Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

! 
Skelbimai forume draudžiami. Radus skelbimą nariui skiriamas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 11 11, 09:34)
Dekoju 4u.gif  thumbup.gif
Kiek naujo sau atradau deka Jusu smile.gif O kojos ir rankeneles kaip suprantu i BESTA serija neieina? Viska reikia atskirai rinktis ir pirkti? g.gif

Kai jau planavimo programoje dėliosite, galite pasirinkti kokias norit ir aišku kokios yra pardavime kojas ar rankenėles. Pabandykit - pamatysit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2011 11 11, 10:03)
O, sakykit, kur yra ta išparduotuvė? Ačiū.

Cia rasite visa info. Isparduotuve dirba tik sestadieniais. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja7: 11 lapkričio 2011 - 11:27
QUOTE(maja7 @ 2011 11 11, 09:25)
Cia rasite visa info. Isparduotuve dirba tik sestadieniais.  4u.gif

Maja, o toje išparduotuvėje Ikea baldai mažesne kaina nei siunčiantis? Aš MALM komodėlę vieną kitą visai paimčiau, bet ji ten brangiau, tai neverta nei trenktis iki Kauno g.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2011 11 11, 11:47)
Maja, o toje išparduotuvėje Ikea baldai mažesne kaina nei siunčiantis? Aš MALM komodėlę vieną kitą visai paimčiau, bet ji ten brangiau, tai neverta nei trenktis iki Kauno  g.gif

Ten viskas pigiau, bet ne visada buna idealios isvaizdos. Gali buti kamputis numustas ar pan. Bet buna kad ir nepriekaistinga isvaisda. Principas ten tas, kad parduodami ekspoziciniai baldai ar likuciai. Mes is Vilniaus vaziuodavome, tai tikrai apsimokedavo.
Stai tokia komoda, kuri su nuolaida sba balduose kainuoja 500LT, mes pirkom uz 130LT. Nupirkom keturias doh.gif
user posted image

Malm lovos spinteles buvo po 70 LT lyg tais. Baltos aukstos MALM komodos po 120-150 LT. Tik ten reikia pataikyti , nes daug geru baldu ten atveza neplanuotai. Ir juos greitai isperka. Be to dirba tik sestadieni.Mes puse namu apsistatem is ten. thumbup.gif

keturkampi Bjusta tipo stala pirkom uz 100 lt. thumbup.gif

Nu zodziu tikrai rekomenduoju. Ypac jei reikia minkstu baldu ir miegamojo lovos. Nes ten ju ypac daug. Ir sofa galima nusipirkti uz nuo 200LT. doh.gif

jei netureciau dvieju mazu klecku, vaziuociau ten kiekviena sestadieni smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja7: 11 lapkričio 2011 - 12:09
forgete, jei dar dairais laptopo stovo.. as turiu BRAD. labai patogus wink.gif
user posted image
http://www.ikea.com/...ducts/20148623/
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 11 11, 12:06)
Be to dirba tik sestadieni.

tai ten nuorodoj negeras darbo laikas parašytas? rolleyes.gif
atsiprašau jau radau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 11 lapkričio 2011 - 16:34
QUOTE(maja7 @ 2011 11 10, 15:29)
Ir pas mus sitos yra. Tikrai popierines  verysad.gif  ax.gif Dreba ir aukstos yra, del to kai praini pro sali juda. Sudejau lengvus daiktus, nes baisu, kad nesuluztu. Man su mazais vaikais labai jau nesaugiai atrode, del to prisukome prie sienos. Antra karta tikrai nepirkciau.  schmoll.gif 

Aš jum pasakysiu, jog gali būti jog jos linguoja/"dreba" nuo to, jog grindys nelygios. Esu tvirtai dėl to įsitikinus, nes šiuo metu turiu Billy (baltą, drožlinį), kurs stovi, dėl remontinių sumėtimų, bemaž vidury kambario, kaip tik ten, kur labiausiai nuvaikščiotas parketas doh.gif tai taip, kai su savo mase (virš 70-80-90 kg blush2.gif ) praeinu pro šali, tai sulinguoja velnius biggrin.gif bet kad nukrįstų patsai ar kokia lentyna sulūžtų , tai ačiū likimui, to dar nebuvo, nors ten ir knygos ir žurnalai (kurių krūva nemažai sveria).

Pažiūrėjau visų Billy sudėtį - tai visos lentynos iš drožlių. Kaip už tokią kainą, tai man geras variantas, juolab kad Senukuose toksai variantas kainuotų virš 200lt.
Beje, manau jei saviškę pritvirtintumėt prie sienų, kaip instrukcijoje rekomenduota - tai gal nedrebės smile.gif 4u.gif

Kalbant apie Billy
kaip gražiai viskas sudėta
user posted image

o čia jau ir žodynų apkrautas Billy

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 11 lapkričio 2011 - 22:19
Pas mane kita savaite irgi panasiai atrodys, kaip sitoje nuotraukoje thumbup.gif tik dar stoves ir CD lentynele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 11 11, 12:39)
forgete, jei dar dairais laptopo stovo.. as turiu BRAD. labai patogus wink.gif
user posted image
http://www.ikea.com/...ducts/20148623/

o jetus, koks fainas daiktas thumbup.gif Reikia man jo butinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 11, 23:33)
Pas mane kita savaite irgi panasiai atrodys, kaip sitoje nuotraukoje thumbup.gif tik dar stoves ir CD lentynele thumbup.gif

tas spalvotas variantas ar žodynuotas? smile.gif)
Atsakyti
zodynuotas biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif tik pas mus tamsiai rudos ir aukstis 202, iki lubu dar lieka vietos
Atsakyti