QUOTE(Pomona33 @ 2012 01 11, 18:55)
*Nors raso,kad atsparus silikonas nuo -25 iki +220, bet rekomenduoja viska kepti ant 180, nes reikia nepamirsti, kad kepamas maistas juk ikaista daugiau ir atseit toj vietoj tada ir atiranda patamsejimu, ar gali net pakisti silikonas. Ypac reikia atkreipti demesi kepant su sokoladu (nes jis ypac ikaista) arba koncentruotu pomidoru padazu, tai reikia kepti ant 180 jei norite,kad forma nenusidazytu. Cia taip rekomenduoja gamintojai
**as duonos Ultra pliuse nekepu, man nepatinka tokia duonos forma
vienas vargas atpjaut toki gabala.
***tada reikia pirkti maiseli, kuris buvo pasirodes per Kaledini ispardavima

**as duonos Ultra pliuse nekepu, man nepatinka tokia duonos forma

***tada reikia pirkti maiseli, kuris buvo pasirodes per Kaledini ispardavima
