Įkraunama...
Įkraunama...

Laringitas

QUOTE(viton @ 2012 01 24, 11:46)

Tačiau svarbiausia kiek imanoma stiprinti vaiko imunitetą, kad darytųsi labiau atsparus virusams. Ieškome tinkamų priemonių - Rybunomilio kursas nepadėjo. Geriam vitaminus (ežiuolės preparatai, vitaminas C ir pan.). Paskutinį kartą gydytoja rekomadavo pradėti gerti kažkokį preparatą pagamintą iš kiniško grybo - natūrali, labai efektyvi priemonė imunitetui stiprinti. Gal kam yra tekę susidurti? Nes kol kas nerandu reikiamos info.

Ežiuole nesižavėkit. Vaistininkė sakė, kad vaikams iki 7-8 metų nerekomenduojama, nes tuo metu vaiko imuninė sistema dar tik formuojasi ir su ežiuole į ją geriau nesikišti. Daugiau detalių, deja, nežinau. Sorry, off topic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viton @ 2012 01 24, 12:46)
Sveikos mamytės,

Tačiau svarbiausia kiek imanoma stiprinti vaiko imunitetą, kad darytųsi labiau atsparus virusams. Ieškome tinkamų priemonių - Rybunomilio kursas nepadėjo. Geriam vitaminus (ežiuolės preparatai, vitaminas C ir pan.). Paskutinį kartą gydytoja rekomadavo pradėti gerti kažkokį preparatą pagamintą iš kiniško grybo - natūrali, labai efektyvi priemonė imunitetui stiprinti. Gal kam yra tekę susidurti? Nes kol kas nerandu reikiamos info.

Cia ko gero reikia pasidometi Fohow produkcija, jie turi ta gryba - Kordicepsas berod vasinasi.
Atsakyti
aš prieš pora metų irgi prisiskaičiau kad nerekomenduojama ėžuolė-ji padaro meškos paslaugą organizmui, jis tiesiog tingi pats kovoti su įvairaus plauko bacilomis
savo vaikams pradėjau duot šią žiemą šviežiai spaustų spanguolių sulčių, tiesiog kas vakarą išspaudžiu saują spanguolių ir po pora šaukštų duodų , mažasis tai dar medaus paprašo įmaišyt o dukra geria be nieko
o šiaip geriausias vaikų grūdinimas-ledai žiemą ir "sasulkų" laižymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2012 01 24, 17:19)
aš prieš pora metų irgi prisiskaičiau kad nerekomenduojama ėžuolė-ji padaro meškos paslaugą organizmui, jis tiesiog tingi pats kovoti su įvairaus plauko bacilomis
savo vaikams pradėjau duot šią žiemą  šviežiai spaustų spanguolių sulčių, tiesiog kas vakarą išspaudžiu saują spanguolių ir po pora šaukštų duodų , mažasis tai dar medaus paprašo įmaišyt o dukra geria be nieko
o šiaip geriausias vaikų grūdinimas-ledai žiemą ir "sasulkų" laižymas biggrin.gif

thumbup.gif GERAI IR TAIKLIAI PASAKYTA. Nejau mes mazi budami tiek visokiu vitaminu, arbateliu ir visokiu imuniteta stiprinanciu preparatu gaudavom, kiek gauna siuolaikiniai vaikai. Tiesiogine prasme, ivirsdavau pro duris, su nuo salcio susalusiomis kelnemis. Pirstines irgi stovedavo pastatytos ant zemes lotuliukas.gif Ir ka manot, mano liga buvo kosulys, bet jis eidavo ir praeidavo be jokiu komplikaciju.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 01 08, 22:21)
tai gal obstrukcinis brochitas?  g.gif

jau paaiskino merginos,kad laringitas tik sunkesnis smile.gif

issikapstem lengvai ,linkime ir kitiems taip greitai sveikti smile.gif
Atsakyti
maniskis vis dar kosti ir sloguoja (jau 5 diena), tai cia suprast kad kosulys nusileido zemyn po laringito? Siaip tai neduodu jokiu vaistuku nuo to kosulio. gal nuvest pas daktare? ar duot kokio sirupelio?
ir dar norejau paklaust: i lauka vedat tik kai jau visai visai pasveiksta? su snargliuku nevedat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2012 01 24, 10:58)
nevisai tiesa-laringitas klasta-jis nesirenka ir neinformuoja kada ir kaip uzpuls-juokais sakau bet istiesu tap yra, ji nuspet sunku ir prognoziu nulis, deja

na, bet tą patį galima pasakyti apie bet kurią ligą smile.gif
tiesiog norėjau parašyti, kad jei vieną kartą buvo laringitas, tai visiškai nereiškia, kad apskritai dar antras bus. nes su tuokia baime paskui kiekvienas virusiukas ir kosuliukas pradeda atrodyti laringitinis, ir tiesą sakant, man rodos tik trukdo pasveikt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgiukas @ 2012 01 24, 17:47)
thumbup.gif GERAI IR TAIKLIAI PASAKYTA. Nejau mes mazi budami tiek visokiu vitaminu, arbateliu ir visokiu imuniteta stiprinanciu preparatu gaudavom, kiek gauna siuolaikiniai vaikai. Tiesiogine prasme, ivirsdavau pro duris, su nuo salcio susalusiomis kelnemis. Pirstines irgi stovedavo pastatytos ant zemes  lotuliukas.gif Ir ka manot, mano liga buvo kosulys, bet jis eidavo ir praeidavo be jokiu komplikaciju.

Na kiek žinau, tai mano rimčiausi sirgimai vaikystėje irgi tebuvo eilinė slogytė ir kosulys. Tai buvo tik retkarčiais. O šiuolaikiniai vaikai, matyt, gal kitokie šiek tiek - visokie cheminiai maisto priedai, buities priemonės, aplinka, oras ir t.t. Tokio natūralaus maisto, kokį gaudavom mes vaikystėje dabar tikriausiai su žiburiu nerasi.. Gal būt tai dato įtaką vaikų organizmas. Juk anksčiau tiek alergiškų vaikų irgi nebuvo.
Na, bet kiekvieno vaikučio situacija individuali. Dukrytės tėtis pastoviai sirgdavo laringitu. Ir kai nebuvo tokių priemonių kaip dabar, tai sėdėdavo su tėvais pakaitomis per naktis prigarintoje vonioje, kol priepuoliai praeidavo..

Papildyta:
QUOTE(Lelina @ 2012 01 24, 17:10)
Cia ko gero reikia pasidometi Fohow produkcija, jie turi ta gryba - Kordicepsas berod vasinasi.

Dėkui už info! Pasidomėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgiukas @ 2012 01 24, 16:47)
thumbup.gif GERAI IR TAIKLIAI PASAKYTA. Nejau mes mazi budami tiek visokiu vitaminu, arbateliu ir visokiu imuniteta stiprinanciu preparatu gaudavom, kiek gauna siuolaikiniai vaikai. Tiesiogine prasme, ivirsdavau pro duris, su nuo salcio susalusiomis kelnemis. Pirstines irgi stovedavo pastatytos ant zemes  lotuliukas.gif Ir ka manot, mano liga buvo kosulys, bet jis eidavo ir praeidavo be jokiu komplikaciju.
drinks_cheers.gif iki triusiku slapi budavim namo griztami ziema o dabar kai bunu pas tevus-tokia nejauki ramuma musu kalneliuose (ne saplink kalnai,kalneliai) -na kur tie vaikai-nejau nefaina padukt su rogem, kartonkom, maisais nuo kalneliu g.gif
as isvis labai noredama negalejau susirgt,net per visokiausias epidemijas biggrin.gif . PAmenat tokias budkas su ledais-man nuo budkos iki namu-kelios minutes kelio-spedavau ziemos metu du eskimo sulaizyt lotuliukas.gif
QUOTE(daffni @ 2012 01 24, 19:05)
maniskis vis dar kosti ir sloguoja (jau 5 diena), tai cia suprast kad kosulys nusileido zemyn po laringito? Siaip tai neduodu jokiu vaistuku nuo to kosulio. gal nuvest pas daktare? ar duot kokio sirupelio?
ir dar norejau paklaust: i lauka vedat tik kai jau visai visai pasveiksta? su snargliuku nevedat? ax.gif

kosulys gali ilgai laikytis, net iki 3 savakiciu, sunui ilgokai laikosi polaringtinis kosulys-jei nera temp o oras sausas, nevejuotas-eikit, bet jeigu abejojat del kosuliuko nusiveksit pasiklaust ir pasirodyt gyd ,jums ramiau bus jam ivertinus situacija

QUOTE(Fedes @ 2012 01 24, 19:10)
na, bet tą patį galima pasakyti apie bet kurią ligą smile.gif
tiesiog norėjau parašyti, kad jei vieną kartą buvo laringitas, tai visiškai nereiškia, kad apskritai dar antras bus. nes su tuokia baime paskui kiekvienas virusiukas ir kosuliukas pradeda atrodyti laringitinis, ir tiesą sakant, man rodos tik trukdo pasveikt wink.gif

taip,kiekviena lyga panasiai puola bet ne prie kiekvienos dustama, bet is esmes koks skirtumas kokia lyga, vistiek sveikatos bet kuri nepriduoda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 24 sausio 2012 - 21:37
QUOTE(T.A.K. @ 2012 01 24, 23:35)
drinks_cheers.gif iki triusiku slapi budavim namo griztami ziema o dabar kai bunu pas tevus-tokia nejauki ramuma musu kalneliuose (ne saplink kalnai,kalneliai) -na kur tie vaikai-nejau nefaina padukt su rogem, kartonkom, maisais nuo kalneliu g.gif
as isvis labai noredama negalejau susirgt,net per visokiausias epidemijas biggrin.gif . PAmenat tokias budkas su ledais-man nuo budkos iki namu-kelios minutes kelio-spedavau ziemos metu du eskimo sulaizyt lotuliukas.gif

lotuliukas.gif visi aplink sirgdavo, o as su drauge i pamokas kulniuodavau. Vaje, o ligos nepuldavo rolleyes.gif.
Atsakyti
QUOTE(jjurgiukas @ 2012 01 24, 22:56)
lotuliukas.gif visi aplink sirgdavo, o as su drauge i pamokas kulniuodavau. Vaje, o ligos nepuldavo  rolleyes.gif.

senos zakalkos mes moterys biggrin.gif

man net po to kazkokio skiepo i ranka, mantu ar kaip jis ten, niekada nieko nenutikdavo o kai kuriems klasiokams tookia reakcija budavo,kad kita diena mokykloje nepasirodydavo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 24 sausio 2012 - 22:25
QUOTE(T.A.K. @ 2012 01 25, 00:24)
senos zakalkos mes moterys biggrin.gif

man net po to kazkokio skiepo i ranka, mantu ar kaip jis ten, niekada nieko nenutikdavo o kai kuriems klasiokams tookia reakcija budavo,kad kita diena mokykloje nepasirodydavo tongue.gif

ax.gif Seno sukirpimo
Atsakyti