QUOTE(Lucero @ 2011 12 01, 20:10)
Labukas Dea
tai tu kaip suprantu jau 5 metai sergi ? manau pagerk po 100 du men tada pasidaryk tyrimus jei truksta gerk 125 
Na taip, jau 5 metai...niu man padidino iki 125, nes TSH - 3,06
beje, prisiminiau detales- 100 geriau menesi, tada vel dariausi tyr, ir TSH buvo 3,06 (gaila neturiu uzsirasius kiek buvo pries men-manau panasiai), tada man du men nurode gert 125, bet kai pasmatavo pulsa, patre kas antra diena gert po 100 ir 125...taigi, o as vis tiek po 100 geriu
QUOTE(Gelda @ 2011 12 01, 21:17)
Sveikos
Taip, yra irodyta, kad skydliaukes hipofunkcija turinciu zmoniu IQ yra zemesnis
As ir sita liga jau ilgaaaiiii sergu, bet mano atveju ji laiku "pagauta" ir nesijauciu po kol kas nei kokia silpnaprote, nei seip ji man gyvent trukdo, bent po kol kas tphu tphu tphu... 
aga, as irgi skaicius, kad link silpnaprotystes privestu....
niu nzn...man per 5metus tas IQ sakyciau pakilo
bet iskilo klausimas, jei skydliauke kuo toliau tuo labiau aptings...tai iki kiek dozes vaistu gali pakilti
QUOTE(dea @ 2011 12 01, 23:34)
bet iskilo klausimas, jei skydliauke kuo toliau tuo labiau aptings...tai iki kiek dozes vaistu gali pakilti
didziausia doze yra 200 mg
QUOTE(Gelda @ 2011 12 01, 23:49)
Klausimas man toks idomus kilo...ar jum jusu liga yra kada trukdzius gyventi? Na tarkim yra ligos, kurios realiai labai suprastina gyvenimo kokybe, na o kaip jum del tiroidido? 
QUOTE(Lucero @ 2011 12 01, 23:51)
QUOTE(Gelda @ 2011 12 01, 21:32)
Na man uztenka
Gal is tiesu man ji buvo rasta paciu laiku
Realiai kai rado sia liga nejutau nei jokiu jos pozymiu, ir realiai ejau tikrintis sirdies, nes mama sumaste, kad man reikia ja pasitikrinti 
man atsitiktinai rado, jokiu ryskiu pozymiu dar nebuvo...plaukai po gimdymo slinko...bet neuztenka mazos dozes
as niekad to pusvalandzio nelaukdavau-pirma ka darydavau-eidavau valgyt
realiai si liga trukdo psichologiskai...niu kartais tikrai labai slegia, kad is vis tokia liga turiu ir reiks visada visada vaistus gert, o esu dar l.jauna...kartais visai pamirstu...
beje, del atostogu-buvau karta pamirsus vaistus pasiimt
QUOTE(dea @ 2011 12 01, 23:34)
beje, prisiminiau detales- 100 geriau menesi, tada vel dariausi tyr, ir TSH buvo 3,06 (gaila neturiu uzsirasius kiek buvo pries men-manau panasiai), tada man du men nurode gert 125, bet kai pasmatavo pulsa, patre kas antra diena gert po 100 ir 125...taigi, o as vis tiek po 100 geriu
QUOTE(Gelda @ 2011 12 01, 22:06)
DEA, na ir as jauna, man dbr 22metai
Jo, buve ir man kad kelias dienas negeriau vaistu, tai pramiegojau kiaurai visa para
Niekip negalejau atsikelt is lovos 
kiek kartu esu neisgerus vaistu-niekada nejauciau jokiu simptomu
o va, kai didele doze, tai blogai buna
niu dar palauksiu su 100 iki sausio vid. tikiuosi pilvinukui nepakenksiu
QUOTE(Gelda @ 2011 12 01, 23:55)
As tai geriu tik prabudusi, turiu pasidejusi prie lovos ant spinteles, ir isgeriu, nes man dar pries valgi ir nuo spaudimo reik gerti, ir skysti varanciu, tai gaunu pusryciu doze