QUOTE(abiga @ 2011 11 08, 18:32)
*Masako, gal per pokalbį sakė, o kiek Vagoj siūlo algos už etatą? įtariu, kad labai nedaug, dėl to net nesiunčiau CV ir smalsu, ar neprašoviau nepabandžiusi.
**Skaitau "Toros" trilogijos pirmą dalį "Namas su stikline veranda", autorė nuostabiai perteikia vidinį žmogaus pasaulį. Kas man tik nepatinka ir net šlykštu, tai visokios kalbos apie išmatas ir lytiškumą, kažkaip šlykštu skaityti. Ne pirmą kartą pastebiu pas šią autorę. Apie seksualinį mergaitės išnaudojimą irgi rašo savotišku stiliumi, netgi užslėptai, sakyčiau, maždaug skaitytojas pats atspės, kas ten vyko
Ir vis dėlto reikia pripažinti, kad verta dėmesio knyga, žavi savo paprastumu, tikrai skaitysiu ir kitas dalis, jei pavyks gauti.
**Skaitau "Toros" trilogijos pirmą dalį "Namas su stikline veranda", autorė nuostabiai perteikia vidinį žmogaus pasaulį. Kas man tik nepatinka ir net šlykštu, tai visokios kalbos apie išmatas ir lytiškumą, kažkaip šlykštu skaityti. Ne pirmą kartą pastebiu pas šią autorę. Apie seksualinį mergaitės išnaudojimą irgi rašo savotišku stiliumi, netgi užslėptai, sakyčiau, maždaug skaitytojas pats atspės, kas ten vyko

*Tikrai neprasovei - visiskas minimumas

**Oi, man si trilogija - tokia niuri ir skaudi

Papildyta:
OI, negaliu, ka netycia FB man siulo

http://www.facebook.com/#!/karalaitesboutique