Dar del kopustu. Zinot, kas mane pribloske... Skaitinejau apie maista, nes forumuose radau atsiliepimu, kad kai kurie zmones pasveiko atsisake visokio termiskai ir kitaip apdoroto maisto. Tai angliskai vadinama raw food diet. Taigi radau as toki tyrima, kur buvo apklausta 500 zmoniu, kurie per paskutinius 2 metus laikesi sios dientos. Net ispudingi 68% respondentu atsikrate chronisku ligu. Tai yra ziauriai daug. Kai kurie pasveiko nuo vezio (2.7 iki 0.4%) ir panasiai. Cia angl.
Also of great significance was the reduction in the number of respondents reporting chronic fatigue (from 16% to 3.6%), candida (from 21% to 5%), depression (from 27% to 7%), anxiety (from 22% to 8%), weak immune system (from 17% to 0.2%), hypoglycemia (from 15% to 2.6%), fibromyalgia (from 5.6% to 1.5%), osteoarthritis (from 4.8% to 2.8%), and cancer (from 2.7% to 0.4%). Asthma, skin disorders, gastrointestinal disorders, rheumatoid arthritis, diabetes, heart conditions, and migraines/sinus headaches also showed improvement.
Cia visas tyrimas jeigu kam idomu apie maista:
http://www_iowasourc...study_0806.htmlTaciau sis tyrimas skelbia, kad sios dietos besilaikantiems zmonems pasunkejo ligos,
susijusios su skydliauke. Sis tyrimas nebande aiskintis, kodel, bet turedama daugiau informacijos as manau (galiu ir klysti) jog greiciausiai kai kuri dalis zmoniu nezinojo apie kopustiniu ir ridoku seimos augalus ir ju savybes slopinti skydliaukes veikla. Greiciausiai jie valge darzoves is kopustu ir ridiku seimos, nes nezinant, kad ju reikia vengti atsitiktinai labai labai sunku issiversti be siuo darzoviu, ypac jeigu racione tik vien darzoves. Taigi si informacija leidzia suprasti, koks stiprus turetu buti siuo darzoviu poveikis, kad nusvertu visus svieziu vaisiu ir darzoviu dietos pivalumus (velgi primenu, kad net 68% atsikrate
chonisku ligu). Taigi sis tyrimas is tiesu ir priverte mane is savo dietos ismesti visus kopustiniu seimos ir ridiku seimos augalus. Nes anksciau irgi buvau skaiciusi, kad kopustai (brokoliai, kopustine salota, ridikeliai, ridikai ir daug daug kitu) blogai, bet tikrai buvau i tai numojusi ranka.
Manau sita informacija buvo jums naudinga?