QUOTE(Fluctus @ 2011 10 22, 19:58)
o antroj fotkej ne Bilis kartais paturbintas?
man rodos, kad taip
QUOTE(varlyte96 @ 2011 10 22, 20:18)
Neryte, ačiū, super padirbėjot Akylai apžiūrėjau visus valgomuosius, dabar per naktį generuosiu idėjas ir ryt klibinsiu MB, kad ir man tokio reikia
ka sumastei?
QUOTE(Spurga577 @ 2011 10 22, 20:40)
Laba, o ar galėtumėt pažiūrėti šitą biuro kėdę?
http://www.ikea.com/...ducts/40073179/
Jau seniai varvinu seilę, bet nežinau, ar verta. Dizainas man labai tiktų ... Bet bijau baltos dirbtinos odos... Būčiau labai dėkinga
man ji labai faina, tik as i marga (medziagine) varvinu seile, jei neapkunus zmones ses (nes ji pakankamai siaura) tai ji super, labai patogi, kai tik nueinu tai ir prisedu
QUOTE(Skambute @ 2011 10 22, 20:56)
labai idomu kas cia per lempa... kaip ji gyvai atrodo???

man ji labai patinka, taip ji is storesnio popieriaus, efektingai atrodo, kazin kaip su jos prieziura, nes dulkes nuo jos bus sunku nuvalyti
pas mus name irgi bus aukstos lubos, noreciau, bet gazdina prieziura
QUOTE(Hennessy @ 2011 10 22, 23:38)
kur foteliai, vienas didesnis (POANG, kaip suprantu), o šalia toks pat šviesus, tik mažas, tai čia koks vaikiškas?
taip ten vaikiski, tiek suaugusiems, tiek vaikams patogus
QUOTE(Forgete @ 2011 10 23, 07:14)
Neryte nu kaip fainai, aciu tau labai

Pafotkinai daug idomiu man prekiu, tai analizuoju viska
ka nusiziurejai?
QUOTE(Hennessy @ 2011 10 23, 09:00)
Aga, EXPEDIT čia Mes irgi planuojam šitaip guldyti ant šono.
maciau kazkur nuotrauka, kaip ji taip paguldyta ir dar ratukai prisukti
QUOTE(grange @ 2011 10 23, 10:54)
Ai dar ką norėjau rašyt vakar, Neryte, ten vienoj iš foto kur rašei spintutės be rankenėlių, kur tik pasispaudžia...
Gal atrodo gerai, patogu, bet praktiškai tai nilabai sakyčiau

.Visų pirma tas mechanizmas būna, kad išsidėvi, ir reikia jau stipriau paspaust (arba dar blogiau, keist, kaip kad buvo žmoniems, pas ką dirbau), bet ne dėl to, man tai labiausiai didelis NE dėl pirštų antspaudų, viskasss matos

ypač, jei ji darinėjama dažnai, tai reikia dažnai šoną valyt, kitaip taip nučiupinėta atrodo..
as gundausi, jei nedarysim indivudualiai tai gal virtuve is ikeja pirksim, man labai faini tie mechanizmai, tik del praktisumo irgi abejoju, nes virtuvei gan daznai visa atidaryneju, mastau apie lakuota plokste, kiek tik nueinu tiek ziuriu, bet nelabai matosi antspaudu, ant nelakuoto labiau matosi, bet idomu buvo isgirsti ir tavo nuomone is praktines puses

kol kas viskas dar tik galvoj montuojasi, gal dar pasikeis nuomone
dabar lauksim tavo reportazo!
Papildyta:
beja, ziurejau silikonini kilimeli su peiliuku kur buvau idejus tai jis labai plonas, nepatiko, bet patiko tie piesinukai ir beja jis yra dvipusis
ai dar tos formeles keksiukams kur 220 vienetu tai nestandartiniai ji, neapsimoka, nes vieni labai dideli, o likusieji dvbieju dydziu bet tokie mazi, kad triufeliams, o kiti tai tik zirniukams turbut skirti

arba kokiai spanguolei cukruje ideti