QUOTE(jjurgiukas @ 2012 01 24, 16:47)

GERAI IR TAIKLIAI PASAKYTA. Nejau mes mazi budami tiek visokiu vitaminu, arbateliu ir visokiu imuniteta stiprinanciu preparatu gaudavom, kiek gauna siuolaikiniai vaikai. Tiesiogine prasme, ivirsdavau pro duris, su nuo salcio susalusiomis kelnemis. Pirstines irgi stovedavo pastatytos ant zemes

Ir ka manot, mano liga buvo kosulys, bet jis eidavo ir praeidavo be jokiu komplikaciju.

iki triusiku slapi budavim namo griztami ziema o dabar kai bunu pas tevus-tokia nejauki ramuma musu kalneliuose (ne saplink kalnai,kalneliai) -na kur tie vaikai-nejau nefaina padukt su rogem, kartonkom, maisais nuo kalneliu
as isvis labai noredama negalejau susirgt,net per visokiausias epidemijas

. PAmenat tokias budkas su ledais-man nuo budkos iki namu-kelios minutes kelio-spedavau ziemos metu du eskimo sulaizyt
QUOTE(daffni @ 2012 01 24, 19:05)
maniskis vis dar kosti ir sloguoja (jau 5 diena), tai cia suprast kad kosulys nusileido zemyn po laringito? Siaip tai neduodu jokiu vaistuku nuo to kosulio. gal nuvest pas daktare? ar duot kokio sirupelio?
ir dar norejau paklaust: i lauka vedat tik kai jau visai visai pasveiksta? su snargliuku nevedat?
kosulys gali ilgai laikytis, net iki 3 savakiciu, sunui ilgokai laikosi polaringtinis kosulys-jei nera temp o oras sausas, nevejuotas-eikit, bet jeigu abejojat del kosuliuko nusiveksit pasiklaust ir pasirodyt gyd ,jums ramiau bus jam ivertinus situacija
QUOTE(Fedes @ 2012 01 24, 19:10)
na, bet tą patį galima pasakyti apie bet kurią ligą
tiesiog norėjau parašyti, kad jei vieną kartą buvo laringitas, tai visiškai nereiškia, kad apskritai dar antras bus. nes su tuokia baime paskui kiekvienas virusiukas ir kosuliukas pradeda atrodyti laringitinis, ir tiesą sakant, man rodos tik trukdo pasveikt
taip,kiekviena lyga panasiai puola bet ne prie kiekvienos dustama, bet is esmes koks skirtumas kokia lyga, vistiek sveikatos bet kuri nepriduoda