Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*67 Namučiai

QUOTE(Stikliukė @ 2011 11 17, 13:48)
atsiimu žodžius  biggrin.gif  puiki šuokuosena thumbup.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif malionu mirksiukas.gif

Nieko nesupratau, bet man irgi malonu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 11 17, 14:03)
Nieko nesupratau, bet man irgi malonu bigsmile.gif

nikreipok dėmesio, priešsesijinė netvarka mano galvoje lotuliukas.gif doh.gif

Dabar skaitau šią knygą 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 11 16, 18:08)
Kadangi visos nutilot, tai skelbiu artėjant į pabaigą norinčių užsirašyti į kalėdinius knygų mainus.

kaip tik norėjau klaust,kaip su mainais,bet dar norų nesu sugalvojus rolleyes.gif
Atsakyti
Priminkit man už kokią sumą mes renkamės dovaną??? O tai aš jau visai atsilikau nuo temos, visai nebeturiu laiko visko susekti.

Na o aš skaitau labai mažai ir retai, visą laiką suryja kursinių rašymas.
Vis tik perskaičiau Richelle Mead "Blood Promise" (Kraujo pažadas) - 4-oji Vampyrų akademijos knyga. Man patiko. Ir asmeniškai man ši serija apie vampyrus labiausiai patinka iš visų mano skaitytų ar pradėtų. Užkabina, pakanka įtampos, meilės ir aistros. Vienu žodžiu kai tik pasiimu tai puslapiai tirpsta labai greitai.

Julian Barnes "The Sense of an Ending" (Pabaigos jausmas). Nuostabi knyga. Tiesiog negalėjau atsiplėšti. Tokia lyriška ir išgyventa. Nuostabiai ir gražiai parašyta. Perskaičiau per vieną vakarą. Bet tikrai labai rekomenduoju. Šį kartą Bookerio komisa neapsirinko ir išrinko verta titulo ir prizo knygą.
Atsakyti
Kuo greičiau atsiųsite duomenis man, tuo greičiau jie pasieks tą, kuri jus ištraukė mirksiukas.gif
O kaina kažkada anksčiau buvo minėta berods 25 Lt. Čia jau jūs tarkitės mirksiukas.gif

QUOTE(casolin @ 2011 11 16, 23:03)
Aaa tada ne tavęs ji ten laukė biggrin.gif na bandyk kažkaip spėti, negi paiksi graužtuką, jei ką teks šiek tiek pavėluoti grąžinti, negi nuneši nepabaigus wink.gif

tai jei ką, teks ir užlaikyti hihihi.gif
Atsakyti
Aš savo norus surašysiu savaitgalį, baisiai neturiu laiko dabar doh.gif
Atsakyti
Labai interesuojuosi Virginios Woolf "Į švyturį", ieškau pirkti, ūkavau apie tas paieškas grožinės litričy išparduotuvėj, matyt, niekas dar nenusipirkęs... g.gif Apie pardavimą nė kalba neina... Gal kas jau skaitėte? Vakar Vagoj skaniai paskaitinėjau, taip elegantiškai parašyta, ale kaina.. Dar lauksiu.
Atsakyti
Neberašau kiekvienai atskirai, bet ačiū, kas jau atsiuntė savo geidaraščius. 4u.gif Tik dar nelabai daug jūsų tai padarė. Bet nelauksiu, kol visos atsiųs, šiandien jau pasieks kai kurias anketos tų, kurioms dovanosit knyginę dovanėlę 4u.gif
Burtai padaryti, pasinaudojant viena internetine svetaine.

Tik dar man klausimas iškilo. O nieko tokio, jei kartais išpuolė taip, kad vėl dovanosit tam pačiam žmogučiui? Aš nepasilikusi praeitų metų sąrašėlio, kuriame buvau užsirašiusi, kas kam dovanos, tai nežinau, ar tokia situacija susidarė kam nors ar ne. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 18 lapkričio 2011 - 16:10
Sveikos, pradėjau Baskervilių šunį skaityt. Holmsas primena Housą biggrin.gif Toks įžūlus visažinis.

Ir žinok braukiu save iš kalėdinių mainų, nes žinokit nieko nespėju, plius dar nedirbu... atsiprašau jei sumaišysiu kam visas kortas.

Dabar mintys sukasi vėl į JAV lėkti pavasarį, taip norėtųsi... bet ech, ne nuo manęs vienos priklauso. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as parsinesiau siandien is drauges knyga Tukstancio ir vienos nakties salyje bigsmile.gif ja ir skaitysiu.. neabejoju, kad patiks..
Beja, turbut jau skaitet, kad gerb. Cekuolis ligonineje.. abieju plauciu uzdegimas verysad.gif verysad.gif verysad.gif tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes tokio amziaus zmogui plauciu uzdegimas labai rimta verysad.gif verysad.gif dingo nuotaika juodai
beja, maciau kad Santaramas yra minkstais virseliais.. per pus pigiau gaunas bigsmile.gif Gal kuri pirkot Adamkaus knyga? Visur issluota.. gal kartais pirkot, ir zadat parduot? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 18 lapkričio 2011 - 17:20
QUOTE(amber123 @ 2011 11 18, 18:18)
Sveikos  smile.gif as parsinesiau siandien is drauges knyga Tukstancio ir vienos nakties salyje  bigsmile.gif ja ir skaitysiu.. neabejoju, kad patiks..
Beja, turbut jau skaitet, kad gerb. Cekuolis ligonineje.. abieju plauciu uzdegimas  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes tokio amziaus zmogui plauciu uzdegimas labai rimta  verysad.gif  verysad.gif dingo nuotaika juodai
beja, maciau kad Santaramas yra minkstais virseliais.. per pus pigiau gaunas  bigsmile.gif Gal kuri pirkot Adamkaus knyga? Visur issluota.. gal kartais pirkot, ir zadat parduot?  4u.gif

Labas,ilgą laiką galvojau,kad tik viskas būtų gerai Čekuoliui,galvodavau,kad tik nebūtų parašyta jog Čekuoliui kas nors blogai. doh.gif Va ir pritraukiau tokiomis mintimis.Šantaramą jaučiu rytoj per jamam pirksiu,ir mąstau apie Adamkaus knygą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 18 lapkričio 2011 - 18:47
QUOTE(adžani @ 2011 11 18, 19:46)
Labas,ilgą laiką galvojau,kad tik viskas būtų gerai Čekuoliui,galvodavau,kad tik nebūtų parašyta jog Čekuoliui kas nors blogai. doh.gif Va ir pritraukiau tokiomis mintimis.Šantaramą jaučiu rytoj per jamam pirksiu,ir mąstau apie Adamkaus knygą blush2.gif

nu va.. NEGALIMA galvot neigiamu minciu.. jos materelizuojasi
bent jau Adamkaus niekur kaune ner siandien.. doh.gif as tai neisiu i ta Jamam.. nu man tas stumdymasis tai peilis.. as negaliu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 18 lapkričio 2011 - 19:12