Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Uvė @ 2011 10 27, 11:17)
Sutinku, kad gal tamsiuose balduose faktūros nelygumai mažiau matyti. Bet mūsiškiai - pilkšvai rudi. Dėl defektų turėčiau dar TV staliuką grąžint ir viena knygų spintą su stiklais, nes vienam šone ties šaka patrupėję, o kitam - tokia juoda šaka pilkšvai rudam fone atrodo tikrai bjauriai. Bet tą spintą statysim prie lango, o iš kitos pusės prisiglaus dar viena, taigi defektų nesimatys.

Kita vertus, baldai tikrai neatrodo tvirti, greičiau - liauni.

mūsų irgi pilkšvai rudi smile.gif Man tos šakos netrugdo, trugdo ištrupėjimai tuose vietose, - SKYLĖ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglija001 @ 2011 10 27, 16:47)
Faini tie ikejiniai daikciukai, ypac visokios smulkmenos :)Ech ...
Gal kas artimiausiu metu planuoja aplankyti Ikeja ir galetu uzmesti aki ant naktiniu uzuolaidu? Buciau labai dekinga  4u.gif

As rytoj busiu Targowek Ikejoj... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2011 10 27, 14:20)
Man Ikea irgi labai patinka kaip ir tau, nuo A iki Ž...
Sekmadieniais Ikea būna tiek daug žmonių, kad sunku prasibrauti ir parkavimą sunku rasti.

pas mus tai sekm. nedirba sad.gif galėtų...

Dėl prisijungimo, tai rašau čia, nes tikrai galiu nespėt pamatyt visų až...

prisijungimas:ikeaSM
slapt. ikea

einam į albumą, po kaire puse yra add photos.
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2011 10 27, 14:34)
As irgi sukeliau... Cia aisku ne viskas, bet kas buvo labiausiai matomose vietose biggrin.gif

tai kuri cia is Gudeliu šilo rajono busite 4u.gif , cia toms kurios sukele savo daiktus smile.gif
pataisykite jeigu klystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 10 27, 14:32)
http://public.fotki....a-musu-namuose/

Sukėliau keletą smulkmių  ir kelis baldus su trumpais komentarais.

Pas mus tokia pat miegamojo lova ir komoda smile.gif ir net kambario duris tokias pat uzmaciau smile.gif
siaip visai sauniu dalykeliu turit, grazus namai labai smile.gif
Atsakyti
Ziurekit, Olego puslapy rasoma taip: "Prekių pristatymas į Vilniu 10% litais nuo užsakymo sumos zlotais" Bet pagal jo skaiciuokle man niekaip nesigauna tas ju skaiciuokles paskaiciavimas. g.gif Praktiskai turetu buti pigiau nei raso skaiciuokle. Gal kuri nesenai pirkote, zinote, kaip cia viskas?
Papildyta:
Idomus ir vertingi komentarai del Hemnes. O jei Hemnes balta, tai nesimato visu tu saku? Nuotraukose graziai atrodo. O Bestos tvirtumas idomu, panasus, butu... g.gif
Papildyta:
Ziuriu, ikeamarket jau uznesimas nemokamas thumbup.gif, jei dar ir valiutu santykis butu 1 su 9 , tai nedvejociau
Atsakyti
Merginos, kai sukeliate nuotraukas, gal galite parasyti kokia daikto serija? bigsmile.gif Pvz. RIBBA, LACK ir pan. Patiko man balti remeliai, o as nezinau kaip juos IKEA puslapyje atpazinti... blush2.gif Aciu 4u.gif

IKEA jau ruosiais Kaledoms thumbup.gif
Kaledos IKEA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 27 spalio 2011 - 18:44
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 10 27, 17:42)
tai kuri cia is Gudeliu šilo rajono busite 4u.gif , cia toms kurios sukele savo daiktus smile.gif

O gal ir Jus is Gudeliu silo? bigsmile.gif
As beje taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 10 27, 18:42)

As 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(meile_G @ 2011 10 27, 20:20)

Idomus ir vertingi komentarai del Hemnes. O jei Hemnes balta, tai nesimato visu tu saku? Nuotraukose graziai atrodo.

Pas mane Hemnes visiskai balti tai nieko nesimato, buna dar baltas beicuotas tada matosi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Louhi @ 2011 10 27, 20:30)
Merginos, kai sukeliate nuotraukas, gal galite parasyti kokia daikto serija?  bigsmile.gif  Pvz. RIBBA, LACK ir pan. Patiko man balti remeliai, o as nezinau kaip juos IKEA puslapyje atpazinti...  blush2.gif  Aciu  4u.gif

lotuliukas.gif As jau neprisimenu kada as juos pirkau, nekalbant apie tai is kokios jie serijos... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Louhi @ 2011 10 27, 20:48)
O gal ir Jus is Gudeliu silo?  bigsmile.gif
As beje taip pat  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif geras
Atsakyti
įkėliau porą foto į skyrelį "ikea mūsų namuose" wink.gif
Atsakyti
reikia vaikams dviaukstes lovos, gal kas pirko, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
sveikos Ikejos fanes 4u.gif

prisiziurejus tiek groziu ir as ja greit tapsiu biggrin.gif turiu klausimeli blush2.gif ar sis daiktas stiklinis ir kokiu jis ismatavimu g.gif
http://www.ikea.com/...ducts/40125550/

ir ar yra merginu is pajurio kas siunciates per tarpinikus prekes? As noreciau jungtis ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti