Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Aciu uz issamu fotoreportaza 4u.gif

Ta lempa "pienes pukas' as jau turiu uzsisakius, beliko tik pakambint. Uz savaites jau gyvensim name, tai galesiu pasirodyt biggrin.gif Kaip ir Bjursta stala ir dar keleta kitu dalyku smile.gif

QUOTE(Hennessy @ 2011 10 23, 00:38)
O klausykit, šitoje nuotraukoje:
http://i51.tinypic.com/160tq2d.jpg

kur foteliai, vienas didesnis (POANG, kaip suprantu), o šalia toks pat šviesus, tik mažas, tai čia koks vaikiškas?  g.gif

Aha, vaikiskas, audziu minti vaikams prigriebt biggrin.gif
POANG CHILD SEAT
Atsakyti
Elze, jei lėlių lovytės dydis tinka, tai pati lovytė man patinka, tvirta, kokybiška 4u.gif Mano berniukas ilgai žaidė, dabar išardžius, bet prašė sutvert, sakė, lai mažasis žaidžia smile.gif

Tą lempą - pienę mačiau gyvai ne vieną kartą, man tikrai patiko, bet pas mane lubos standartinės ir nebūtų jokio grožio, kad ir kaip aš jos norėčiau, o pas sesę bus aukštos lubos, jiems parodžiau - užsisakė smile.gif, efektinga ji man tokia cool.gif, o ir kaina normali, nes už tiek didesnėm erdvėm nelabai ką ir mačiau ax.gif
Atsakyti
gal kas turite toki stala? noreciau dviems vaikams.. kazi jis butu patogu?
http://www.ikea.com/...ucts/S49888889/

visada galvojau apie si stala... bet nesinori dvieju stalu det? ir geriau pas mane isikomponuotu kampinis stalas, ka manote?
http://www.ikea.com/...ducts/80213074/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambute: 23 spalio 2011 - 10:32
QUOTE(LT saulele @ 2011 10 23, 11:31)

Tą lempą - pienę mačiau gyvai ne vieną kartą, man tikrai patiko, bet pas mane lubos standartinės ir nebūtų jokio grožio, kad ir kaip aš jos norėčiau, o pas sesę bus aukštos lubos, jiems parodžiau - užsisakė  smile.gif, efektinga ji man tokia  cool.gif, o ir kaina normali, nes už tiek didesnėm erdvėm nelabai ką ir mačiau  ax.gif

drinks_cheers.gif pas mus aukštos lubos, tai turėtų gerai žiūrėtis smile.gif

Tik man kyla klausimas dėl lemputės, jie rekomenduoja energy saving 28 W, o kiek jie atitinka paprastos kaitrinės lemputės W gal kas žinot? Radau, lyg 140 W, tai jei tiek, tai pakaks šviesos...
Atsakyti
Tai jau taip, skonio reikalas dėl tos lempos, bet jei tinka prie interjero, kodėl gi ne, nes ji išties didelė..
Aš ir realiai mačius ir pas žmones bute ir ikėjoj. Bet nežinau kodėl nepatiko, tiesiog.. na būna juk biggrin.gif

Ai dar ką norėjau rašyt vakar, Neryte, ten vienoj iš foto kur rašei spintutės be rankenėlių, kur tik pasispaudžia...
Gal atrodo gerai, patogu, bet praktiškai tai nilabai sakyčiau g.gif .Visų pirma tas mechanizmas būna, kad išsidėvi, ir reikia jau stipriau paspaust (arba dar blogiau, keist, kaip kad buvo žmoniems, pas ką dirbau), bet ne dėl to, man tai labiausiai didelis NE dėl pirštų antspaudų, viskasss matos doh.gif ypač, jei ji darinėjama dažnai, tai reikia dažnai šoną valyt, kitaip taip nučiupinėta atrodo..

Atsakyti
QUOTE(Skambute @ 2011 10 23, 11:31)
gal kas turite toki stala? noreciau dviems vaikams.. kazi jis butu patogu?
http://www.ikea.com/...ucts/S49888889/

visada galvojau apie si stala... bet nesinori dvieju stalu det? ir geriau pas mane isikomponuotu kampinis stalas, ka manote?

aš juos abu žiūrinėjau, tai tas pirmasis bent vizualiai atrodo tvirtesnis, nors tiesiog gal storesnės plokštės, aš jų nekilnojau, ar realiai ten viduj ko nors daugiau tai neaišku, bet tas antrasis man graženis, labiau vaikui tinkamas ir tikrai neklibėjo.
Beje aš imčiau kiekvienam atskirą, sustumt ir kampą iš jų padaryt irgi galit, o to kampinio esant reikalui nebeperpjausit. Be to, ar nesitrins šonais sėdami prie kampinio. Atskirų daug didesnės modeliavimo galimybės.
Atsakyti
aciu uz nuomone,... kuo daugiau galvoju pliusus mminusus, nuomone irgi du deti stalus geriua manau butu....
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 10 22, 19:58)
o antroj fotkej ne Bilis kartais paturbintas?

man rodos, kad taip

QUOTE(varlyte96 @ 2011 10 22, 20:18)
Neryte, ačiū, super padirbėjot  Akylai apžiūrėjau visus valgomuosius, dabar per naktį generuosiu idėjas ir ryt klibinsiu MB, kad ir man tokio reikia

4u.gif
ka sumastei? biggrin.gif

QUOTE(Spurga577 @ 2011 10 22, 20:40)
Laba, o ar galėtumėt pažiūrėti šitą biuro kėdę? http://www.ikea.com/...ducts/40073179/

Jau seniai varvinu seilę, bet nežinau, ar verta. Dizainas man labai  tiktų ... Bet bijau baltos dirbtinos odos... Būčiau labai dėkinga

man ji labai faina, tik as i marga (medziagine) varvinu seile, jei neapkunus zmones ses (nes ji pakankamai siaura) tai ji super, labai patogi, kai tik nueinu tai ir prisedu rolleyes.gif

QUOTE(Skambute @ 2011 10 22, 20:56)
labai idomu kas cia per lempa... kaip ji gyvai atrodo???

thumbup.gif man ji labai patinka, taip ji is storesnio popieriaus, efektingai atrodo, kazin kaip su jos prieziura, nes dulkes nuo jos bus sunku nuvalyti doh.gif
pas mus name irgi bus aukstos lubos, noreciau, bet gazdina prieziura

QUOTE(Hennessy @ 2011 10 22, 23:38)
kur foteliai, vienas didesnis (POANG, kaip suprantu), o šalia toks pat šviesus, tik mažas, tai čia koks vaikiškas?

taip ten vaikiski, tiek suaugusiems, tiek vaikams patogus thumbup.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 10 23, 07:14)
Neryte nu kaip fainai, aciu tau labai  wub.gif  Pafotkinai daug idomiu man prekiu, tai analizuoju viska  cool.gif

4u.gif
ka nusiziurejai?

QUOTE(Hennessy @ 2011 10 23, 09:00)
Aga, EXPEDIT čia  Mes irgi planuojam šitaip guldyti ant šono.

maciau kazkur nuotrauka, kaip ji taip paguldyta ir dar ratukai prisukti thumbup.gif

QUOTE(grange @ 2011 10 23, 10:54)
Ai dar ką norėjau rašyt vakar, Neryte, ten vienoj iš foto kur rašei spintutės be rankenėlių, kur tik pasispaudžia...
Gal atrodo gerai, patogu, bet praktiškai tai nilabai sakyčiau  g.gif .Visų pirma tas mechanizmas būna, kad išsidėvi, ir reikia jau stipriau paspaust (arba dar blogiau, keist, kaip kad buvo žmoniems, pas ką dirbau), bet ne dėl to, man tai labiausiai didelis NE dėl pirštų antspaudų, viskasss matos  doh.gif  ypač, jei ji darinėjama dažnai, tai reikia dažnai šoną valyt, kitaip taip nučiupinėta atrodo..

as gundausi, jei nedarysim indivudualiai tai gal virtuve is ikeja pirksim, man labai faini tie mechanizmai, tik del praktisumo irgi abejoju, nes virtuvei gan daznai visa atidaryneju, mastau apie lakuota plokste, kiek tik nueinu tiek ziuriu, bet nelabai matosi antspaudu, ant nelakuoto labiau matosi, bet idomu buvo isgirsti ir tavo nuomone is praktines puses smile.gif kol kas viskas dar tik galvoj montuojasi, gal dar pasikeis nuomone rolleyes.gif

dabar lauksim tavo reportazo! bigsmile.gif
Papildyta:
beja, ziurejau silikonini kilimeli su peiliuku kur buvau idejus tai jis labai plonas, nepatiko, bet patiko tie piesinukai ir beja jis yra dvipusis thumbup.gif

ai dar tos formeles keksiukams kur 220 vienetu tai nestandartiniai ji, neapsimoka, nes vieni labai dideli, o likusieji dvbieju dydziu bet tokie mazi, kad triufeliams, o kiti tai tik zirniukams turbut skirti biggrin.gif arba kokiai spanguolei cukruje ideti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 10 23, 11:54)
Gal atrodo gerai, patogu, bet praktiškai tai nilabai sakyčiau  g.gif .Visų pirma tas mechanizmas būna, kad išsidėvi, ir reikia jau stipriau paspaust (arba dar blogiau, keist, kaip kad buvo žmoniems, pas ką dirbau), bet ne dėl to, man tai labiausiai didelis NE dėl pirštų antspaudų, viskasss matos  doh.gif  ypač, jei ji darinėjama dažnai, tai reikia dažnai šoną valyt, kitaip taip nučiupinėta atrodo..

drinks_cheers.gif pas mane neseniai pastate virtuvini (ne ikejos) ir pora spinteliu su tais paspaudimais doh.gif Zinot kas man labiausiai nepatinka, tarkim stoviu prie darbastalio darau kazka, su koja stukt - jau atsilapojo doh.gif na ir terliojas pastoviai.

QUOTE(Nerytė @ 2011 10 23, 14:11)
ka nusiziurejai?

kedes reikalingas pamaciau ir dar indauju ir indu, zodziu aciu oro_buckis.gif ai ir tave dar kazkurioj fotkej maciau atsispindejusia lotuliukas.gif

Su sviesiais blizgiais pavirsiais tai viskas ok, bet su tamsiais tai ziauriai matosi pirstai, tiesiog jei dar apsvietimas reikiamos krypties tai totaliai kosmaras doh.gif na ir sako tie blizgus dar apsibraizo.
Atsakyti
dar as del rasomojo stalo... o cia tik kairine spintele yra? nesikeiscia kazin i desine puse ji?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 10 23, 13:30)
drinks_cheers.gif  pas mane neseniai pastate virtuvini (ne ikejos) ir pora spinteliu su tais paspaudimais  doh.gif Zinot kas man labiausiai nepatinka, tarkim stoviu prie darbastalio darau kazka, su koja stukt - jau atsilapojo  doh.gif na ir terliojas pastoviai.
kedes reikalingas pamaciau ir dar indauju ir indu, zodziu aciu  oro_buckis.gif ai ir tave dar kazkurioj fotkej maciau atsispindejusia  lotuliukas.gif

Su sviesiais blizgiais pavirsiais tai viskas ok, bet su tamsiais tai ziauriai matosi pirstai, tiesiog jei dar apsvietimas reikiamos krypties tai totaliai kosmaras  doh.gif na ir sako tie blizgus dar apsibraizo.

tai va va, virtuvei kai trinuosi daznai irgi atsirensiu ir gali atsidaryneti, bet svetainei kokios spinteles visai gal nieko arba kaip toj indaujoj, juk nedaznai darinejama

mane galejai matyti, nes fotkinau greitai, praeidama, nederinau nieko lotuliukas.gif malonu susipazinti drinks_cheers.gif

del blizgiu pavirsiu, jei su siurksciu pavirsium nevalysi tai nesusipraizys, virtuei labiau tepliojasi, nes taskosi, o kambariuose manau galima mikrosluoste perbraukti ir antspaudu nelieka rolleyes.gif

na dar galvosiu, metausi uz ir pries cool.gif
Atsakyti
Laba
Tikriausiai piesimo ziurstuku jau nera, nes niekur neradau ju psl (arba nemokejau ieskot) blush2.gif

gal turit atsiliepimu apie si? (bandau jau kaledoms rinkt), cia susirenka kokios masinytes> namukai?
http://www.ikea.com/...ducts/80028929/

Ir dar, tos lentynos is expedit, jos grynai juodos?

dekui 4u.gif
Atsakyti