau labai dekinga uz bet kokia informacija 4u.gif

Beje gal kas gali i AZ pasufleruot pas ka dabar palankiausios salygos atvezimo, mes Vilniuje
Atsakyti
Kaip jum sitos uzuolaidos http://www.ikea.com/.....2012>prodView ,ar jos permatomos , ar tokios tankokos, tiktu i miegama, ar tokios labiau i vaiku kambari ? ax.gif
Atsakyti