QUOTE(Pomona33 @ 2011 11 11, 14:52)
[size=1][/size]
Taip, visos mokame iskepti ir be padekliuko, bet uz padekliuka sumokesite 1 karta, o popieriu reiks pirkti pirkti ir pirkti, ziurint dar ka kepate:
Mergaites norejau paklausti,o iki kokios temperaturos,galima ta kilimeli naudoti
QUOTE(laurindre @ 2011 11 15, 15:56)
Su situo teiginiu drisciau nesutikti. Turiu dar senaji 5 l Ultra pliusa. Tiesiog negaliu jo pakesti. Per didelis jis man (tik anciai gal ir tinkamas). Jei kazka kita gaminti, labai ilgai gaminasi
3 l naudoju duonai kepti, gal net labiau 2 l tiktu, bet dovanotam arkliui i dantis neziuri
Labiausiai vistik naudojamas ir mylimiaussias is visu sios srijos indu, lazanijos indas
O kokioje temperaturoje jus kepate duona

,as kepdavau puse valandos 220 ir valanda 180.Bet po dvieju su puse metu naudojimo sitas puodas man subyrejo

.Visgi dideli pinigai buvo ismesti i ora
QUOTE(gvilmina @ 2011 11 30, 18:49)
vyksta tw garbinimas
Papildyta:
dekoravimui tw nieko daugiau geresnio neturi-tik ji, nes burbulai visi tikrai prasti. lieka daug ismetimui kremo, kuris tiesiog neisispaudzia. ziurint kokio dydzio tie sausainiai, meduoliai. tai nera lb. juvelyriniam darbui.
Man irgi burbulas visiskai nepasiteisino,tiek kremo jame lieka,isplauti sunku,ir isspausti