Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*67 Namučiai

QUOTE(lina_vid @ 2011 11 05, 12:36)
Man is pradziu sunkiai ji skaitesi, nebuvo nei veiksmo, nei taip ir labai idomu.. Bet uztat dabar sunku nebeskaityti ir ka nors kitka veikti..  smile.gif

drinks_cheers.gif Perskaiciau jau virs 300 psl. [Santaramo] - patinka, labai patinka thumbup.gif O buvau pastrigusi ant tu "bohemisku" pasisedejimu klubuose ir a la filosofiniu diskusiju apie gyvenimo prasme, taciau, kaip pasirode, paskui viskas pakrypo gera linkme: kelione i kaima, gyvenimas lusnyne, sutinkami idomus tipai, o dar rasymo stilius toks su jumoro gaidele (Prabhu - nemirtingas biggrin.gif ), zodziu, dabar jau ir as negaliu atsitraukt smile.gif
Man si knyga kai kuriais aspektais primena pora kitu apie Indija: Swarup "Gyvenimo losima", Dzosio "Pauksti be guztos"; o taip pat vis prisimenu "Kalifo rumus"...

QUOTE(caralaite @ 2011 11 05, 13:55)
*Masako biggrin.gif

**Po ilgos petraukos perskaičiau knygą - John Steinbeck "Mūsų nerimo žiema".

*Taip ir galvojau, kad kazkas "seksualiai susirupines" nepraeis pro sali. biggrin.gif caralaite biggrin.gif

**O as jos taip ir neperskaiciau. Dar pas tevus ta knyga, bet niekaip neisivaziavau as kazkaip...Bet labai gerai atsimenu per ta nevienkartini pradzios skaityma, kaip pusryciams vyriskis liepe moteriskei keltis ir eit kepti kiausiniene, kas kadaise mane ziauriai papiktino lotuliukas.gif

QUOTE(Mona187 @ 2011 11 06, 21:26)
Ai, tiesa, turbūt blogai padariau vienąkart čia pareiškusi apie savo svarstymus perkant knygas, tai kas čia skaitė tą mano pasisakymą, tai ir neatsako į mano žinutes, kai norėjau pirkti iš kokio nario knygą

Kodel tokia isvada padarei?

QUOTE(Ingėnas @ 2011 11 07, 00:05)
Sakai, čia aš jį taip įkvėpiau Nebūčiau nė pagalvojusi  Nu stačiai kokia garbė, ir ne kitaip 

va va, man irgi kilo tokia mintele, kad Ingenas - AU muza lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 07 lapkričio 2011 - 08:53
Aj miargai, laikykit kumščius, varau dėl darbo po poros valandų į antrą turą jau biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 11 07, 09:55)
Aj miargai, laikykit kumščius, varau dėl darbo po poros valandų į antrą turą jau biggrin.gif bigsmile.gif

laikom laikom yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 11 07, 08:44)
drinks_cheers.gif  Perskaiciau jau virs 300 psl. [Santaramo] - patinka, labai patinka thumbup.gif  O buvau pastrigusi ant tu "bohemisku" pasisedejimu klubuose ir a la filosofiniu diskusiju apie gyvenimo prasme, taciau, kaip pasirode, paskui viskas pakrypo gera linkme: kelione i kaima, gyvenimas lusnyne, sutinkami idomus tipai, o dar rasymo stilius toks su jumoro gaidele (Prabhu - nemirtingas biggrin.gif ), zodziu, dabar jau ir as negaliu atsitraukt smile.gif
Man si knyga kai kuriais aspektais primena pora kitu apie Indija: Swarup "Gyvenimo losima", Dzosio "Pauksti be guztos"; o taip pat vis prisimenu  "Kalifo rumus"...

tai kaip dabar man jaustis? biggrin.gif

lotuliukas.gif

laikom smile.gif

reik bandyti tą tatuiruotą merginą skaityti...
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 11 07, 08:44)

Ne, na būti AU mūza tai kažkaip unsure.gif , ką aš žinau doh.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visai neįkvepia biggrin.gif
Kaip ten sakoma: kas man iš tos laimės ir iš tos garbės doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Gegytė @ 2011 11 07, 08:55)

Palaikysim mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 11 07, 09:26)
Ne, na būti AU mūza tai kažkaip unsure.gif , ką aš žinau doh.gif  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Visai neįkvepia  biggrin.gif
Kaip ten sakoma: kas man iš tos laimės ir iš tos garbės  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne apie didvyrius daina ir jų garbingą kelią
biggrin.gif
Atsakyti
Ir as i ta vadinama "antra tura", pasirodo, siandien einu, tik kitoj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 07 lapkričio 2011 - 10:31
QUOTE(Masako @ 2011 11 07, 10:26)
Ir as i ta vadinama "antra tura", pasirodo, siandien einu, tik kitoj vietoj biggrin.gif

tau sėkmės irgi biggrin.gif

Aš jau po biggrin.gif pasirodo bus ir trečias pokalbis. Pardavėjas-konsultantes atsirinkinėja kaip direktores biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 11 07, 12:48)
Pardavėjas-konsultantes atsirinkinėja kaip direktores biggrin.gif

Ne tas zodis ph34r.gif
Atsakyti
sekmes beieskancioms darbo.
tie poklabiai toks marazmas, kazkoks spektaklis.

baigiau Tese d'Erberviliu gimines. Pradzioj gan vidutiniskai viskas rodesi, o paskui gerejo reikalai ir pabaiga nustebino netgi. patiko romanas, apie tragiska nusigyvenusios gimines palikuones gyvenima, meile ir kaip visada be ko neapseinama - svaria visuomenes nuomone ir morales principus. keistai ir siek tiek sypsena kelianciai pasirode suskirstytas romanas i dalis, kurios pavadintos fazemis smile.gif taigi, romana sudaro 7 fazes smile.gif ir vel klausimas i kuri man niekas neatsako, o pati kol kas nesuprantu - kodel vyrai imasi rasyti apie moteru dvasinius isgyvenimus ir kancias? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 11 07, 10:17)
tai kaip dabar man jaustis?  biggrin.gif

laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2011 11 07, 12:53)
ir vel klausimas i kuri man niekas neatsako, o pati kol kas nesuprantu - kodel vyrai imasi rasyti apie moteru dvasinius isgyvenimus ir kancias? smile.gif

ne tik vyrai, bet ir atvirksciai smile.gif

pvz., "Jura, jura"
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 11 07, 13:57)
laugh.gif
Papildyta:

ne tik vyrai, bet ir atvirksciai smile.gif

pvz., "Jura, jura"

taip taip yra ir atvirksciai, bet pabusiu siauru paziuru ir drisiu teigti, kad moteru dvasinis pasaulis sudetingesnis nei vyru ir jiems tai aprasineti yra sunkiau, o suprasti turbut isvis neduota smile.gif kodel jie ta daro?
Atsakyti