Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(skruzdeda @ 2011 10 31, 12:26)
Jeigu problemos nespresite is esmes, tai reikes vis daugiau ir daugiau to forlax ar tai kitokio. Tikrai nepatariu prasidet. As tai per amzius su sunaus kietais viduriais kovoju. Ko tik neisbandem.

Neprasideti patarciau su senos arbatom, kurios dirbtinai suaktyvina zarnyno peristaltika, ir problema tik paastrina. O Forlax man rekomendavo chirurgas, pasake, kad sis preparatas neturi jokiu liekamuju reiskiniu ir nekenkia organizmui.
Atsakyti
gal viskas susitvarkys...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 31, 18:40)
gal viskas susitvarkys...

o selenu nebandei naudot?

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 10 31, 19:23)
o selenu nebandei naudot?

Sveikos  4u.gif

siaip as duonyte su selenom ir kitais ivairiais grudais valgau... anksciau ji man gerai valydavo... o dbr matyt taip jau turejo but
Atsakyti
Labas vakaras,su helovinu visas 4u.gif .Saulute pabandyk paprasciausia padidinti tiroksino.Kai pajusi neramuma sirduteje tada vel sumazink.As taip darydavau nuo 100 iki150,ir vel atgal.Nebudavo jokiu problemu nei su viduriais nei su dideliu tinginiu,nors nelabai pernesu dabar fizini kruvi.Sekmes ir sveikatos tau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2011 10 31, 19:35)
Labas vakaras,su helovinu visas 4u.gif .Saulute pabandyk paprasciausia padidinti tiroksino.Kai pajusi neramuma sirduteje tada vel sumazink.As taip darydavau nuo 100 iki150,ir vel atgal.Nebudavo jokiu problemu nei su viduriais nei su dideliu tinginiu,nors nelabai pernesu dabar fizini kruvi.Sekmes ir sveikatos tau. smile.gif

bijau taip didint doze...
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2011 10 31, 19:35)

O jums to vaisto pakanka ,kai pradedate didinti pacios , nebuna taip kad pritruksta tabletku ? g.gif Gi ten paskaiciuota doze ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 31 spalio 2011 - 19:59
QUOTE(Elija* @ 2011 10 31, 20:57)
O jums to vaisto pakanka ,kai pradedate didinti pacios , nebuna taip kad pritruksta tabletku ? g.gif Gi ten paskaiciuota doze ...  g.gif

na kai baigiasi einu i vaistine ir perku vaistukus, pas mane jie be recepto, bet pati doziu nekoreguoju
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 31, 20:59)
na kai baigiasi einu i vaistine ir perku vaistukus, pas mane jie be recepto, bet pati doziu nekoreguoju

Tyroxinas be recepto ? blink.gif ar tu geri kazka kito ?
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 10 31, 23:59)

parduoda ji ir be recepto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 10 31, 22:59)

As irgi be recepro perku.
Atsakyti
As jau 2 sav geriu po 100 ir daug geriau jauciuos thumbup.gif manau man jau nuo pavasario truko biski tiroksino nors ir buvo tth 3,... bet man nebuvo gerai doh.gif
Atsakyti