Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Pomona33 @ 2012 01 10, 23:59)
  nu, kad ir kaip ja girtumet man ji nepatinka  biggrin.gif

a-ha, man ir tas pats drinks_cheers.gif neturiu sūrinės ir nepirksiu, o žalią duoninę naudosiu smulkiems vaikų žaislams biggrin.gif
Atsakyti
[quote=gvilmina,2012 01 11, 00:11]
tai biriu produktu indai.

Gvilmina, tu turbut klysti, vakar susipyliau alieju thumbup.gif
skyle didziausia labai kol kas patenkinta

Papildyta:

Papildyta:
su visa pagarba - nesamone. isigiji duonine, o atrodo, kad isigijai pvz. koki suni, kuri reik maitint, vedziot pasivaiskciot i lauka, skiepyt ir pan. jokio palengvinimo gyvenimo, o tik nasta doh.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
oi mergaites as cia tik perdaviau ka mumssake o daugiau kiekvienas renkasi kas sau 4u.gif
duonine as patenkinta o va surines vis dar neisbandau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2012 01 11, 00:11)
tai biriu produktu indai.
Papildyta:
su visa pagarba - nesamone. isigiji duonine, o atrodo, kad isigijai pvz. koki suni, kuri reik maitint, vedziot pasivaiskciot i lauka, skiepyt ir pan. jokio palengvinimo gyvenimo, o tik nasta  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 11 11, 14:52)
[size=1][/size]
Taip, visos mokame iskepti ir be padekliuko, bet uz padekliuka sumokesite 1 karta, o popieriu reiks pirkti pirkti ir pirkti, ziurint dar ka kepate:

Mergaites norejau paklausti,o iki kokios temperaturos,galima ta kilimeli naudoti ax.gif

QUOTE(laurindre @ 2011 11 15, 15:56)
Su situo teiginiu drisciau nesutikti. Turiu dar senaji 5 l Ultra pliusa. Tiesiog negaliu jo pakesti. Per didelis jis man (tik anciai gal ir tinkamas). Jei kazka kita gaminti, labai ilgai gaminasi doh.gif
3 l naudoju duonai kepti, gal net labiau 2 l tiktu, bet dovanotam arkliui i dantis neziuri lotuliukas.gif
Labiausiai vistik naudojamas ir mylimiaussias is visu sios srijos indu, lazanijos indas biggrin.gif

O kokioje temperaturoje jus kepate duona g.gif ,as kepdavau puse valandos 220 ir valanda 180.Bet po dvieju su puse metu naudojimo sitas puodas man subyrejo verysad.gif .Visgi dideli pinigai buvo ismesti i ora verysad.gif

QUOTE(gvilmina @ 2011 11 30, 18:49)
vyksta tw garbinimas  biggrin.gif
Papildyta:
dekoravimui tw nieko daugiau geresnio neturi-tik ji, nes burbulai visi tikrai prasti. lieka daug ismetimui kremo, kuris tiesiog neisispaudzia. ziurint kokio dydzio tie sausainiai, meduoliai. tai nera lb. juvelyriniam darbui.

Man irgi burbulas visiskai nepasiteisino,tiek kremo jame lieka,isplauti sunku,ir isspausti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2012 01 11, 16:10)
*Mergaites norejau paklausti,o iki kokios temperaturos,galima ta kilimeli naudoti ax.gif

**O kokioje temperaturoje jus kepate duona g.gif ,as kepdavau puse valandos 220 ir valanda 180.Bet po dvieju su puse metu naudojimo sitas puodas man subyrejo verysad.gif .Visgi dideli pinigai buvo ismesti i ora verysad.gif
***Man irgi burbulas visiskai nepasiteisino,tiek kremo jame lieka,isplauti sunku,ir isspausti doh.gif

*Nors raso,kad atsparus silikonas nuo -25 iki +220, bet rekomenduoja viska kepti ant 180, nes reikia nepamirsti, kad kepamas maistas juk ikaista daugiau ir atseit toj vietoj tada ir atiranda patamsejimu, ar gali net pakisti silikonas. Ypac reikia atkreipti demesi kepant su sokoladu (nes jis ypac ikaista) arba koncentruotu pomidoru padazu, tai reikia kepti ant 180 jei norite,kad forma nenusidazytu. Cia taip rekomenduoja gamintojai rolleyes.gif

**as duonos Ultra pliuse nekepu, man nepatinka tokia duonos forma hihihi.gif vienas vargas atpjaut toki gabala.

***tada reikia pirkti maiseli, kuris buvo pasirodes per Kaledini ispardavima tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 11 sausio 2012 - 17:56
QUOTE(Pomona33 @ 2012 01 10, 23:59)
Aha, sitam pasakymui tai pritariu  lotuliukas.gif  lygiai taip kaip mane erzina surine apie kuria jau daug diskutavom, man ji prilygsta 5 ryto, lietui lyjant sunio vedziojima  lotuliukas.gif  nu, kad ir kaip ja girtumet man ji nepatinka  biggrin.gif

Merginos, nemanau, kad visi indai be išimties visoms turi patikti 4u.gif kiekviena turim savo poreikių, pomėgių ir kiekviena atsirenkam, kas mums patinka, o kas ne ax.gif Kiekviena galim pareikšti savo nuomonę apie vieną ar kitą gaminį, ir visos nuomonės yra teisingos, nes visos esame skirtingos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 01 11, 18:22)
Merginos, nemanau, kad visi indai be išimties visoms turi patikti  4u.gif kiekviena turim savo poreikių, pomėgių ir kiekviena atsirenkam, kas mums patinka, o kas ne  ax.gif Kiekviena galim pareikšti savo nuomonę apie vieną ar kitą gaminį, ir visos nuomonės yra teisingos, nes visos esame skirtingos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na taip drinks_cheers.gif tai mes ir sakom,nuomone reiksti galim, dalintis patarimais ir patirtim. Gal kazkuriai pades vienas ar kitas patarimas ir ji pamatys,kad naudojo ji netinkamai ir prades patikti jai irgi vienas ar kitas daiktas, kad ir kaip kazkam patinka ir tinka surine bei duonine, kitom tai tragedija, bet uztai manes negalima kvaila vadinti kad as jos nemegstu, lygiai taip kaip as nekvailinu moteru kurios naudoja 4u.gif Todel ir rasom cia, kad vienus daiktus susigundom ir nusiperkam paklause patarimu , o kitu ne... nes kiekviena gyvename skirtingai ir pyktis delto nereikia. As juk nepykstu ant tu moteru kurioms ziauriai patinka surine, as dziaugiuosi,kad joms ji patinka, o man ji ziauriai nepatinka. Kiekvienos seima ir gyvenimo budas yra jos asmeninis reikalas lygiai taip kaip sakoma,kad del ko del ko, bet del skonio negalima gincytis gyvenime mirksiukas.gif
Atsakyti
del dabartines zalios duonines: mano vadove pasakojo, kad ji laiks nuo laiko praplauna ja su acto tirpalu - ir atsidziaugti negali, sake niekada i nieka neismainytu smile.gif Ji turi dar is senesniu laiku - melyna su baltu dangciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adryte07: 11 sausio 2012 - 19:12
QUOTE(Adryte07 @ 2012 01 11, 19:11)
del dabartines zalios duonines: mano vadove pasakojo, kad ji laiks nuo laiko praplauna ja su acto tirpalu - ir atsidziaugti negali, sake niekada i nieka neismainytu smile.gif Ji turi dar is senesniu laiku - melyna su baltu dangciu

Tai va, mano giminaite turi ta pacia pirmaja sena melyna, tai atsidziaugti ja negali. Ji manes vis klausdavo ar nebus kada tu senoviniu duoniniu, nes nori mamai ir uosvienei nupirkti, sako gyvenime niekas nepelyja ir laikosi kuo ilgiausiai. Tai va ir atsirado tos "senovines" tik nauju spalvu.
Atsakyti
Merginos,o kuo skiriasi galastuvai-tas kataloginis ir kur uz aktyvuma buvo?
ir gal kas zino kodel silikoninis kilimelis vietomis pasviesejes,pabales? ar ne taip naudoju?
aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarpejaa @ 2012 01 12, 00:04)
Merginos,o kuo skiriasi galastuvai-tas kataloginis ir kur uz aktyvuma buvo?
ir gal kas zino kodel silikoninis kilimelis vietomis pasviesejes,pabales? ar ne taip naudoju?
aciu labai  4u.gif

Kataloginis galastuvas galanda tik lygius peilius, naujasis, kur uz aktyvuma, galanda ir dantytus.
Silikonine formos pastoveje "isprakaituoja" isigerusius riebalus, jeigu ilgiau laikote nenaudojama atsiranda nuo dulkiu ir "isprakaitavusiu" riebalu baltos demes. Dazniau plaukite ir baltos demes isnyks. 4u.gif Sekmes naudojant mirksiukas.gif
Atsakyti