Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

kazkaip man siandien smaugimas kakle, gal jau veikia sitaip padidinta doze g.gif
Atsakyti
Lucero del padidintos tiroksino dozes tikrai kakle smaugimo neturetu buti.Jeigu butu per didele doze,tai sirdute pasakytu.Manau gal cia nervinio pagrindo.Praeis.As prie kaklo negaliu net kaldros uzsideti,bet kaklas silumos nori.Tai tada uzsimetu kaldra ant ausu biggrin.gif
Atsakyti
O kaip pastebejot liga? g.gif
Atsakyti
Ir sirdis musa ir smaugia, bet gal ir nuo nervu dar dabar pms doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 23 spalio 2011 - 16:01
Sveikos smile.gif
Lucero gal tau pulsas "muša" greičiau nuo dozės didesnės ir atrodo tada,kad smaugia. Bent jau man panašiai buvo, kaip dozė buvo per didelė g.gif
Atsakyti
QUOTE(AninaNina @ 2011 10 23, 15:45)
O kaip pastebejot liga? g.gif

kaip jau cia rasiau, nepakilau is lovos ir ddziausio atsitiktinumo deka radau sia liga
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 23, 17:18)
kaip jau cia rasiau, nepakilau is lovos ir ddziausio atsitiktinumo deka radau sia liga

ne nemanau, kad doze per didele, drebetu rankos, zinau jau tai as smile.gif

Aha man irgi taip rado liga visai netycia kai jau koju nebepavilkau.... buvo vasara, ziauriai silpna, svoris krito, sirdis muse, nemiga panika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 23 spalio 2011 - 16:26
QUOTE(Lucero @ 2011 10 23, 17:24)
ne nemanau, kad doze per didele, drebetu rankos, zinau  jau tai as smile.gif

Aha man irgi taip rado liga visai netycia kai jau koju nebepavilkau.... buvo vasara, ziauriai silpna, svoris krito, sirdis muse, nemiga panika

man tik svoris nekrito
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 23, 19:05)
man tik svoris nekrito

O koks TSH tuo metu buvo?
Atsakyti
QUOTE(AninaNina @ 2011 10 23, 19:00)

as nzn savo tyrimu rezultatu
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 10 21, 22:01)
nelido zuvies valgyti, o as jos taip megeja, o dar kai vyras parveza is norvegijos menkes, skumbres  doh.gif , galiu tik musu ezeru ir upiu, o is kur tokiu gauti, kad butu tikrai sviezios  g.gif

doh.gif as visai nevalgau zuvies, alergija man jai. O vuras nemirtingas zvejys, visas jo laimykis buna isdalintas. Mano abi dukros ir alergiskos, tai namie zuvis negaminama. Kai atvyksta mano sese ar vyro, tai padaro kazka vyrui is zuvies. Mama ar uosviene jam kepa.
Atsakyti
QUOTE(AninaNina @ 2011 10 23, 19:00)

mano buvo 8... man rodesi kad mirstu
Atsakyti